Busstur

Till min fina klasskompis stora glädje så åkte vi London-buss igår, bland annat. Igår var en fantastisk kväll och vi hade galet roligt!!

Här är vi ;)

Nu - shopping och pub!

Så kan det se ut en tisdagskväll. Jag är ju en småbytjej (hahaha - vilket påhittat ord!) och nu provar vi på storstadsliv. Affärer som har öppet till 22 (?!) och en massa mysiga pubar!

Kram vänner!!

Måndagslista nr 121

Hej på er!! Glömde helt bort min Måndagslista igår, så ni får den idag istället :) Idag är jag extra glad över att...

...jag befinner mig i London, hur trevligt är inte det på en skala?!

...vår London-presentation är över, nu kan jag mest njuta av resten av trippen!

...killarna där hemma verkar ha det bra, det känns såklart skönt för mig och gör mig glad. Det gör att jag verkligen kan njuta av min resa <3

...jag är i London, happy!!

Stor varm kram, vi hörs!

London!!

London är fantastiskt fint!! Vi var ute på lite sightseeing tidigare idag och i eftermiddags var vi på Metro's huvudkontor i London, super!
Imorgon väntar ännu mer spännande saknader, såhär ser jag ut ikväll ;)
Kram på er!

London!!

Hej på er!! Nu har vi landat på hotellet i London och ska svira om nu innan det serveras mat :)

Passerade Big Ben påväg hit och var givetvis tvungen att "turista" lite ;)

Kram på er, vi hörs!!

Mot London

Tidiga morgnar är ju inte min kopp te.. Men i morse gick det ändå förhållandevis lätt att gå upp, såklart!

Nu mot London!! Vi hörs när vi hörs :)

Stor kram

Saknaden

Saknaden efterMilton har redan slagit in, herrejisses jag är ingen van resare... Och jag är inte van vid att vara borta från min Milton såhär många dagar - det har aldrig hänt. Men någon gång ska väl vara den första, visst?
Idag gick jag och lade honom i sängen, precis som alla andra kvällar. Jo vi turas egentligen om, men Milton vill alltid att jag går med honom upp och jag gillar att göra det. I alla fall, idag var det så mysigt och jag ville knappt gå ut från rummet. Gud, det låter som att jag ska vara borta en halv evighet och så känns det just nu.
Här har ni Milton förresten, han leker kurragömma, hahaha... Snöret <3
 
 
Nu ska jag och Marcus kolla färdigt på filmen här hemma. Sedan ska hästarna nattas och få vars en extra kvällspuss. Imorgon ska jag upp så himla tidigt, vi hörs då. Kram på er

Mitt barn, han har det bra

Den där rubriken lät präktig va? Vänta, jag ska förklara.
Idag satt Milton och jag och åt lite mellanmål, varav jag säger att han bara får lite mer mjölk, för sen är mjölken slut och vi har inte mer hemma. Milton säger då, precis så som han ofta säger vid liknande konversationer: "då får vi handla mer i affären, mamma".
Japp det får vi och det KAN vi göra. Tänk ändå vad bra vi har det, vad bra mitt barn han har det, vad tacksam jag är över att kunna erbjuda mitt barn detta som en av de mest naturliga sakerna i världen - handla det vi behöver.
Vi behöver inte titta oss långt bort för att se många som inte alls har samma möjlighet, detta finns både i Sverige och världen över, tyvärr.
 
Inte nog med att jag kan se till så att mitt barn alltid får i sig ordentlig mat, det finns så mycket mer jag har möjlighet att ge honom, både i ovärderliga ting så som trygghet, kärlek, närhet, värme, uppfostran. Jag har dessutom möjlighet att ge honom sådant som jag anser viktigt, men som givetvis inte alls är vare sig en självklarhet eller något som andra anser viktigt - jag ger honom möjlighet att växa upp på landet bland många olika typer av djur, mycket natur och närheten till byn där båda hans föräldrar har växt upp, tänk vad fint att ge vårt barn samma chans!
 
