Smoothie

Eller smutti som Milton säger ;) Det är ju så himla gott! Vi gör det mycket nu, Milton och jag göt det är ju dessutom enkelt och kul att göra tillsammans :) Jag delar banan som Milton lägger i blendern, sedan häller vi tillsammans i bär, yoghurt, fil, grädde, mjölk eller vad vi nu har hemma.
Drick sedan med lite tjockare sugrör :)

Fredag igen

Ja gud vad veckorna går fort! Idag har dagen gått helt tokigt fort och jag mår inget vidare alls. Ont i käke, tänder, nacke och huvud. Skitjobbigt och dagens sista Alvedon har nu intagits, suck. På måndag är det jag som återigen ska till tandläkaren.
Marcus är i Stockholm med jobbet så jag är lite av en gräsänka här hemma.
Annars idag? Jobbat och lunch med jobbet, hämtat Milton, hovslagaren var här i eftermiddags. Och sedan var det dags för dagens höjdpunkt - fotbollsträning för Milton, eller rättare sagt "Lek med boll", superkul!
 
Ikväll har vi pusslat, tittat Pettson och Findus och slutligen somnade Milton i vår säng, ljuvligt! Det ska bli så mysigt att krypa ner bredvid honom senare :) Nu har jag dukat upp vid tv'n med godis, popcorn, te och ett vattenglas. Filmen är igång och det ska bli himla mysigt att sitta här själv ett par timmar :)
 
Hej så länge!

Gjort stan

Och jodå, som den toppenförälder jag är så tog vi tåget in till stan :) Väl i stan inhandlades doppresent till en liten tjej, skärp till Milton och en liten "muta" eller "för att du sköter dig så bra i affären-present" åt Milton.
Dock kände jag mig som en mindre bra förälder när vi skulle åka hem och vi missade tåget, suck.. Vi fick ta nästa tåg helt enkelt, så jädrans onödigt!

Snöret gillar att åka kollektivt :)

Godmorgon?!

Ja gud ja vilken morgon! Telefonen ringde tidigt. Malva var på rymmen, suck.. Hon går ju inte långt tack och lov, men stod som sagt utanför hagen och åt nöjt av saftigt och gott gräs. Lika pinsamt är det dock varje gång...
Tack och lov så är hon kommer hon när jag ropar, lilla hästen.
Så in med henne i hagen, på med strömmen och så fick de sitt morgonhö så de blev nöjda och glada båda två :)
Godmorgon liksom!

Nu har Milton också vaknat. Vi sitter i soffan och tittar på Lotta på Bråkmakaregatan, mysigt :)

Hej på er

Kasslergratäng

Gjorde en galet god kasslergratäng förra veckan. Ni bara måste göra den, för det blev toppengott!
Till detta åt vi blomkålris, alltså grovt riven blomkål som sedan kokas ca fem minuter, häll av vattnet i ett durkslag, salta och klicka i lite smör.
 
 
 
Recept:
 

1 gul lök

1 röd paprika

600 g kassler

2 dl crème fraiche

2 dl grädde

1 msk tomatpure

1-2 tsk sambal oelek

1 dl riven ost

 
Gör såhär:
 
Förstek lök och paprika. Skär kassler i ”stavar” och placera dem i en ugnsform. Fördela lök och paprika uppepå. Blanda resten av ingredienserna i en skål och fördela blandningen jämnt i formen. Grädda i 225 gr i 15-20 min. Serveras med blomkålsris och gärna en god grönsallad :)
Enkelt och så galet gott bland både stora och små!
 
Hej på er!

Första ridlektionen

Idag var det hästar på schemat igen, fast idag för Miltons del. Hans första ridlektion någonsin och, i ärlighetens namn, var det nog mest jag som var pepp, Milton visste inte riktigt vad som komma skulle, såklart. Men jag tror att han tyckte det var riktigt roligt, jätteroligt!
Min fina lilla ridkille, kolla sitsen, rak i ryggen som en fura. Dessutom håller han fingrarna rätt. Jag blir ju sådär löjligt stolt bara, hahaha! Att ponnyskolan sedan har både hjälmar och säkerhetsvästar att låna ut är ju så himla bra.
 
