Fullt ös!

Är så imponerad av småbarnsföräldrar som hinner med så mycket - jag hinner inte med ett dugg känns det som!
Idag när Milton var på dagis (det gick för övrigt så himla bra att lämna honom där idag, han hade dessutom sovit bra där - ett gott tecken!) så pluggade jag med ett par tjejer från klassen, sedan hem och äta lunch och plugga lite till, någon gång där mellan kom även hö till hästarna, perfekt!
Sedan var det ner till dagis, var tanken alltså. Det ösregnade och bilen ville inte starta, jäkla bil var irriterad jag blev! Bara att vänta på att skuren skulle ge med sig och cykla ner istället.
Sedan var det några timmar Milton-time. Så när han är hemma och vakne blir det inget alls gjort, varken i hemmet eller med skolarbete. För det mesta är det faktiskt helt frivilligt, speciellt nu när vi inte har hela dagarna tillsammans. Jag är inte intresserad av att plugga eller städa när bara han och jag är hemma. Hellre umgås jag med honom.
Men så hänger ju då allt det där andra kvar över mig när han har somnat ;) Så här sitter jag nu i ett stökigt hem med studier att göra. Eller nä, jag har gjort det mesta nu.

Ida fick jag i alla fall otrolig hjälp!! Svärfar svägerska Susanne var hr och drog igång mitt ena projekt sätta-stolpar-till-ny-hage-projektet, sedan kom Marcus hem från jobbet och hjälpte till och sedan kom min pappa också - tack snälla älskade ni fyra, ni vet inte vad all hjälp jag får betyder!! Hade gärna varit ute och hjälpt till, men någon måste vakta ett busigt barn inne i huset ;)

Imorgon är det hemstudier för i stort sett hela slanten. En vända på morgonen till stan med bilen, men i övrigt blir det studier för fulla muggar. Milton på dagis och då gäller det att passa på.
Nu strax bingen, herrejisses, vad har hänt med mina sena kvällar?! Jag är helt färdig redan vid 22, hahaha!
KRAM på er!

Snabb lunch nu mellan studier och dagishäm...

img_5244 (MMS)

Snabb lunch nu mellan studier och dagishämtning och allt annat. Skönt att få sätta sig ner och släppa allt annat några minuter :) Kramar!

Blommigt på blommigt

Har inte tagit några foton på vårt lite omgjorda vardagsrumrum än för jag har helt enkelt inte hunnit, men vi "lånade" hem en fåtölj härom dagen som gör sig SÅ bra i vardagsrummet och är SÅ skön, jag älskar fåtöljer!!
Marcus tog ett foto av Milton och mig, mysigaste stunden på hela dagen - kvälls-välling-myset!
Själv bär jag blommigt också, min fina tunika från Rut mfl, en tunika som jag tycker så mycket om =)


 

Jag är helt färdig idag, ska snart gå och lägga mig. Skoldag idag, med en tuff natt bakom oss = en trött Fanny ikväll. Hoppas så innerligt att Milton sover bättre inatt så att vi andra också får sova lite.

Imorgon är det hem-studier som gäller, ska träffa ett par studie-kamrater och planera vårt grupparbete. Men bara ett par timmar, sedan blir det hemstudier för hela slanten för min del, har en hel del att läsa till nästa vecka. Men som sagt, strax sängen, vilken jag har saknat!

 

Hoppas allt är väl med er, kram här ifrån!

Måndagslista nr 47

Hej på er!

Idag blir det ÄNTLIGEN ett vanligt inlägg mitt i all stress som jag lever i just nu ;) Idag är det måndag, vilket givetvis betyder Lista =) Så idag är jag lite extra glad över...

...att allt gick bra på dagis för Milton idag, första riktiga dagen och allt, åh vad glad jag är över det!

...att min första skoldag är gjord, bara 399 dagar kvar, hahaha! Gick bra, lite små-nervöst och spännande, precis som det ska vara att börja skolan. Har dock en hel del att göra redan till i morgon, vi får se hur det går så i morgon är det ännu mer nervöst än vad det var till idag.

...att jag träffade världens bästa vän igår på Ikea.

...att vi, igår på Ikea, köpte lite nytt till tv-rummet, som nu kommer bli SÅ fint, foton kommer inom det närmaste, det lovar jag =)

...att min pappa är världens bästa. Han sliter med mitt stall så mycket just nu av sin värdefulla, lediga tid och jag är så evigt tacksam och kan inte på något sätt tacka honom nog för allt han gör för mig och hästarna just nu.

Det får avsluta min lista för denna vecka, kram från mig till er! Vi hörs snart igen, det lovar jag =) Redan i morgon blir det någon form av uppdatering, förhoppningsvis foton på tv-rummet och kanske ett mobil-blogg-inlägg. Det märker ni, ifall ni kikar in här ;) Kram igen!

Saknar ihjäl mig efter Milton nu! Snart sl...

img_5191 (MMS)

Saknar ihjäl mig efter Milton nu! Snart slutar min första skoldag och oj vad spännande det är. Snart är som sagt dagen slut och jag ska köra direkt till dagis.  Stora (lilla!) killens första riktiga dagis-dag, såhär såg han ut i morse innan jag körde, finaste Milton

Blir inget dator-sittande för mig idag hel...

img_9713 (MMS)

Blir inget dator-sittande för mig idag heller. Men jag bara måste gratulera min fina Milton som faktiskt blir 15 månader just idag. Stora killen.. Imorgon börjar dagis på riktigt... Han har blivit en sådan mysig liten pojke som gärna vill vara nära oss. Jag älskar det och har verkligen längtat efter det. Han har aldrig någonsin förut varit sådan, förrän nu. Underbart, ljuvligt och helt fantastiskt är det när han ligger kvar i knät efter vällingflaskan. Eller när han sitter i knät och borrar in näsan i halsgropen. Två dagar på rad har han somnat i knät vid lunchtid. Och när han är ledsen eller något är besvärligt så ropar han oftast efter mamma.. Oj vad han är viktig för mig. Och det känns bra att jag är viktig för honom också. Oj vad jag älskar dig, Milton! Grattis på din 15-månadersdag. Puss från mamma!

En timmes tur på Ikea, idag har vi ingen t...

img_7329 (MMS)

En timmes tur på Ikea, idag har vi ingen tid att ta det lugnt, phu! Längre inlägg kommer förhoppningsvis senare ikväll. Kram på er!

