Måndagslista nr 274

Hejsan!

Idag är jag lite extra glad över att...

...vi hade en sjukt rolig lördagskväll! Att sedan vakna upp (rätt slitna) efter en sovmorgon, klä på oss och ta en lugn promenad, bara vi två. Alltså så härligt! Sedan kom barnen hem, älsklingarna!!

...jag har fått undan en jätteviktig grej på jobbet ikväll. Så är det att arbeta mot USA, den där tidsomställningen gör att viktiga grejer kräver kvällsarbete från min sida.

...det är lönevecka - whoop! ;)

...vi är lite mer pågång nu med våra utbyggnadsplaner. Tar in offerter för fullt, samtal med banken snart och så skicka in bygglovshandlingar. Så Jäkla Spännande. Älskar sådant här.

Nu te, innan sängen. Också en grej jag blir glad av :) Stor kram!

Attjag haft en fantastisk kväll med vänner!

Igår var vi på partaj, vi två! Barnen hos barnvakter. Och vi hade SÅ jäkla roligt, klackarna i taket och fullt ös - älskar sådana kvällar och älskar gänget vi var med. De är fantastiska på alla vis.

Såhär laddade vi på eftermiddagen, slumrande i vars en ände i soffan, haha.. Trötta småbarnsföräldrar......som sedan gjorde en helomvändning och försökte tagga till, till tusen!På natten var vi såhär luriga och hade det så himla bra!Karro, tack för en super25årsfest! Vi längtar redan till nästa gång vi ses <3

Måndagslista nr 273

Hej måndag!

Idag är jag extra glad över att...

...jag har haft en awesome förravecka i Stockholm - så himla, himla roligt! Ett dyng med bästis-Anna som avslutning var fantastiskt på alla vis!

...jag fick komma hem till två små barn. Alltså, det är ju himla värdefullt. De där två, de bästa som finns.

...måndagen är gjord - snart helg igen ;) Låter som min pappa, hahaha.. Men ja, helg är fint, helt enkelt. I helgen ska vi dessutom båda på födelsedagsfest (om vi nu lyckas ordna barnvakt, det ser inte så lovande ut...).

...Milton hade så djupa, viktiga samtal innan han somnade. Så otroligt viktigt att avverka, speciellt med honom. Mitt stora, lilla, allvarliga, svåra barn. Han är den bästa jag vet. Vi har en viktig period nu, under våren. Nu ska han boostas med pepp och självförtroende, i hopp om att han ska bli mindre självkritisk. Finaste barnet.

...det är Miltons tur att klippa sig imorgon och vi får träffa Mija :) Härlig tisdags-feeling, helt enkelt.

Nu, tv. Kram och hej!

Att ha längtat galet mycket efter dethär.

Med våra barn är sömn liksom ingen självklarhet. Vi dras med våra stökiga barn varje natt och lider rätt ordentligt av sömnbrist. Jag vet att Marcus precis nu i skrivande stund toddar två vakna barn hemma i dubbelsängen.
Jag är SÅ tacksam över att vi trots allt nästan alltid är två, även om vi båda ibland (ofta!) kunde önska att någon annan bara tog våra barn ett par nätter i sträck så vi hade fått sooova. Men det händer ju aldrig.

Därför har jag längtat så oerhört mycket efter denna kväll. Jag ligget helt ensam i ett hotellrum i Stockholm. Och jag ska få sova ostört. Guld! Det är verkligen SÅ fantastiskt på alla möjliga vis!!
Tummen upp!Det som trots allt drar ner det hela är ju just det, vetskapen om att mina barn är förkylda och att Marcus är själv med hela kalaset. Aja, inget att göra. Därför checkar jag ut nu och sover resten av natten - godnatt!

Måndagslista nr 272

Hej på er!
Idag måndag - idag extra glad över att...

...jag just nu i skrivande stund får fotmassage, hähähä.. Älskar det!

...jag drar till huvudstaden på onsdag och det ska bli SÅ roligt, mest längtar jag efter att få spendera ett dygn med min bästa vän, i slutet på min vistelse. Och två nätter helt själv på ett hotellrum. Oh my - fatta lyxen för en småbarnsmamma vars barn inte gillar att sova. Som jag ska sova!

...jag har träningsvärk idag = gymmet igår. Topp!

...vi har haft en så fin helg: fredag kväll: födelsedagsmiddag för min pappa. Lördag förmiddag: ensam hos min frisör och nu är jag så himla fin i håret, med ny färg och nyklippt. Älskar det! Söndag: promenad till lekplatsen med familjen och min syster. Det var så himla härligt väder dessutom så det var så skönt! En bra helg, helt enkelt!

...jag har choklad i kylen som väntar. Har klarat mig från det flera dagar, den som väntar på något gott... Typ nu! Hej!

Det uuunderbaraste jag vet!!

Igår kväll ringde min frisör, som hade fått en lucka för klipp och färg som idag. Alltså, vilket jäkla flyt!! Givetvis tog jag tiden, utan att blinka.
Att sedan få slå ihjäl ett par timmar i en stol under hennes händer, att få prata om allt möjligt och bara andas, är verkligen prick det jag behöver då och då. Egentligen oftare än vad jag gör, men i alla fall ett par gånger om året. Älskar det!
Att efter gå ut från salongen och känna sig så himla fin och nöjd. Håret mår bra och jag mår bra. Det är guld!
Mörk botten och lite ljusare toppar, precis som sist. Lockarna ligger perfekt och håller till jag duschar (därför vill jag inte duscha på en vecka eller två, haha.. Vilket såklart är rätt otänkbart). Underbart!Måndagslista nr 271

Hej!

Idag är jag extra glad över att...

...våra sjukdomar verkar vara över, för denna gång! För jäklar i havet vad sjuka vi hat varit. Magsjuka och influensa om vartannat för alla fyra i en veckas tid. Att orka med sig själv som sjuk är ju fullt nog. Att dessutom rodda två barn är totalt vidrigt. Örk och fy. Men nu: Nya friska tag!

...arbetsveckan, tack vare eller på grund av (beroende på hur en ser det) blir kortare. Måndagen har spenderats hemma. Älskar hemma. Hade kunnat vara hemma jämt.

...det var så skönt väder i morse. Jag är ju en riktig vintermänniska, men när vintern är halvtaskig och våren försiktigt knackar på och visar sig. Då längtar jag. Då älskar jag vår så himla mycket.

...när jag nu sitter och tittar på En resa för livet på Fyran. Då är jag så glad att jag fick möjligheten att födas i Sverige. Att mina barn fick möjligheten att födas just här. De får bo varmt. De har föräldrar. De får mat flera gånger om dagen. De får må bra. Det finns så mänga ställen på jorden där sådana självklarheter inte är just självklarheter. Där dessa självklarheter ses som lyx. Det är så vidrigt att se, men samtidigt så otroligt viktigt att belysa. Tacksamheten flödar i kroppen. Och sorgen och skuldkänslorna över att andra inte har samma möjlighet.

Vi hörs, stor kram
RSS 2.0