 
Efter ridskolan var det dags att gå tillbaka med lilla hästen Spirea och här går man själv med hästen, med lite uppbackning av föräldrar eller så. Jag var ju bara tvungen att ta ett steg tillbaka för att fota Milton ;)
 
 
 
Skorna köpte jag idag på skopunkten faktiskt, 199 kr kändes helt okej för en liten kille som ska prova på att rida och som, oavsett vilket, växer ur skor innan en annan hinner blinka.
 
 
Superrolig dag helt enkelt!
Kram och hej!

Den lillas tur!

Igår var medryttaren på plats och jag gav därför min lilla Malva lite tid. Vi gick bort på stubbåkern och herrejisses så jobbigt, haha.. Malva är ett riktigt energiknippe och for i luften några gånger och var allmänt pigg.
Söta lilla tuffa Malva!

Idag blir det andra hästar, mer om det senare!

Måndagslista nr 147

Redan måndag igen och jag gillar det. Mina veckor är för närvarande inte allt för betungande då jag jobbar lite och är ledig mycket. Inte att föredra kanske, men oh så härligt (även om jag längtar efter ett heltidsjobb).
Idag, måndag, är jag lite extra glad över att...
 
...det finns halloumi-ost. Jag hoppas att alla har provat det, har ni mot för modan inte det - gör det!! Skiva den i skivor och stek, gaaaaaalet gott och jag är totalt fast i mitt beroende (medan Marcus bara skakar på huvudet åt mig, haha..). Sitter här och äter just nu faktiskt, wiiii !!
 
...min nya medryttare är så jädrans bra! Äntligen blir det lite rutiner för hästarna. Idag var hon här och red Armani, under tiden tog jag min lilla Malva och sedan bankade jag ner några lösa stolpar i hagen :)
 
...jag fick somna Milton idag. För Milton har det bara varit MammaMammaMamma som ska sova med honom det senaste halvåret, fram till för en vecka sedan ungefär då det bara blev PappaPappaPappa och jag saknar det.. Jag älskar att gå upp och somna Milton, mysigt som tusan.. Hoppas han ändrar sig igen, det hade passat oss alla tror jag, då Marcus inte tycker det är hälften så roligt som jag ;)
 
...Alba börjar bli rumsren, urinvägsinfektionen är bra (hoppas det håller sig så också), hon lyssnar bättre och sådär. Det är härligt att se framstegen!
 
...Milton och jag är lediga imorgon. ljuvligt och säkert skitintensivt - men oj så värt det! Vi ska pallra äpplen i fårhagen, ut och gå en sväng, kolla på Pettson och Findus (gissar och hoppas jag på) och äta. Så mycket är den dagen planerad, inte alls egentligen, vilket är härligt :)
 
 
Det var dagens, vi hörs senare. Kan inte lägga in bilder i ett inlägg förrän senare, för då förstör jag Marcus spelande vid hans dator där uppe, suck ;)
Kram och hej på en stund!

På tur!

Jag och min Armani tog en ridtur ikväll och jag har precis landat i fåtöljen :)
Goa glada fina Armani. Rufsig och lite skitig, så som han ofta ser ut, dessvärre ;) Svårt att hålla efter en skimmel, det hade varit ett heltidsjobb!

Så mycket som hänt!

Det är inte klokt vad mycket som hänt med Milton på drygt ett år, helt galet!!
Det är ju så fantastiskt med barn, de förändras ju så mycket på kort tid.
Milton hjälper gärna mig med att fylla på vatten hos hästarna, vatten är ju kul :)

Lång som ett ösregn och vad tunn han har blivit!!
Världens bästa Milton!

Gött kött

Jag har varit himla effektiv sista två veckorna; många pw's, barnvagnspromenader, någon joggingtur och igår blev det då äntligen en längre joggingtur med inslag av pw. Konditionen är ju inte riktigt på topp och springer jag för mycket får jag ont i mage och fot (?!). Idag är jag till exempel lite röd på min fot och har lite ont, skit också.
Men skönt var det och riktigt svettigt, gött kött, som min syster skulle sagt, haha..
Ha en fin dag! Kram!!