Milton och jag diskuterade fram och tillba...

img_7195 (MMS)

Milton och jag diskuterade fram och tillbaks i morse om vad vi skulle ha för kläder. Tillslut kom vi fram till att vi skulle matcha vädret - GRÅTT ;)

Sista dagen på inskolningen

Hade en stor knut i magen när vi körde mot dagis i morse, sista inskolningsdagen.. Milton vinkade och sa hejdå efter ett par minuter och inga tårar där inte - heja Milton!!!
Det hade sedan gått bra hela tiden, bara lite tårar mot slutet, då han var både trött och hungrig - men vad gör väl det? Då kom ju jag och sedan for vi hem, åt och sedan bums upp i bingen =)

Själv tog jag barn- och hus-paus, körde hem till mitt föräldrahem där syster-yster och mamma väntade, frukost i form av tekakor och te (givetvis), massor av mys, skratt, prat och kärlek - underbar stund!
Hem och passade på att byta sängkläder, slängde in en maskin tvätt och lade in ren tvätt.

I eftermiddag blir det stan en vända och ikväll kör vi ett ryck med målning i stallet för oss vuxna, medan Milton sover. Fullt ös hela dagen lång! Gäller att passa på för snart drar allt igång och nästan lika snart åker Marcus iväg till Norrland en vecka.. Usch, helt själv med alla bestyr, känns sådär och ännu jobbigare än förra året :(

Nähä, nu dags att få lite gjort innan mitt Sötsnöre vaknar igen, kramar!

Periodare ;)

Det skulle man kunna kalla mig. Periodvis tycker jag att det suger att gå ut och motionera, asar mig ut i ren tvång och hela kroppen protesterar. Allt onyttigt i matväg är gott och det är det enda jag helst äter (givetvis äter jag annat också, men hade jag endast lyssnat på kroppen så hade endast onyttigt äts.
Tack och lov så kommer det alltid bättre perioder och då är jag nästan helt åt andra hållet. Just nu är jag inne i en sådan fas; jag älskar mina långa, snabba powerwalks, idag gick jag en halvmil på ca 49 minuter, alltså knappt 10 minuter per kilometer, helt okej med tanke på att jag stannade och tog på Milton skon igen, tog upp hundbajs, stannade vid två stora vägar i väntan på att komma över och hade givetvis med mig barnvagnen.
Igår skulle Mimi, Milton, Yda och jag gå halvmilen som powerwalk, men jag hade fullt upp med att plocka björnbär och hasselnötter, så vi kallade det en myswalk istället ;)
Och så äter jag bra, nyttigt och ordentlig mat och väljer mot det där andra onyttiga. Ikväll skulle vi mysa till det med lite chips framför tv'n, men det smakade inte alls gott. Jag tackar inte gärna nej till chips då jag tycker det är SÅ gott, men sådana här perioder är det ingen höjdare ;)

Tur det går upp och ner det där. Tänk om jag bara hade varit åt ena eller andra hållet, nej det hade inte fungerat alls!
Snart ut och röja lite, tömma släp såhär mitt i kvällskvisten, men det måste dessvärre göras eftersom släpet ska lämnas imorgon tyvärr.
Dags att sätta fart, sedan är det dusch och säng som gäller, KRAM!

Näst sista dagen

Imorgon är sista inskolningsdagen, sedan ska det vara färdigt. Idag åt Milton på dagis och det hade gått jättebra, mat är ju bra grejer, tycker Milton, hahaha! Han rensade tallriken och hade nog gärna ätit en portion till, men någon måtta får det ju vara ;)
Annars var han väldigt klängig på mig på dagis, pussar och kramar fick jag och han skulle sitta hos mig mycket. Den sidan har jag nog aldrig sett av honom, det var ju mysigt, men det hade varit bättre om han var sådan på andra ställen och hemma, inte på dagis ;)


Eftermiddagen blir lugn, lite städning här hemma och lite fixande inomhus, det passar bättre så med tanke på vädret. Någon promenad ska vi nog ta också, en styck Yda behöver ju komma ut, oavsett väder. Tur vi har henne!
Ikväll blir det målande i stallet, ska se om jag kan flirta mig till lite hjälp av Marcus när Milton har somnat ;) Taket är döden att måla för min stackars nacke så det kan han få hjälpa mig med.

Nu ska jag dricka upp mitt te innan Milton vaknar igen. Vad hittar ni på idag?

Kram på er!

Liten social flicka

Det finns en liten social shettis-flicka, som kommer travande, galopperande eller skrittande så fort hon ser mig. Det värmer gott i hjärtat och hon är SÅ fin , min Malva. Herregud vad vacker hon är..
Den store vite han lyfter knappt på huvudet när man kommer, hahaha.. Så jag har verkligen en av varje ;)
Ytterligare en kväll har vigts åt målande i stallet. Det kommer ta tid det där, men jag har förhoppningar om att det ska bli klart i helgen, för sedan är det slut på hemma-myset ju och då hinner jag nog inte med så mycket målande. Dessutom ska stolpar ner i marken, phu.. Det kommer ta sin lilla tid tror jag, och jobbigt är det. Men hästarna behöver ha större hage, eller i alla fall en hage till att byta med.
Idag blir det tidigt i säng. Jag är galet trött och ögonen går redan i kors på mig, vilket dem väldigt sällan gör vid denna tiden på dygnet i vanliga fall. Det måste betyda att jag faktiskt är trött på riktigt idag!

Godnatt på er!

Det gäller att testa det mesta

Härom dagen testade Milton en ny sittplats, i den ena lära-gå-vagnen, funkade tydligen kanon som tv-fåtölj ;)
På tal om Milton så sover han gott nu i sin säng. Han har svårt att komma till ro, både när han ska sova middag och framför allt när han ska sova för natten. Tror det beror på att det är mycket nu med dagis och allt som är nytt som ställer till det i den lilla kroppen.
Själv kan jag inte bestämma mig om jag ska ta det lugnt och dega på soffan, bläddra i en tidning och sådär. Eller om jag ska röja lite, städa i ordning, kanske måla lite i stallet. Det borde bli det sistnämnda, men jag känner mest för det första ;) Jag är galet trött idag, vi kom i säng alldeles för sent, jag målade stallet till midnatt nästan och sedan skulle jag duscha och göra mig i ordning så klockan var närmare 01 innan jag kom i säng, sedan upp 7,15 i morse, så jag skulle behöva vila lite. Tar kanske stallet senare idag istället, vi får se ;)

Kram!

Barnfritt..