Tänk ändå vad viktigt det är med ens barn, hur mycket man vill ge dem och hur mycket man är beredd att offra för dem. Så tror jag de flesta föräldrar resonerar, oavsett situation. Att veta att vi har möjlighet att ge vårt barn det vi vill, känns fantastiskt och det är något jag är så tacksam över!

Home delivery

Vissa blir glada för hemleverans av mat, paket, blommor och så vidare. En hästägare (jag i alla fall) blir glad åt hemleverans av spån - lyx (även om jag givetvis betalar för det)! Imorgon blir det träning för mig, i form av att få in alla spånbalar i garaget :)
På återseende, stor kram!

Resfeber?

Ja jag reser så sällan och kanske är det därför som resfebern börjar komma krypandes. Sex dagar utan min Milton är ju dessutom en halv evighet, även om det faktiskt ska bli riktigt skönt att komma iväg!
väskan är halvpackad, necessären likaså, Marcus tar hanD om hästarna (plus lite annan hästvakt)sämja Marcus tar ju egentligen hand om allt hemma när jag är borta, ringt några samtal idag har jag också fixat med.
 
Annars då? här har dagen mest flutit på med vardag, perfekt med sådana här dagar just nu :) Pannkakor till kvällsmat trodde jag skulle pigga upp en suris till 2,5-åring. Icke. Däremot älskar denna mamman pannkakor ungefär över allt annat, så jag blev glad i alla fall ;)
 
Nu ska jag smita ut och natta mina hästar. Sedan tänker jag dricka te och njuta av min älskade kaminvärme. Surfa lite och sedan blir det nog sängen. Idag känner jag mig Trött. Fast å andra sidan. Känner jag mig själv rätt, så somnar jag inte innan midnatt ändå. Det hände kanske en gång under 2012, så varför skulle det hända redan under 2013?! ;)
 
Kram på er

Från Alla Hjärtans Dag

Skrev ju att vi i år firade utan presenter och ståhej, men min Marcus kom hem med blommor till mig ändå, fina fina Marcus! Och de står fortfarande fint på köksbordet, tillsammans med två av mina Marimekkoskålar. Köksbordet är roligast att "piffa" för där går sakerna stå ifred för små barnhänder ;) Vårt bord i vardagsrummet är inte lönt, det bordet använder Milton som sagt till lekbord åt tåg, djur, sig själv och så vidare, men det är väl precis så det ska vara. Det är där i livet vi är nu, hela huset används som lekytor åt Snöret och så får det såklart vara, det äe en period i livet och där befinner vi oss nu under några år.
 
Men tillbaks till köksbordet, såhär fint är det där just nu! Bokstäverna MMF står löst längs med listen, ibland försvinner dem därifrån när Milton kommer på att han vill titta på dem, men oftast får de stå ifred. Visst är blommorna finast? Ljusrosa olika sorters blommor, ljuvliga i en vanlig vas från Serholt.
 
 
Vi hörs senare ikväll, kram så länge!

20 februari

Jag läste häromdagen om att våren, rent statistiskt, brukar starta så smått i Skåne den 20 februari. I år stämmer inte det ;) Jag sitter och pluggar just nu i min fåtölj precis intill fönstret i vardagsrummet. Kaminen värmer bakom mig och utanför fönstret dalar små snöflingor sakta ner. Ibland ser jag hästarna skymta förbi i hagen och känner hur lycklig jag är på direkten.
 
I morse när jag släppte ut hästarna hade jag som vanligt sällspar av småglinen. Yda sprang överallt som vanligt och nosar, förmodligen letar hon efter möss. Vilse däremot satt i tryggt förvar på stengärdet och väntade tålmodigt på mig, fina kloka katt. När jag var klar, var det bara att ropa på honom och så kom han springande.
 
 
Igår kväll pratade jag med min allra bästa vän, när jag var ute och nattade hästarna. Efteråt så satte jag mig i Malvas box och fällde ett par tårar. Precis just då för minuten kände jag mig inte alls lika lycklig.. Ibland är saknaden efter bästa vännen SÅ stor och just nu finns det inte mycket jag mer önskar, än att vårt land var lite mindre avlångt, eller att jag hade haft att par dagar över och kunnat spendera dem hos henne. Världens bästa A!
 