Att förena nytta med nöje

Jag gillar det. Mötte upp världens bästa Mallan i stan och vi åt såklart sushi, det är liksom "vår" maträtt. Hon är den människa jag helst delar min sushi-tid med, finaste, mest omtänksamma, modiga Mallan <3

Efter att vi skiljts åt tog jag min kamera och gick ner till Hälsoträdgården i Tivoliparken. Ja givetvis gick jag ett varv i hela Tivoliparken, stans bästa ställe, fantastiskt för alla; barn, vuxna, djur!

Att åka buss

Jag har sagt det tidigare. Att åka kollektivt med en treåring måste vara det häftigaste som finns! Aldrig är det väl så roligt att åka buss eller tåg som när Milton är med. Dessutom är ju jag galet populär i hans ögon, när jag tar med honom till bussen - hur stort är inte det för en liten kille (ja eller tjej, men nu har ju jag en kille ;) )?

Kram!

Måndagslista nr 146

Heeeej på er!!
Sen som fasen, men vi kör en onsdagslista ;) Idag är jag extra glad över att...

...vi åt ungefär den godaste middagen ever ikväll, gode Gud vad gott!!

...jag verkar ha hittat en riktigt riktigt bra medryttare. Är så himla glad för det!

...jag har fått en promenad-kompis, superhärligt med sällskap igår på kvällspromenaden :)

...vi har Milton. Alltså jag är inne i en riktigt trött-period nu och orkar inte riktigt engagera mig i något alls. Milton däremot är tvärtom just nu, högintensiv! Jag orkar inte med hans tempo, onödiga konflikter uppstår och sådär. Men vad glad jag är över att jag har en son. Att jag har Milton, just han precis som han är. Världens bästa!

Soffkväll

Ja jäklar vad denna dag har varit jobbig, hahaha.. Jag har knappt orkat med mig själv. Mest har vi tagit det lugnt, vilket var mycket välbehövligt, med betoning på mycket ;)
En sväng i eftermiddag var vi iväg och hälsade på Albas kullsyster, Dixie. En tuff liten donna, större än vår Alba och, för första gången någonsin, mötte nog Alba sin överman - heja Dixie!!
 
Innan dess, vid lunch, fick jag för mig att cykla till affären för att handla en mycket sen frukost, galet. Jag var knappast kapabel till det, men jag gjorde det ändå ;)
 
Kvällen har spenderats lugnt och sansat här i soffan med datorn i knät, Marcus har jobbat så lite ensamt har det varit. Så här sitter jag nu, lockig i håret, trött i kroppen, men snart har jag återhämtat mig från gårdagen, lite choklad har säkert gjort lite nytta i min arma kropp.
 
 
Godnatt och kram härifrån!

Kräftskiva/inflyttningsfest/dans/natt

Ja jäklar vilken eftermiddag, kväll och natt jag hade igår till tidig morgon, kom hem runt 04,30 i morse!
Först kräftskiva och inflyttningsfest hos vänner lite längre bort här i byn, med massa gott att äta och dricka, trekamp och bara sådär galet roligt alltihop!
Efter det kom en buss och hämtade oss och vi åkte allihop vidare ut på landet där det var fest och dans. Där höll vi igång till 01, då samma buss hämtade oss och vi åkte mot byn igen.
Tro inte det tog slut där dock, haha.. Ett ofrivilligt pooldopp ;), en dusch, ett klädlån och lite serietittande senare så gick jag hemåt.
Himla galet och roligt alltsammans och, trots att jag är sådär galet sliten, så hade jag lätt kunnat göra om hela alltet idag!!

Nu ska jag försöka masa mig upp ur sängen och äta något. Kram och hej!