Kom hem för en liten stund sedan, utan Milton som är kvar på dagis. Trodde igår kväll att det skulle bli skönt att lämna honom och få lite fritt, plocka här hemma i lugn och ro, tvätta en maskin, pula lite där ute eller vad som helst, men idag när jag kom hem så kände jag mig mest tom.. Ville så gärna ha Milton här då och så slog det mig att det är såhär det kommer vara nu mera.
De dagar jag är i skolan så är jag ju där och har fullt upp, men när jag är hemma och har hemstudier, så tror jag att det kommer kännas väldigt tomt, speciellt nu i början.

Jag kanske förstorar upp alltihop, men så känns det faktiskt nu, vill inte missa någonting av Milton nu, vill spendera så mycket tid som möjligt med honom nu, vill följa hans utveckling till hundra procent, vill inte missa hans första steg...

Det är nog en himla tur att jag har min Yda här hemma, så jag inte blir helt ensam, det hade aldrig gått!

Nej nu lite frukost, innan jag ska bege mig tillbaks. Kram på er

Man kan vara ute på många vis ;)

Pratade med världens bästa vän ikväll. Vi hade ett långt och underbart samtal om det mesta och inget alls, lite planer och lite om livet i största allmänhet.
I alla fall så skulle hon ut ikväll, hon är ju en "typisk student" med nollningsvecka nu och fullt ös typ, så ikväll var det fest och hej å hå, verkar skitroligt!
Själv lever jag ju ett annat liv, men var också ute ikväll. Jag var ute i stallet och målade, hahaha..
Man kan som sagt vara ute på olika vis ;)

Tänk att vi två som är så olika och sysslar med så olika saker i våra liv, ändå kan vara så lika, förstå varandra till hundra procent, dela med av oss allt till den andre och alltid veta att vi har varandra.


Godnatt vänner och tack världens bästa Anna för samtalet ikväll, mår alltid lite bättre när jag pratat med dig!

Fullt ös hela dagen!

Hej alla! Har varit en hektisk dag. Detta är sista vardagen på länge, som det ser ut schema-mässigt, som Marcus och jag är lediga en vardag tillsammans. Känns lite vemodigt faktiskt..
I alla fall, dagen började med sovmorgon för hela familjen, vilket var riktigt skönt! Sedan var det inskolning för hela slanten! Marcus och jag var med en kvart ungefär innan vi gick. Det gick bra, det var fruktstund när vi gick, smart drag det där ;) Milton gav oss inte en blick! han hade visst ätit bra, hahaha! Både sin egen frukt och ett par av de andras bitar, mycket som ryms i den där magen!

Efter dagis for vi hem för lunch och Milton fick sedan sova ett par timmar. Under tiden röjde vi uthus, "festlokal" och trädgård. Fyllde ett släp som sedan skulle till tippen. Överst la vi låne-möblerna som vi hade på festen i lördags. När Milton vaknade var det lite gos, lite mellanmål och sedan iväg. I eftermiddags fick han leka hos farmor (tack för hjälpen!) och vi for iväg. Först lämnade vi möblerna och sedan tippen.
När släpet var tomt var det dags att fylla det igen ;) Vi köpte stolpar till en ny hästhage. Efteråt for vi tre mil åt andra hållet och hämtade ett par nya fönster som ska sitta i blivande Stallet.

Under dagen har vi också tvättat fem maskiner tvätt, det gäller att passa på ;)
Nu ät Milton hämtad, har druckit välling och sover sedan en timme tillbaks. Själv ska jag gå ut i stallet och fortsätta måla, det blir så FINT!!

Dags att sätta fart, dagen är inte slut än ;) Kram härifrån!

Målning i stallet

Hej på er! Ikväll ha jag äntligen, äntligen, äntligen tagit tag i stall-målandet och OJ vad fint det blir! Vilken skillnad från tidigare! Har bara målat en hel vägg och en bit på två andra väggar, någonstans ska man ju börja ;) Tog ett par foton på iPhonen, därav kvalitén, men ni ser ju vilken färg det blir på väggarna (och snart taket också) i alla fall.
Jag målar inte endast ner, för där kommer sättas lite annat material och skydda väggarna från sparkar. Eller ja, kanske framför allt skydda hästarna från att skada sig.

 

Imorgon fortsätter målandet, en hel del kvar och allt ska målas två gånger i alla fall, tror det räcker, färgen täcker riktigt bra. Använder mig av vattenbaserad utomhusfärg :)

Önskar er en god natt, kram!

Måndagslista nr 46

Tycker att Milton gör inget annat än hostar.. Tack och lov sover han ordentligt om nätterna, värre är det när han sover på dagen och när han är vaken, ett himla hostande stup i kvarten. Men jag vet inte, vi har varit på vårdcentralen nu ett flertal gånger och allt låter ju fint, så det är det väl då?

Under tiden han sov nu i alla fall så passade jag på att dra ur spik från stallväggen och så tittade jag till hästarna det var det enda jag hann med. Så målandet drar vi igång med i kväll, ser verkligen fram emot det!
På tal om att se fram emot grejer så ser jag verkligen fram emot morgondagen, då är Marcus ledig! Det är vår sista lediga tisdag tillsammans på jättelänge, vilket känns konstigt. Hädanefter är jag i skolan de flesta tisdagarna och Milton är hemma med pappa, vilket kanske kan vara mysigt för dem :)

Idag är det ju måndag förresten, så idag är jag lite extra glad över...

...att jag få vara hemma hela denna veckan också.

...att Marcus är ledig med oss i morgon!

...att hovslagaren (den bästa av dem alla!!) kommer ut idag och tittar på Armanis hov.

...att halltaket är färdig-målat och ja det var ju på tiden ;)

...de fina promenadsträckorna vi har här omkring, i eftermiddag ska vi ut på en till och det är underbart, tycker både Milton, Yda och jag.

...att Milton nu sitter här under min vänsterarm och gosar och tittar barnprogram . MYS!! Så hela detta inlägg har skrivits med en hand, hahaha!

Nu så ska Milton få på sig sina kläder så att vi är färdiga när hovslagaren kommer. Kram på er, vi "hörs" senare!

Måla, måla, måla...

Pinsamt nog så har halltaket först nu blivit klart. Det var väl på tiden, om man säger så. Men nu är det klart och nu ska "bara" lampa väljas. Jag vet ju vilken jag vill ha, får se om sambo plus plånbok håller med om det, hihihi.....! Nackdelen hos oss är att vi har ganska lågt i tak så några hängande taklampor är tyvärr inte riktigt att tala om. Men jag har spanat på en annan..