Nu ska jag fortsätta här, stor kram på en stund :)

Beröm och Bemötande

 
Läste ett par blogginlägg angående en artikel,som jag dessvärre inte kan länka till här via telefonen av någon anledning, men ni kan kopiera detta om ni är intresserade av att läsa: http://www.svt.se/nyheter/sverige/viktigt-med-ratt-slags-berom-till-sma-barn
Ett hett och intressant ämne för många, inte minst för småbarnsföräldrar och för människor som arbetar med små barn. Så givetvis även för mig ;)
 
I alla fall, detta är något som nog följer med mig sedan jag arbetade på förskola (<--- japp, nu säger vi det riktiga ordet ;) ) och något jag tänker på när det numera handlar om mitt eget barn. Men även något jag ofta misslyckas med. Det är så himla lätt att sitta där och surfa på telefonen, diska lite disk eller plocka iordning lite samtidigt som Milton leker med något, bygger ett torn eller radar upp sina djur och så gärna vill visa mig något. "Mmm vad fint Milton" "vad duktig du är älskling" eller "ja men vad bra hjärtat" är tre exempelfraser som dyker upp.
Men detta försöker jag ändra på och jag tycker det är enormt viktigt att faktiskt bekräfta det Milton verkligen gör och vill visa "oj vilket högt torn du byggt! Vad är det för färger på klossarna älskling?" Eller "Milton, hur många djur har du nu ställt på bordet? Hur många ben har elefanterna? Hur gammalt är lejonet?" Eller "Du Milton, tunneln till tågbanan ligger där, om du vill ha med den i bygget också".
 
Det jag menar är inte att jag egentligen tycker att man kanske ska vara helt rabiat, jag menar vi är ju inte mer än människor. Men att bekräfta Milton i det han gör och inte bara kika upp med ett halvt öga och säga att han är duktig, för det känns egentligen ganska oviktigt. För att han är duktig handlar det ju egentligen inte alls om, utan att bekräfta honom i det han gör, det måste vara en av de viktigaste uppgifterna jag har som förälder.
Det handlar ju om hur jag väljer att bemöta mitt barn och det valet är ju egentligen så viktigt, men något som ibland glöms bort bland vardagsbestyr, tyvärr.
 
Viktigt ämne tycker jag (och säkert många fler, hoppas jag). Ett ämne värt att ha i åtanke :)

Måndagslista nr 120

Hej på kvällen!! Hoppas allt är väl med er. En fråga först innan jag drar igång - jag har haft ovanligt många besökare både igår och idag, någon som vet varför? Det brukar se ut så om jag vunnit något, haha.. Annars har här ju inte hänt något spännande direkt de sista dagarna, så om någon vet något som jag inte vet - hojta till!!
 
Nu till ämnet. Idag är det ju måndag igen, det betyder Måndagslista. Idag är jag lite extra glad över att...
 
...det är sportlov och det, för förstamgången på många år, betyder lite sportlov även för mig litegrann. Idag blevMilton och jag hemma och vi har haft det SÅ mysigt! Lite skolarbete kommer det bli ändå, men Milton kommer bara vara lite på dagis och han och jag kommer mysa lite extra :)
 
...Marcus är ledig imorgon, det gillar jag alltid lite extra såklart :)
 
...London närmar sig, tidigt på söndag morgon sticker jag och det ska bli SÅ roligt!!
 
...jag har kommit igång med träningen. Alltså inget revolutionerande direkt, haha ;) Men alltid något och det är jag glad över.
 
 
Nej nu ska jag hålla tv-kväll här hemma och sörpla i mig te, gooooott!!!!
Kram på er!

Träning

Har verkligen kommit in i ett träningsflow och idag sprungit en runda. Tungt var det, förmodligen mest på grund av träningsvärken sedan gymmet igår ;)
Dock sprang jag fortare än jag brukar och det är ju bra! Kram så länge

Gymmet!

Denna helg är smått kaosartad med sjukstuga för killarnas del och dessutom fick vi totalstopp i vasken så snälle svärfar spenderade många timmar här bland alla baciller och tillslut släppte det, tack snälla!!