Alba hos veterinären

Igår var Alba och jag hos veterinären. Hon undersökte ungefär allt som fanns att undersöka och sedan gick hon och lade sig, bara väntande på vad som komma skulle.
Säga vad man vill om denna ganska stötiga och skitjobbiga valp, men oj så go hon är att vara iväg såhär med! Positiv till allt och håller på att krypa ut sitt eget skinn bara någon tittar på henne. När det sedan är lugnt och hon har kikat runt lite, så går hon och lägger sig utan ett ljud - fina Alba!
Det var alltså 12-veckors vaccination igår och så lämnade vi in ett urinprov och fick konstaterat att lilla tjejen har urinvägsinfektion, stackaren! Inte konstigt hon kissar så mycket inne..

Det här med att dricka te

Märker ni er att det närmar sig höst?
Jag märker det direkt, egentligen långt innan jag egentligen är medveten om det.
Jag börjar dricka te igen. Under de varma månaderna på året känner jag, konstigt nog, inte alls något direkt sug efter min älskade dryck. Men nu är suget här igen, så fort temperaturen svalnar av lite så är jag där igen. Igår drack jag 1,5 liter te konstaterade jag. Idag har jag än så länge bara druckit en halv liter, vilket kan bero på att jag jobbat massor och precis är färdig.
 
Nu ska jag hämta hem min fina lilla pojk på dagis. Sedan ska vi nog sätta oss lite i soffan tillsammans och, ja just det, dricka te. Ett litet barn som gillar te nästan lika mycket som sin mamma ;)
 
Snart är det dags att åka in till stan också och bunkra, bunkra upp med teer och världens bästa te-fickor. Är ni som jag och inte gillar att få löste i teet? Ja då har jag världens tips, återkommer en annan dag om det! Eller har jag redan visat dessa te-fickor?
 
Nog snackat om te.
Nu måste jag kila, vi hörs senare.
 
Kram på er!

Sliten!

Ja jäklar. Två kvällar har jag vigt åt mitt fina stall nu. Idag har jag skrubbat och tvättat med högtryckstvätt. Skitig och lockig som jag vet inte vad, när jag kom in och har nu landat i soffan efter en välbehövlig dusch, med en mugg yoghurt och en mugg te.
 
En halvtimme här, sedan sängen och sooooova förhoppningsvis hela natten. Imorgon väntar möte på jobbet (som jag har längtat, ska bli så roligt att träffa gänget!) och så ska lilla valpen vaccineras, redan 12 veckor gammal. Oj vad jag längtar tills hon är vuxen, haha... Just nu i skrivande stund är hon en riktig pina, precis som alla andra kvällar. Precis som alla andra bebisar har hon väl sina mer vakna tider, såhär dags är en av dem, suck ;)
 
Ikväll var min nya medryttare här, woohoooo! Armani skötte sig utmärkt och vi skrämde inte bort henne totalt då hon kommer på måndag igen, hur kul som helst!
 
Nej, nu ska jag sörpla te, godnatt med er :)

En skön känsla...

...infinner sig när jag kikar in i stallet och det är helt tomt. Ikväll ska hela stallet högtryckstvättas och bli så rent och fint, härligt!
Just känslan av nystart, det gillar jag :)
Och så älskar jag mina två hästar. Tänk att dessa två bor så fint, att jag har fått möjlighet att ge dem ett så fint stall!
En box till vänster med ett lite minsta fönster och en högre boxdörr, anpassat till en större häst. En box till höger med ett större fönster och en lägre boxdörr, anpassat till en mindre häst.
Båda boxarna på 12 kvadratmeter, så som boxar ska vara; gallerfritt, stora, luftiga och med vars ett fönster.

Morgonlunk

Oj så mysigt. Jag är ju verkligen ingen morgonmänniska, men idag drömde jag en hemsk mardröm och hade därför svårt att komma till ro efter det, så när det väl var dags att gå upp så gick det förvånansvärt lätt :)
Marcus körde till jobbet och kvar blev vi andra. Nu är det snart dags att köra mot dagis, men innan dess har vi lite lugn morgonlunk; Milton klipper (nya favoritsysslan) och jag dricker te. Lugnt och skönt - gissa om jag njuter!