I alla fall, i morgon bitti innan inskolningen så ska jag fara iväg och handla mer färg, nu till stallet, äntligen! För nu när halltaket är färdigt så är det verkligen hög tid för stallet och oj vad roligt det ska bli! Kanske inte roligt i den bemärkelsen, att stå där och måla, måla, måla... För i ärlighetens namn, hur roligt är det och hur enformigt är de inte? Men hur roligt är det inte efteråt, när man ser resultatet och hur fint det har blivit? Så trots hel-kass nacke och rygg och öm lite här och var och förmodligen en hel del huvudvärk, så är det ju ändå värt vartenda roller- och penseldrag!!
Jag hoppas på att kunna sätta igång med målandet i morgon när Milton sover middag =)

Nu är det dags för dessa trötta föräldrar att sova. Det blev ju som sagt inte så mycket sömn i natt, så vi behöver nog ta igen det känns det som. I morgon är det en ny dag, ny vecka och sista inskolningsveckan för vår bebis :( Jag vill inte riktigt känner jag...

Nej, nog för idag, kram på er och godnatt!

Full av energi

Visst är det väl konstigt? Vi hade en jättehärlig fest igår, fina vänner, älskade Marcus, bästa systern - kan det bli mycket bättre? Det blev sent, väldigt sent (kom väl i säng vid fyra), men oj så roligt vi hade det, hela kvällen lång!! Så lite konstigt är det allt att jag är så pigg idag.
Och så god mat; kräftor (givetvis), ostpaj, laxpaj (var det paj, Jossan?), vitlöksbröd och så Sofies glutenfria paj som var så himla god!

Idag gick jag upp vid 8,30, herregud vad trött jag var då! Men, tack vare Milton, så kvicknade jag till ganska fort. Under förmiddagen hann vi med både att busa, äta frukost, städa och skura köket, skura badrummet och äta lunch. Började putsa speglar också, men Milton var ju där direkt och undrade vad jag gjorde, hahaha, så det tar vi en annan gång när han inte är i närheten ;)
Konstigt nog är jag superpigg nu och ser fram emot en eftermiddag med Milton, idag blir det en lång promenad och det ska bli Så Skönt! Marcus jobbar (som vanligt, stackaren..), så vi får se vad vi hittar på när han kommer hem =)

Nu sover Milton och jag tänker sitta här och surfa lite, innan jag kanske tar tag i den där spegel-putsningen, nu när små barn-händer inte är i närheten ;)

Kram härifrån!

Förbereder kräftskivan för fullt. En paj f...

img_1642 (MMS)

Förbereder kräftskivan för fullt. En paj färdig, den andra står i ugnen. Kräftorna är tinade. Nu dags att göra mig själv i ordning! Klart slut!

Mellan skurarna

I eftermiddags kände jag bara att nu måste vi komma ut lite och få frisk luft. Så ut gick vi, i halv storm och med regnskurar som dök upp lite då och då. Vi gick både här och var och hamnade på alla möjliga ställen. Mitt här inne i skogen, där det nästan var mörkt, dök helt plötsligt solen in och hälsade på - så fint!
Det var riktigt skönt ute, friskt och härligt! Det är mäktigt att vara ute när det blåser, jag gillar det. Milton och Yda också, som i och för sig älskar att vara ute, oavsett väder, bägge två ;)

Kram på er!

Dagissnack, som vanligt just nu ;)

Ja, som sagt, mycket dagissnack blir det för tillfället, nu får tåla det ;) Vi cyklade dit idag också, Milton tycker om att åka i cykelkärran =) Idag fick jag lämna honom för första gången, när jag sa hejdå blev han nog lite orolig och kröp efter mig mot dörren och jag hörde att han blev lite ledsen när jag gick bort och satte mig med de andra föräldrarna i personalrummet, det sved ordentligt i hjärtat på mig då vill jag lova, lilla Milton..
Men det hade gått jättebra sedan, tack och lov! Han var ledsen när jag kom tillbaks, men då hade han precis trillat och slagit sig, så typiskt!

Nu sover han gott och vi får se vad eftermiddagen har att bjuda på. Ska förbereda lite inför morgondagens kräftskiva, men i övrigt vet jag inte vad vi ska göra. Bilen är på reparation och vädret är tråkigt, kanske kan vara skönt också att bara vara hemma och ta det lugnt med tanke på all dagis-aktivitet som har varit denna vecka.

Lunchen är uppäten för min del nu; omelett, två plommon och ett glas vatten, ibland får man ju försöka hålla en nyttig linje, onyttigt blir det ju ändå ;)

Hoppas ni har en fin helg framför er! Kramar!

Kväll, härliga kväll

Milton, Yda och jag tog en rask promenad och en rejäl omväg hem till mamma och pappa. Genomsvettig var jag när vi kom fram, skönt! det är så härligt att komma hem där, Yda börjar ett halvt kvarter innan och hoppa på stället av iver, eftersom jag inte släpper (nåja, lös är hon ju som sagt alltid, men lyssnar ju på mitt fot- eller här-kommando) iväg henne. När jag väl släpper henne så far hon som en pil så fort hon bara kan över vägen, in på tomten och helst in i köket och ut igen av bara farten, hahaha! Tokiga hund!
Milton kryper runt och letar upp alla sina leksaker som han har där, någon i stora hallen och ett par i burspråket. Och inte fick jag hjälpa honom heller med favorit-saken, nähä det skulle minsann mormor göra. Det var visst deras grej ;)

Nu ikväll har Milton fått bada och somnade sedan gott och snabbt runt 20-snåret. Efter det var det givetvis Ernst på tv, tyvärr sista avsnittet - vad ska vi nu titta på på torsdag-kvällarna?! Sedan var det dusch och en alldeles för sen kvällsmat. SÅ dumt, jag vet att jag inte ska äta så sent, men så vet jag att det finns något i skafferiet som jag så gärna vill ha och då kan jag inte hålla mig.. Jaja, vad gör det om hundra år?

Jag börjar känna mig lite mer kvällstrött än vad jag har gjort tidigare, underbart! Dags att ställa om för snart, alldeles för snart, börjar vardagen på allvar för mig. Studier, dagislämning, -hämtning, hundlämning, -hämtning, kvällsrutiner, hästar som ska ut om mornarna, hästar som ska ut om kvällarna, umgås med familj och allt annat. Känns så avlägset, känns så längesedan. Känns så konstigt på något vis, även om det är helt vanligt - det är ju så det fungerar för en vanlig barnfamilj med lite djur, inte sant?

Jahopp, nej jag tror att det snart är dags för sängen, skönt, riktigt skönt att komma upp pigg och utvilad!
Kram på er och godnatt!

Förmiddagen i bilder

Idag var det äntligen inskolningsdags igen och idag var Milton pigg och glad =) Det lektes med djuren i bondgården, byggdes med lego, kryptes på "bron" och så vidare. Och här nedan kör han bil. Och sista halvtimmen gick vi ut, favoritsysslan alla kategorier!