Men jag har ändå hunnit med en vända till gymmet; lite på bandet, lite ben och mest mage. Imorgon ska jag springa en sväng, jag är på gång nu!!

Nu film och nu har vårt hem äntligen slutat lukta avlopp = vi kan njuta lite!
Kram på er

Ett magiskt ögonblick

Det upplevde jag idag. Sista tentan. Kanske någonsin. Snart två år av CSN, studier, småbarnsliv, många prövningar, självförtroende som dalar och som återuppstår, kollektivpendlande och så vidare. Idag var en milstolpe i och med sista tentamen, fler milstolpar kommer under våren.
 
Det är så stort för mig och jag är SÅ stolt över mig själv som snart rott detta i hamn med studier, djur, barn, hus, tight ekonomi och så vidare. Jag är så tacksam över att jag ändå har haft chans och möjlighet att plugga och att Marcus (med flera!) har backat upp och ställt upp alltid. Att jag trots studier, kan bo och leva som jag gör. Att jag valde att plugga, trots små barn - det är ju inte så svårt, snarare tvärtom har det visat sig och något jag gärna skulle göra om igen! Det är så mycket lättare många gånger att styra sin tid med studier och barn, än med arbete och barn.
 
Nu kom vardagen ifatt här då Marcus kom hem magsjuk stackaren... Jag ska fixa stallet nu, sedan hämta Milton hos farmor och hHoppas att vi andra slipper magsjukan. Kram på er!

Alla Hjärtans Dag

Ja jag är av den sorten att jag faktiskt tycker dessa "kommersiella" dagar är lite fina. Och eftersom det är lätt att, mitt i allt vardagsbestyr, glömma bort att visa den kärlek och uppskattning gentemot varandra så får vi plötsligt en liten påminnelse om det, tack vare Alla Hjärtans Dag. Det tycker jag känns fint. Vi struntar i de där små presenterna i år, att visa sin kärlek och uppskattning gör vi idag på annat vis. Ett fint sms, en extra kram, några väl valda ord, en hjärtformad kaka till kvällsteet och sådär duger alldeles utmärkt. Och så skickas mental kärlek lite hit och dit, mycket skickas till Stockholm till bästa systern och min allra finaste vän.
Fysisk kärlek får Milton och Marcus och inte minst mina fyrbenta älskade vänner. Det där med kärlek är ändå så väldigt viktigt och fint.

Hoppas ni andra har en underbar dag. Stor varm kram från mig till er <3

Hurtbulle och plugghäst

Eftersom jag tar en träningspaus (tyvärr..) på grund av min mage så fick det idag bli en promenad i snövädret till dagis med pulkan i högsta hugg. Ditvägen gick ju av bara farten, hemvägen gick betydligt mer långsamt eftersom ett litet barn mest ville gå själv ;)
Och oj vilket vackert vinterlandskap vi har nu igen! Allt i vitaste vitt, till och med vägarna var fortfarande oskottade och osaltade när vi gick med pulkan, det gäller att passa på :)

Status: Barnet sover, sambo är iväg med en kul kväll med jobbet, storglinen i stallet nattade, småglinen sover på soffan. Och jag då? Jo jag pluggar. Jag tycker livet är lite orättvist faktiskt. Visst har jag rätt att tycka det?!

Kram på er!

Måndagslista nr 119

Hej i kvällen!
dags för ny lista här. Denna vecka är jag glad över att...
 
...jag klarade av att springa 7 km igår och förstår fortfarande inte hur det gick till!! Har haft ont i magen av någon anlednindelen dess, konstigt. Men skit i det, jag lever fortfarande på ruset sedan igår och trodde aldrig att jag skulle känna såhär över att springa :)
 
...jag nu har min sistabtentavecka, hur sjukt är inte det? Dessa (snart) två åren har gått så jädrans fort!!
 
...vi har haft fina lediga dagar tillsammans, jag och killarna, jag gillar't, speciellt eftersom vi fått chans att träffa både släkt och vänner. Det är viktigt sådant där.
 