Skitgöra

Japp dagens arbete består av att tömma hästboxar. Ett riktigt skitgöra ;)

Det är sådana här dagar jag undrar varför mina hästar står på tjock bädd, phuuu.. Men oj vad det ska bli rent och fint det ska bli nu :)

Kram så länge, dags att återgå till arbetet

Måndagslista nr 145

Två inlägg på kort tid, men är det dags för Måndagslista så är det :) Idag är jag lite extra glad över att...

...Marcus och jag har ägnat kvällen åt tända ljus, vitlöksbröd, kräftor, kokta ägg och nu cheesecake och te - underbar vardagslyx helt enkelt :)

...Milton och jag är lediga mycket tillsammans denna vecka, redan imorgon till exempel :)

...hösten snart är här och nu för första gången på några år känner jag mig redo för det, det beror nog på att vi haft en så fantastiskt fin sommar. Nog för att jag alltid älskar hösten galet mycket, men samtidigt är det skönt att lämna en årstid bakom sig och känna sig nöjd över den. Och hösten är ju inte här än, men det går himla fort så snart är den här :)

...vi strax ska gå upp och sova. Ska bli himla skönt, känner mig trött på ser fram emot att få sova.

Godnatt på er, stor kram

Plötsligt händer det!

I eftermiddags kom jag till dagis och upptäckte det. Halsbandet som Milton pärlat. Det första pärlade objektet som Milton gjort - och som jag längtat!!
I två förskoleår har jag väntat, längtat, hoppats och avundats andra föräldrar som får små fula armband och halsband, som i föräldrarnas ögon är ungefär det finaste smycket i världen.

Milton har aldrig varit en pysselkille, tyvärr. För jag älskar att pyssla ;) Nu har jag också fått ett sådant där fult litet halsband som jag direkt älskade galet mycket och tyckte var ungefär det finaste jag sett!

Utbakad och snedflätad fläta

Ibland blir jag bara sådär supernöjd med hus håret hamnar. Igår kväll innan jobbet var ett sådant tillfälle. Jag gjorde en utbakad fläta. Inte nog med det, den började på vänster sida uppe på huvudet, där min sidbena går ungefär, sedan gick den som en båge över huvudet och avslutades längst ner på vänster sida :)
Fördelen med utbakad är att för det första syns flätans konturer betydligt tydligare och framför allt eftersom det blir så mycket mer hållbart. Flätan har ju hållit under hela jobbnatten!

Nu är det jag som säger godnatt efter ännu en jobbnatt - godnatt!

Sista natten!

Ja alltså det är sista jobbnatten för mig, på schema. Superkonstigt att jag sedan bara har en eller två strönätter kvar och sedan inget mer. Skönt på ett sätt, jag har gjort detta tillräckligt känner jag, detta är inget jag vill göra egentligen, utan gör det så länge.
 
Nu hoppas jag såklart att det kommer bli betydligt mer jobb för mig, inom det jag nu har utbildat mig till. Jag frilansar ju fortfarande för Odla.nu och hoppas att det ska bli mer av den varan eller att de "på riktigt" ska anställa mig.
 
Snart ska jag bege mig mot jobb. Hoppas ni andra får sova gott, själv sover jag väl gott om sådär en tolv timmar, det ser jag fram emot ;)
 
Kram och godnatt!

Måndagslista nr 144

Herrejisses. Idag slog det mig. Jag har totalt missat veckans Måndagslista. Det får bli en fredagslista helt enkelt, tokigt ;)

Idag är jag lite extra glad över att...

...denna sommar har varit fantastiskt fin på alla vis - inte minst vädret som bjudit oss på sol och värme var och varannan dag, det har vi inte varit bortskämda med de senaste somrarna direkt.

...jag har en treåring. Det blir verkligen bara roligare och roligare att ha barn. Milton är det mest fantastiska jag varit med om. Han är hur häftig som helst och vi har så roligt tillsammans!

...det trots allt regnade rejält och oskadd igår. Det behövdes en urladdning och marken behöver vatten!

...jag trivs så galet bra på mitt jobb. Alltså på Odla. Att jobba natt fungerar helt klart, speciellt med små barn och djur i familjen. Men det är inget jag vill göra i längden. Men på Odla där trivs jag och hade kunnat stanna kvar där i tid och evighet!