Efter dagis så cyklade vi snabbt hem till mormor och morfar, vi hade lovat att ta ut Dusty. Eftersom vi inte hade någon vagn med oss så fick Milton sitta kvar i cykelkärran och så ledde jag den vår lilla runda. Dusty har, som synes, stenkoll på Milton, finaste Dusty!
När vi väl kom hem så var Milton så trött, ingen middag orkade han äta och somnade med vällingflaskan i munnen när vällingen var slut. Bara att bära upp en slagen hjälte till sängen.

 

Nu äter jag lunch och surfar samtidigt, lyx! I eftermiddag får vi se vad vi hittar på, jag är galet sugen på grillad korv. Funderar på att ta mig och Milton till affären, bunkra upp med korv, korvbröd med mera så vi kan grilla några korvar till kvällsmat =)

Kram på er!

Lite roligare foton!

Blev lite leden och nedstämd av Armani och hans hov, men lite gladare blev jag av dessa foton. Typiskt att vi inte tog med fina kameran, dessa togs som synes med iPhonen och håller noll kvalitet. Men åh, fina hästar, fina unge och stolt mamma/matte ;) Milton tycker i alla fall att det är helfestligt med hästarna, han blir lite sådär tyst och stel i kroppen och vet inte riktigt hur han ska bete sig. Fast han blir helt till sig när han ser hästarna, å jag tror att han tycker om dem.
Visst passar de bra ihop, Milton och Malva? Tänk er shettis-galoppen i globen, herrejisses!!!
Och så min klippa Armani.. Finner inga ord för vad denna häst betyder för mig, Malva likaså.. Oj vad jag blir varm i kroppen när jag tänker på dessa två. Och stolt. Och allt det där positiva som bara andra hästmänniskor kan förstå.
Mina två hästar är så olika. Malva som ofta kommer springande mot en och som helst av allt skulle vilja sitta i knäet eller få följa med in på en fika i köket. Armani som helst står en bit ifrån, men som ändå gillar sällskapet, på avstånd.
Man får passa Malva lite ;) Hon skulle nog gärna smaka på Miltons hand, eller min. Eller ett par skor eller lite lösk fläsk från min mage, eller eller eller ;) Lilla loppan bus!

 

Genast känner jag mig lite gladare. Lite oro i kroppen känner jag i och för sig, som tar bort lite av glädjen jag känner i dessa fotona. Armanis hov ligger just nu som en tyngd över mina axlar. Jag hoppas att min oro är överdriven, men jag vet inte..

Var rädda om er, kram

Armanis hov

Tänkte att jag skulle visa er hur Armanis hov ser ut. Sådär lagom fin va? Min fina Armani, denna otursdrabbade häst.. Hoppas det stannar vid detta och "växer bort" i takt med att hoven växer. Men med hans vanliga otur så blir det med all säkerhet inte så.... :(
Tog SÅ fina foton på Milton, hästarna och mig nu ikväll, eller ja Marcus tog ;) Ska visa dem sen, antingen senare ikväll eller i morgon. Nu först soffmys med te! Kram

Alltid är det något...

Hovslagaren var här idag (Tack Tilda som ställde upp som barnvakt!) och hästarna var duktiga :) Men Armani har fått något som heter Hålvägg och är något som jag aldrig har hört talas om tidigare men som tydligen ska vara ganska vanligt. Han har nu ett ganska stort hål mellan hoven och skon.
Min Armani är verkligen otursdrabbad, blir lite less faktiskt, alltid är det något..

Nog för nu, nu ska jag ut och plocka upp efter hästarna. Vi stod utomhus eftersom stallet inte är färdigt, så där ska städas. Annars har jag en liten hund som snart blir sjuk, hahaha...! Hovbitar är tydligen underbart gott ;)

Kram!!

Dagisförberedeler

Ja mycket dagis är det nu. Milton blev ledsen idag när vi var där. Tror så här i efterhand att han var trött, men för säkerhets skull fick vi en tid till vårdcentralen i eftermiddags, men öron, hals och allt det där såg bara bra ut, skönt! Efter att han vaknade i eftermiddags så har han inte snorat alls och varit jättepigg. Vi får se hur morgonen blir imorgon, innan vi bestämmer oss om vi far till dagis eller inte.
Nu har vi nog dessutom ordnat allt inför dagisstarten ;) Känner mig skitdum! Borde ha koll på detta, eftersom jag ändå har jobbar några år på dagis, men jag känner mig som värsta nybörjaren på vad man kan tänkas behöva till sin egen småtting, hahaha! Dessa inneskor ska han nu få (förhoppningsvis snart!) gå runt i på dagis, så söta!
Sitter bänkade framför tv'n - det är ju Allsång på Skansen! Jag brukar alltid missa ungefär halva första eftersom jag alltid lägger Milton, men äh, jag får ju se andra halvan ;)
Kram på er, ha det gott!

God Natt!

Oj vad vi är trötta! Milton sov middag i 3,5 timmar - han var nog trött efter dagis, söta ungen!
Ikväll är vi alla skittrötta här hemma, Milton somnade fort tidigare och nu är det vår tur, längtar verkligen efter min säng, vilket jag verkligen nästan aldrig gör om kvällarna, dagisstarten tog kanske hårt på mig också ;)

Sov gott allesammans, kram!

Måndagslista nr 45

Det är ju dags för listan idag, eftersom det är måndag och ny vecka :) Idag är jag extra glad över att...

...starten på inskolningen gick så bra! Milton kommer garanterat trivas jättebra och det känns himla bra!

...Marcus är ledig idag

...jag nu är föräldraledig i två veckor framåt, i och med inskolningen, men ändå. Får ju umgås mycket med Milton =)

...vi ska köpa färg till stallet idag, sedan ska här målas!

...senare i veckan blir det fika med vänner, stora och små, vid ett par olika tillfällen, härligt!

...jag idag ska packa dagis-väskan, hahaha.. Konstig sak att bli glad över, men visst är det alltid roligt att förbereda, fixa och göra i ordning? En väska ska också inhandlas idag!

Nu vidare till vardagen, kram kram!