...Marcus är världens bästa. Han sitter därhän, mitt emot mig i en fåtölj och tittar på film. Världens bästa är han, helt enkelt. Tur att han inte läser min blogg, för då hade han väl blivit mallig ;)
 
...Milton är så duktig, fin och bäst. Alltid får han mig och bli stolt över hur han är ochbhur han beter sig. Varken han eller jag är väl perfekta såklart, men ibland är det viktigt att lyfta någon till skyarna, verkligheten kommer ifatt mig imorgon bitti när vi ska hatta iväg till dagis, hästarna ska ut och sådär ;)
 
Nähä, nu ska vi snart krypa till kojs här hemma. Kram och godnatt kära ni!

Såhär en måndag

Måndag igen, det går fort och om bara ett par veckor spenderar jag måndagen (och fler dagar i London!). Men denna måndag bjuder på hemstudier med allt vad det innebär: Lite halsont, en tänd brasa, två småglin i soffan, älskade barnet på dagis, grymt ont i magen, min sista tentavecka ever (!!!), en häst som nyss var på rymmen (Malva givetvis, Armani gör aldrig sådant). Ja ni ser ju, snabba kast mellan lite av varje och lite är bra medan en del är mindre bra, det är väl så det oftast är :)
 
Nu har jag tagit en kort lunch och nu ska stallet fixas, perfekt att ha möjlighet att göra det på lunchen! Snöret ska hämtas runt 16 och innan dess har jag mycket att göra! Tentavecka ger mig alltid en enorm stress inombords och självförtroendet dalar kvickt, men det kommer nog gå bra, hoppas jag ;)
ävi hörs senare, Måndagslista bland annat. Kram så länge

Yeeeeeees!!!!

Blir bara mer stolt över mig själv och över vad min kropp och psyke klarar av! Idag sprang jag nära på sju (7!!!) kilometer och var ute nästan precis 50 minuter. Det kändes så himla bra! Jag vågar knappt säga det, men min fot fixar än så länge detta fantastiskt bra och jag undrar om den vilat sig i form?!

Kallt ute, varmt inne

Och men min dåliga nacke är detta SÅ skönt - värme! Jag sitter så nära kaminen jag kan. Milton uppskattar dessutom när vi sitter på golvet och är mer delaktiga i hans lek, även om vi "bara" sitter med. Så att sitta här är lite win-win :)
Jag funderar på om jag ska gå och baka frallor. Inte nyttigt egentligen men det är ju ändå helg idag också och till söndagsfrukost vill jag gärna ha något gott.
Hej på en stund, vi hörs senare idag

Onyttigt

Och jag som varit så duktig med vad jag äter nu ett tag. Idag har vi nämligen varit på två kalas, ja ni hör ju själva, kalas är ju sällan av det nyttiga slaget, men trevligt var det!
Nu sitter vi här i soffan respektive fåtöljen och jäser, haha.. Oh herrejisses vad mätt jag är!! Men mysigt har vi det. Nyttiga får vi ara imorgon igen helt enkelt :)
 
Jag har inte mycket att skriva, märks det?! Hoppas allt är väl med er, här har vi haft ett par lediga dagar tillsammans och njutit av det! Fina fina vänner på middag här igår till exempel :)
 
Nähä, nu ska jag försöka få med min Marcus upp, tidigt sovande idag, det behöver vi eftersom Milton sover himla oroligt på nätterna nu och eftersom Marcus ska jaga imorgon.
 
Kram och godnatt vänner :)

Soffbord

Vi har möblerat om lite i tv-rummet och strax där innan kom vi fram till att vi verkligen behöver ett nytt soffbord. Milton har lekt sönder det vi har och det är numera väldigt rickigt och sjaskigt.
Jagbgogglade lite och hamnade såklart även på det stora blågula varuhusets hemsida och fann detta, så jädrans fina och jag kunde inte bestämma mig för om jag gillade det vita bäst...
 