Första dagen på inskolningen

Och allt gick bara bra, Milton tyckte det var roligt. Dessutom var det en liten grupp idag med bara två andra barn plus Milton och så två underbara fröknar, perfekt! Sammanlagt kommer de sedan vara tio barn på Miltons avdelning, vilket också är lite lagom sådär :)

Han kröp först inne på avdelningen av alla och drog igång direkt med att leka, söta unge!
Miltons favorit-sysselsättning var att slänga ner pussel och bondgårdsdjur på golvet, hahaha! Fast absoluta favorit-sysselsättningen var nog att krypa runt på "bron", alltså en ramp upp, raksträcka och sedan en ramp ner, den var helfestlig ;)


Nu sover en liten busunge gott, han somnade i bilen och vaknade inte ens när jag bar in honom från bilen, tog av honom kläderna eller bytte blöja, vilket aldrig har hänt tidigare, någonsin i hans liv - ansträngande med dagis ;)

I morgon är det dags igen, samma tid, samma plats. Milton och jag ser redan fram emot det. Marcus var ledig idag, men i morgon jobbar han.
Ha en härlig dag, kram!

Var det någon som sa att det var dags att gå till frisören?!

Hahaha, Milton är jättelånghårig och så ofantligt söt i det!! Här kör vi lite med diadem ibland som synes ;)
Pappan dammsög och provade att dammsuga Miltons hår ;) Därför står det här rakt upp i det blå.
Herregud vad söt han är, vår pojke! Men kanske är det dags att gå till frisören, kanske ska ta med Milton till Mija när det är dags för mig om ett tag? ;)
På återseende!

Eftermiddagen idag

Det är mycket, mycket bus just nu - både inomhus, men allra helst utomhus. Milton älskar att vara ute, vilket är härligt. Jag har gärna ett barn som tycker om att vara utomhus, jag har alltid att göra utomhus ju, i och med hästar, hund, trädgård etc. så det passar mig utmärkt.
I eftermiddags var jag på ett sådär lagom bra humör, Milton likaså. Vi tog därför på oss ytterkläder och gick ut, genast höjdes humöret till det bättre, skönt!

Milton tränar, som alltid numera, på att stå =) Stora killen, tänk att han snart är 15 månader, vad hände?!
Träna, träna, träna... Regnbyxorna passade kanonbra, tack snälla familjen Nordh!
Och så nya skor, gore tex (stavas det så?). Sitter jättebra på foten, stadiga och rejäla, men ändå smidiga som en lite högre gympasko.

Bus, bus, bus, mest hela tiden! Snart dags att klippa Milton igen? Även en liten Yda behöver snart friseras lite snart igen, henne ser ni skymta i bakgrunden - för där vi (jag!) är, där är hon alltid. Oj, vad jag älskar min lilla fina hund. En av de bästa sakerna med henne, är att man sällan eller aldrig behöver hålla koll på henne, hon bara finns i närheten av oss och vi kan knappt stava till ordet koppel ;)

 

Imorgon är det dags för första dagen på dagisinskolningen, gud så spännande!!! Ska bli roligt att se vad Milton tycker om det, jag tror faktiskt att han kommer älska det. Träffa andra barn, lära känna sina fröknar, leka mest hela tiden och vara ute mycket =) Roligt att Marcus är ledig just imorgon också, så han kan vara med på första inskolningen.

Nu kväll, kram på er!

Gräsänka och sjuk

Trist kombination, inte sant? ;)
Älskade Marcus är på fest hos Alexander, eftersom det är festival i stan. Händer ju bara en gång om året. Älskade Milton gick och la sig (nåja, jag lade honom!) vid 20 så efter det har jag och en liten älskad hund bara degat i soffan och inte gjort ett jota.
Snorig är jag och ont i kroppen har jag fortfarande, men lite piggare känner jag mig nog, när jag tänker efter =) Hoppas, hoppas det vänder för Milton och mig nu och att vi kryar på oss lite nu, inför dagisstart för honom och snart skolstart för mig!


Nu ska jag.. nog fortsätta sitta i soffan tror jag. Arbete tar vi i morgon. Kram och godnatt!

Stalltankar

I förmiddags var pappa och jag och tittade på ett litet stall några hundra meter bort och gud så fint det var! Precis så som jag själv vill ha mitt lilla stall, fick så mycket inspiration nu och kände mig så sugen på stallbygge nu! Hoppas pappa också fick det, hihihi, för det är ju han som får dra det tyngsta lasset med bygget, som snart drar igång förhoppningsvis!

Idag eller i morgon är det jag som kör och handlar färg, väggar och tak ska bli vita, så långt kan jag skvallra, resten får ni se sen, se det som en överraskning ;)


Milton sover nu middag och nu ska jag sätta fart med lite grejer, efter att jag fått en spark där bak och verkligen behöver ta tag i vissa saker och inte lägga det framför mig. Är makalös på det, samtidigt som jag vet hur jobbigt det är att skjuta på saker och vilken lättnad det är när man sedan tar tag i sakerna - att jag aldrig lär mig!

Så, vi hörs senare. KRAM!

Är verkligen så skönt!

Är så glad över att jag bestämt mig för vilken utbildning jag ska gå, vilken enorm tyngd som lossnat från mina axlar! Någon undrade vad för utbildning jag ska gå, trodde jag hade talat om det. Jag ska läsa Internationell Marknadsföring i Osby, en YH-utbildning. Ska bli himla spännande, men också lite nervöst faktiskt.
Jag stod och valde mellan denna och en utbildning i Malmö och den största anledningen till att det blev just denna är enkel - Milton heter anledningen ;)
- kortare dagistider.
- närmare hem och kortare resväg för min del.
- hemstudier ett par dagar i veckan.

Det fungerar bättre helt enkelt, för familjens del här hemma och då som sagt framför allt för Miltons skull.

Hoppas allt är väl med er, här håller vi natt snart tror jag. Jag som egentligen skulle jobba fick sjukskriva mig tyvärr. Det bar verkligen emot, speciellt eftersom detta var mina två sista nätter :(
Hoppas ni andra är pigga och friska, vi med snart förhoppningsvis, kram!

Sjukstuga...

Ja, inte kryar vi på oss varken jag eller Milton. Jag är så trött så jag vet knappt vart jag ska bli av, dessutom lite ont i halsen och kroppen, så helt hundra är jag nog inte.
Milton och jag var på vårdcentralen i morse, ville kolla honom i öron och hals, men allt såg fint ut. Men besvärligt är det, snorigt och halvdant mest hela tiden.
Och det här sovandet, som vi helt saknar nu, är verkligen pest.. Tänk vad beroende vi alla är av sömn.

Nu sover Milton middag, så jag ska bara ringa ett samtal och sedan blir det vila även för mig. Hej så länge!

Han kan, han! nr 2

Ja, nu inför dagisstart så jobbar vi på äta-själv-biten, det går ganska bra! Vi hjälps åt med att sticka gaffeln i maten och sedan går det ganska så bra att pricka munnen med gaffeln. Och så har vi börjat dricka med vanligt glas istället för pipmugg, även det fungerar ganska så bra =) Stora killen!
Nu ska vi sätta fart, kram, kram!

Lång promenad och fika på det

Denna dag behövde verkligen förgyllas. Mycket tårar har trillat på Miltons kinder och oj vad allt har varit tufft = även för mig. Ringde därför min syster efter lunch och frågade hur hennes dag såg ut. Vi begav oss i alla fall ut med ett glatt barn (ja, Milton älskar ju att vara utomhus, även om det blev lite gnäll på grund av regnskyddet som åkte på vagnen) och en lika glad hund. Det blev nog en timmes promenad och lite björnbär som åkte ner i min mage, mums!
Men efteråt gick vi hit och åt ett underbart eftermiddagsmellanmål - oj så lyckat! Mimi och jag drack vars en stor mugg te, det blev lite kallt och regnigt på promenaden, så det passade så bra. Till det åt vi pizzabullar och så blev det björnbär, kesella-vanilj och krossade digestive i olika lager =) Lika populärt mellanmål för oss som för Milton.
Marcus var efterlängtad när han kom hem, lite avlastning direkt och humöret blev genast lite bättre. Nu håller han på att lägga Milton, själv tittar jag på Sommar med Ernst, precis som alla andra torsdagar - jag älskar Ernst!!!

Hoppas ni har en härlig kväll, kramar!

TRÖTT!

Vilken natt vi har haft, andra natten på raken! Jag är så beroende av mina sovtimmar och mår inget vidare när jag inte får sova som vanligt, blä! Tre timmar tror jag att vi har sovit i natt, Milton och jag. Han har varit ledsen mycket och jag är helt säker på att det är tänder på gång. Det dreglas massor (det gör han aldrig i vanliga fall), snoras lite och lite feber då härom dagen och så massor av tårar - stackars Milton!

Nu sover han, en betydligt tidigare middags-nap än han brukar och jag hoppas verkligen att han får sova ordentligt och vaknare som en piggare och gladare unge. Sedan ska vi ta en lång och härlig promenad. Ska se om vi kan få sällskap av min syster, om hon är ledig och har lust?

Nu ska jag slänga mig rak lång på soffan, med GOTT samvete. Kram på er!

Han kan, han!

Igår när jag lagade middag, var det fullt ös på Milton. Han tränade på att stå för fullt. iPhonen åkte fram (därav den dåliga kvalitén), det gäller ju att föreviga vissa saker ;) Såhär ser det ut mest hela tiden här hos oss nu, hoppas hoppas han snart flyttar på fötterna och börjar gå också!!
Måste kila, kram härifrån!

Inte kantareller, men...

...björnbär hittade vi!
Milton, Yda och jag var "uppe på berget" andra sidan stora vägen och gick idag och hittade en hel del mellanmål till lite senare, underbart! En hel del slank ner i magen redan innan hemfärd, jag älskar bär och Milton också tydligen =)
För att det inte skulle bli enbart björnbär, blandade vi ner lite kesella vanilj och herregud vad gott det blev!

Nu håller vi kväll, natti natti!

Inskolningssamtal

Idag var jag nere på Miltons dagis (ja ja, förskola ;) ) i förmiddags på inskolningssamtal med den ena av Miltons fina fröken och oj vad jag förtroende för personalen, känns så himla bra!! Ni vet ju, ni som följer bloggen, att jag helst vill vara hemma med Sötsnöret så mycket längre, men det går inte och jag tror egentligen att det är dags för honom att börja nu.
Jag har dessutom bestämt mig för vilken skola jag ska gå. Och det känns faktiskt riktigt bra och jag hoppas det blir bra också =)

På måndag börjar i alla fall inskolningen och det ska bli två roliga veckor med förhoppningsvis mycket lek och bus =) Nu ska jag fixa lite innan min fina Milton vaknar igen. Febern är borta och idag har han varit pigg och glad igen.

Ja ja, nog med babbel ;) Dags att sätta fart, kramar!

Ledig tisdag...

...men inte har vi direkt tagit vara på denna dag ändå ;) Tre maskiner tvätt har tvättats och diskmaskinen tömts, det är det mest effektiva vi hittat på. Milton har varit ledsen idag vid flera tillfällen. Inte så konstigt, ikväll bröt hög feber ut, stackaren.. Han somnade som en klubbad säl i sängen, hoppas han sover gott ändå.

Igår var vi ju på mini-utflykt med kompisar, Milton, Yda och jag. Kompisarna var min älskade barndomskompis Lina och hennes barn (den stora fina killen sov kvar i bilen, men Max härjade omkring i hagen) och man.
Max är ett år äldre än Milton och blir två år nu i höst (är för övrigt vårt gudbarn och det är vi himla stolta över!) och Lina är ett år äldre än mig. Jag hoppas så att dessa killar (och stora killen Albin också givetvis) alltid kommer ha så fin kontakt som Lina och jag alltid har haft. Vi har så himla roligt ihop, samma intressen och trivs så himla bra tillsammans och det hoppas jag att grabbarna grus också kommer att göra =)

Milton satt i alla fall i vagnen hela tiden. I och med allt får-bajs så ville jag inte ha honom krypandes på marken ;)



Men Max är ju en lite äldre kille och knatade runt och pratade med fåren mest hela tiden, söta unge och SÅ lik sin morbror!



Det gjorde i alla fall Miltons dag det där lite, eftersom det ena fåren kom ända fram till vagnen och slickade på Miltons hand, det är Stort för en bäää-älskare som Milton ;) Vi tackar familjen Svensson för utflykten, mys!!
Nu blir det hund-promenad och sedan sängen ganska tidigt, får se hur natten blir eftersom Milton är sjuk.. Kram!

Måndagslista nr 44

Hej alla fina! Nu är jag äntligen tillbaks ;)
Idag är det ju redan en ny vecka och dags för den där listan som vanligt. Sååå idag är jag lite extra glad över...

...att jag är ledig nu ända fram till helgen!

...att Marcus är ledig med oss imorgon, älskar det!

...att Milton är världens finaste unge. Jag tycker så otroligt, obeskrivligt mycket om honom. Han är den finaste människan jag vet.

...att Milton har en hel vecka kvar av bebisstadiet där vi pusslar med föräldraledighet och jobb. Om en vecka börjar inskolningen, som egentligen ska bli jättespännande. Men än så länge njuter vi av vår hemma-tid. Ett väldigt litet tag till.