 
...eller om ett turkost var finast (ja nu fungerade det givetvis inte att lägga in två bilder på en gång. Får visa det turkosa sen :) Fast å andra sidan vet i tusan om två sådana bord (ja två "ihopsatta" hade vi velat ha) med hjul på. Inbillar mig att någon liten människa skullen använda dessa bord som rallybilar på omgående ;) Men fina är dem!

Träning

Vi har kommit in i ett riktigt bra flyt och springer vars en runda de kvällar som det passar - härligt! Idag kändes det tyngre, men resultatet blev bättre än i förrgår, yes!!

Grattis Pappa!!

Idag fyller min pappa år - stort grattis pappa på din födelsedag! Inte för att han läser här, men ändå ;) Ni andra får härmed se att jag i alla fall inte glömt hans dag. Ett telefonsamtal ficknhan minsann också, haha.. Vilket firande va? Men lugn, kalas hålles senare i veckan - då får han paket och en bamsekram! Milton kommer då sjunga hela "ja må han leva" och inte bara första raden, som det blev i telefonen idag :)
 
Dagen annars då? Hemstudier framför brasan - jag gillar't !! Milton var en suris hela eftermiddagen och behövde nog sova, hoppas han slipper hostan inatt.. Hemstudier imorgon också - woohooo!
 
Jaha nähä, nu ska jag nog sova. Mådde inget bra alls igår och sov därför inte alls bra. kramkram!

Jaaaaaa!!!

Blev så glad igår när jag kom tillbaka från min joggningtur, jag sprang hela rundan och det kändes så jäkla bra!!

Resultatet ser ni här under, kram!

Måndagslista nr 118

Hej på er! Sen lista idag, men här kommer den!!
Idag är jag extra glad över att...
 
...födelsedagspresenter till två födelsedagsgrisar är ordnade :)
 
...Milton är frisk igen, så skönt! Det var en tuff frdagkväll kan ni tro...
 
...jag var ute och sprang idag och det gick RIKTIGT bra, är så stolt över mig själv!!
 
...vi ändå har haft himla fint väder denna vinter - massor av snö periodvis och sedan några dagar med världens vårväder och så vinter igen :) Tycker det känns helt okej.
 
...jag har sökt mitt första jobb idag, examen närmar sig med stormsteg!!
 
Återkommer imorgon, jag måste sova nu. Kram på er fina ni

När verkligheten kommer ikapp en

Jag satt och letade efter ett annat foto i fotomappen och så dök ett annat foto upp. Magen knöt sig och verkligheten kom ikapp med som en ordentlig käftsmäll. Dusty. Fy fasen vad denna hund är saknad. Saknaden är fortfarande grym och stundtals blir det såhär, som denna ikväll och tårarna bränner bakom ögonlocken. Ett par av dem går inte att hindra utan rinner längs med kinden.
 
Dessa djur alltså. Om jag fick önska mig en sak i världen så vore det ett livslångt liv med mina djur, att vi fick åldras tillsammans, precis som vi människor (oftast) får.
Många djur är väldigt saknade hos mig, inte bara Dusty. Men fortfarande är det så pass "färskt" och därför känns det extra mycket. Tiden läker inte alla sår, men de flesta sår lär man sig leva med.
 
Fina Älskade Dusty... Vad jag önskar att mina fingrar fick känna din päls på riktigt igen, inte vill jag sitta här och klappa en skärm..
 
 
Idag slog en annan sak också mig. Min lilla Yda blir 6 år till hösten. Hon tycker nu att det börjar bli lite motigt att hoppa upp i soffan, hon springer inte längre i hundranittio på våra turer (bara i hundra, så fortfarande pigg!). Det blev så påtagligt idag bara, min lilla Yda kan väl inte bli gammal?? Hur ska jag någonsin kunna överleva utan henne?!
 
Usch, alldeles för mycket tankar och funderingar på sena kvällskvisten. Snart kommer Marcus hem, då blir det till att krypa ner i sängen och försöka sova, en hand att hålla i om jag känner mig ledsen.
Stor kram till er, vi hörs imorgon

Söndagssöndag

Hej gänget!
Dåligt med uppdatering härifrån, men så är det ibland :) Helgen har inneburit väldigt lite sömn för våran del och inte mycket rast och ro. Stackars Milton var ju som sagt krasslig i fredagskväll och -natt men har efter det piggnat på sig ordentligt och är frisk igen, skönt!
 