...att det snart är höst. Fast det vet jag inte om jag egentligen menar fullt ut. Jag är verkligen ingen sommarmänniska, absolut inte. Men denna sommar har varit lite trist, vädermässigt. Så ett par varma och soliga dagar till, gärna då dagar som vi är lediga, har jag gärna, innan det blir höst på riktigt. Jag älskar hösten, lite sådär krispigt i luften fast ändå behagligt ute-väder. Hästarna mår bättre, det är viktigt för mig.
Ja jo det är ju ett litet tag till, kanske ett par månader innan det faktiskt är höst, men tiden går fort, jättefort!

...den lilla utflykten vi var på idag i en annan fårahage ön den vi har hemma, bilder kommer =)

Nu ska vi hålla kväll, ikväll blir det nog tidigt i säng, vi är trötta här hemma och Milton sover redan sedan en bra stund. Kramar från mig till er, hejdå!

Hej! Har varit dåligt med bloggande nu i e...

img_1225 (MMS)

Hej! Har varit dåligt med bloggande nu i ett par dagar, jag har hållit helg helt enkelt ;) I eftermiddags tog vi fika med oss och körde till Grantinge där vi också passade på att rasta ett antal hundar. Oj vad det är härligt att komma ut dit! Kommer ihåg hur mycket vi njöt där en hel vecka förra sommaren, där ute i skogen, härligt! Fika var det ja ;)

Vilket väder!

Milton och jag skulle ta en promenad ner till byn innan för att uträtta ett par ärenden. Jo det gjorde vi också, i fullkomligt ös-regn! Men Milton satt skyddad i vagnen under regnskyddet och jag hade gummistövlar, regnjacka och paraply så jag höll mig också ganska torr ;)

I eftermiddag blir det stan för oss två, förmodligen tar vi bussen in, spännande ;) Jag är inte längre en van kollektivtrafik-åkare och verkligen inte Milton heller ;) Anledningen till att vi åker in är att jag bara måste hitta ett par ordentliga skor till Milton, gärna två par.

Nu ska jag göra mig iordning så att jag är färdig när Snöret vaknar efter sin lur. Kram!

Välkommen

Vi fick lite betong över när vi gjöt stallgolvet för ett tag sedan. Så vi hällde helt sonika ut det på marken. Dessvärre var jag tvungen att gå in och när jag kom ut igen så hade det stelnat en hel del, så jag fick rista in välkommen istället för att "trycka" in det i betongen. Men än så länge får det ligga kvar på gårdsplanen, ser ju lite roligt ut ändå på något vis ;)
Nu är lunchen nere och Milton sover middag. Själv ska jag tömma diskmaskinen och plocka lite. Hela förmiddagen har jag bara legat på soffan. 28° varmt och jag fryser ändå, så jag börjar kanske bli sjuk?
När Milton vaknar tänkte jag ta mig ett par alvedon och sedan blir det en promenad med vagn och vovve, kanske tar vi med oss lite fika också och picknickar ute?
Hoppas ni har en fin dag idag, kram!

Hej Kräftskiva!

Åh så underbart! Det blev en sen kvällsmat här hemma för oss vuxna, eftersom Marcus tränade. Det bjöds på svenska kräftor (som vi kan tacka Grantinge för!!) och västerbottenpaj - herregud så gott! Alla som känner mig vet ju hur tokig jag är i skaldjur (framför allt kräftor) så detta var en höjdpunkt utan dess like :) Överst på pajen lade jag mozzarella, därav de ljusa runda ringarna på pajen.
Givetvis satt vi utomhus på vårt däck. Lite småkallt, men skönt ändå. Vissa maträtter ska ätas utomhus helt enkelt, det smakar en gnutta bättre på så vis liksom ;)
Nu blir det en stund vid tv'n innan det är dags för bingen. Kram på er!

Alla har vi väl våra smultronställen...

...här är ett av mina. Ofta tar jag med min min Yda runt i trädgården och njuter och andas in lugnet. Här, bakom vår häck, mellan häcken och fårahagen, känner jag ett enormt lugn. Jag vet egentligen inte varför jag trivs just här, men jag älskar det och går här ofta, ofta.
Vackra stolpar in till fårhagen.
Längst ner kan man kika in till hästarna genom en annan häck. Fina hästarna!

 

Milton sover nu för andra gången nu. Han sov först en halvtimme och vaknade sedan och var jätteledsen, men somnade nu om igen.. Undrar om det är tänder (vilket vi alltid "skyller" på när han är såhär ;) Han har vaknat nu två nätter och varit likadan och även när han sovit middag vid ett par tillfällen, vi får väl se vart hän det leder). Nu blir det lite sen frukost för mamman innan han vaknar igen.

Kram på er!

Eftermiddag i Grantinge

I eftermiddag tog vi bilen till Grantigne, till Marcus mormor och morfar. Varmt var det så vi nöjde oss med lite kallt vatten till fika och Milton var fullt nöjd med att få bada i den lilla dammen, söt-unge! Han njöt i fulla drag; härjade på gräsmattan, kastade småsten vid uppfarten, klättrade på en sten men satt mest här vid den lilla dammen =)


Ikväll är det jobb för mig igen, så jag ska alldeles strax sticka. Ha en skön kväll, kram!

Måste skryta lite, om min syster, som vanl...

img_1538 (MMS)

Måste skryta lite, om min syster, som vanligt. Hon är bara bäst helt enkelt. Titta här vad duktig hon är, den här har hon ritat, helt underbar!

Måndagslista nr 43

Ny vecka och ny månad, vi hälsar augusti välkommen i hopp om flera kräftskivor och bättre sommar-väder ;)
Idag passar denna bild bra här, hahaha.. Marcus jobbar och jag tycker det är jättetråkigt faktiskt.
Men idag, denna augusti-måndag, är jag extra glad över...

...att jag är en hel del ledig denna vecka tillsammans med fina Milton!

...att vädret verkar ha blivit lite bättre, i alla fall idag då det har varit varmt och skönt och solen har varit framme stora delar av dagen, härligt!

...att Milton blir säkrare och säkrare på att ta sig fram, även om han inte går riktigt än, dessutom märks det så tydligt hur fort han utvecklas nu - han härmar, pratar, förstår oss och gör sig förstådd och det är underbart att se och få ta del av!

...att Marcus är ledig imorgon igen (som alla andra jobbeveckor är han ju för det mesta ledig om tisdagar) =)


Det får bli dagens lista helt enkelt =) Jag jobbar nu två nätter, sedan är jag ledig enda till söndag natt - underbart! Nu tror jag att Milton ska få hoppa i badet. Hoppas ni har en fin måndag, kanske fortfarande semester? KRAM!
RSS 2.0