Söndagen började sådär lagom kul. Nej men ni vet, barnet vill gå upp och det vill inte mamman, som ungefär hade kunnat offra mycket för att få pappans sovmorgon ;) Men det steg upp och dagen började och jag var inte på ett strålande humör. Men förmiddagen gick och vi gick ut längre fram; hängde upp fågelmat i träden i fårhagen utanför köksfönstret, sedan fick hästarna lunch och Milton och jag avslutade utevistelsen med att vi mockade boxarna, toppenhjälpreda den där killen!!
 
Innemys och bakning stod på schemat efter det och så kom mina föräldrar på fika och lek med Milton för mormoderns del, som alltid ;)
Marcus kom hem från jobbet och sedan svirade jag om till träningskläder och jag mig ut tillsammans med lilla hunden.
En blandning av jogging och pw. Resultat av det:
 
 
Marcus for iväg ikväll och Milton behövde sova tidigt. Väl i sovrummet dök jag ner i sängen hos min fina katt, vilken katt alltså.. Bäst i världen! Han åkte givetvis ut ur sovrummet tillsammans med mig när lilla fina barnet somnat :)
 
 
Så nu sitter jag då här, alldeles själv. Härligt, underbart och alldeles ljuvligt!! Jag gillar det så mycket :)
Till långfilmen blir det nog popcorn, mest för att jag kan och vet att jag kommer få ha dem helt för mig själv ;)
 
Stor kram!

Inland blir det inte som man tänkt sig

Milton blev så dålig här igår eftermiddag och på kvällen blev det ännu värre. In till akuten på sjukhuset och konstaterades krupp, stackars stackars lilla Milton :(

Hiss till all personal vi träffade på akuten igår, de var hur professionella och rara som helst, sådant gillar vi!!

Behandling fick han såklart och mitt i natten kunde vi äntligen köra hemåt igen. Så idag tar vi det riktigt lugnt, han och jag. Stackars Marcus tvingas ju jobba oavsett.

Nu sover Milton och jag tänker faktiskt försöka göra detsamma. Kram!

Man behöver inte vara snygg efter träning

Ja jag är inte det i alla fall, haha.. Håret på enda, vilket dessutom är bra flottigt. Röd i huvudet och lite smått svettig (jodå, ni som känner mig vet jublat jag verkligen i princip aldrig svettas, men vid träning slå blir jag lite svitt, som vi säger i Skåne ;) ). Har varit ute och sprungit en sväng. Oh vad det låter bra, på riktigt är det inte alls så bra. Springer asalångsamt, noll kondition känns det som och foten värker något grymt, MEN jag gjorde det och DET måste ju ändå vara det viktigaste. Några kortare plankor blev det nu efteråt också så NU kan jag hålla fredag med hotet samvete :)
 
bild på mig idag igen, vad händer?!? ;) Dessutom nytränad, så håll för ögonen ni som vill, HAHA! Förstår inte varför bildensnurrar sig, ni får överlevnaden helt enkelt och vrida på huvudet ;)
 
Hej på en stund!

Hej Februari!!

Redan februari, vart tog januari vägen egentligen?! Och så ljust det är ute om eftermiddagarna nu, fint det :)
MEN! Överallt är det blött och kladdigt ute, inte minst hästarnas hage, herrejisses.. Mina två storglin ser så sunkiga ut i hagen, även om de säkert njuter av att kunna nypa åt sig lite gräs, utan snö och frost i vägen. 
 
Halvdag i skolan, mellanlandade i Hässleholm där lunch intogs tillsammans med min andra hälft, mysigt! Milton hämtas av farmor idag, så glad han blev när hon frågade honom om han ville det, vilket lycka!! Och så slipper ju jag stressa :)
 
Nu ska jag plugga en liten stund till. Efter det ska stallet fixas och Yda ska få komma ut på en lång promenad. Hoppas ni har en skön eftermiddag. Vi hörs senare, stor kram!
RSS 2.0