Nu måste jag kila. Milton sover nästan och jag ska snart bege mig mot nattjobb. Kram på er!

Bananplättar

Dessa måste ni bara göra, om ni inte har gjort det! Jag är inte sådär superförtjust i banan, men dessa - oh my så goda!!

Ingredienser för 8 mindre pannkakor:
2 bananer
4 ägg
0,5 dl kokosmjöl
Smör

Mixa bananer och ägg till en slät smet. Blanda i kokosmjölet. Smält ett par matskedar smör och häll det sedan i smeten. Klicka sedan i en liten klick smör i stekjärnet till varje plätta.

Jag äter dem rakt upp och ner som de är, men det är säkert jättegott att ha bär eller lite grädde etc. till :)

Hur gick detta till?

Hur fick jag en så här stor treåring, som idag flyttar "upp" på förskolan och börjar bland de stora barnen, på en ny avdelning - som han har längtat! Nu är han äntligen ett Kastanjen-barn.
Jag har dock så svårt att inse det och blir genast nästan lite gråtmild och vill bara stanna tiden. Det lilla barnet som jag har älskat så länge nu och som har varit så beroende av mig, av oss. Han är nu tre år och leker fint på egen hand, sover borta hos andra då och då, sköter sig själv, går på toa när han behöver och så vidare.
Denna fina kille som driver mig till vansinne varje dag, men som jag älskar så det gör ont, alltid varenda sekund finns de där känslorna där och det är en fantastisk kärlek!
 
 
 
Med en obönhörlig kraft och mjukhet
berör du mitt allra innersta.
Letar dig fram till varje liten vrå.
Dyrkar upp hjärtats låsta rum.
Väcker känslor jag inte trodde fanns.
Väcker mitt slumrande jag.
 
Jag vill ge dig det finaste jag har.
Jag lägger mitt hjärta i dina händer.
Det är fullt av kärlek.
Det är fullt av längtan.
Jag ger det till dig.
Du gör med det vad du vill.
Mitt hjärta är ditt
- Ann Johlin
 
 
 
Älskade underbara Milton, ingen är väl som du! Jag älskar att jag får följa dig vart du än går, att se dig växa upp och utvecklas och, som idag, få följa med dig in till en ny plats att hänga dina ytterkläder på, en helt ny avdelning och många nya (och gamla) kompisar att träffa. Att se glädjen i dig, när du snabbt vinkar hejdå, trots att du inte varit på förskolan på 5-6 veckor och knappt några av dina gamla kompisar (eller fröknar) var på plats idag, det är fantastiskt för mig.
 
Milton, hoppas din dag blev så fin som du önskade! I eftermiddag hämtar mormor dig, utan att du vet det!!
 
 

Släktträffens sista foto...

...av inte alls många foton, togs på min Milton som stod och tittade ut över sjön. Så sugen han var på att bada igen, älskade finaste Milton!
Ett riktigt litet baddjur har han blivit, bara på ett par veckors tid, underbart och så jätteroligt!! Att bada är ju egentligen ganska roligt och att kunna göra det med Milton är ju fantastiskt :)

Idag badar vi inte utan jag går mest runt och knaprar Alvedon, snorar, jobbar hemifrån, leker med Milton och packar upp.
Kram på er

Snabb uppdatering!

Hej på er!
 
Vi kom hem från släktträffen i eftermiddags och har haft det himla härligt, gud så roligt att träffa alla igen!!
Vi har haft det väldigt mysigt, bott på ett "sommar-kollo" kan man kanske kalla det, precis intill en sjö i skogen. Där har vi ätit och druckit gott, bott i stugor, sovit i våningssängar, paddlat, lekt lekar, spelat pingis, badat, spelat fotboll och volleyboll, lärt känna varandra på nytt (kan man väl säga, eftersom vi bara ses vartannat år och det är så många) och framför allt har vi umgåtts, stora och små i en salig blandning!
 
Det har varit två fantastiska dygn och vi har nog alla njutit i fulla drag, inga måsten mer än att bara vara. Vi har haft världens bästa djur- och husvakter och har därför helt kunnat koppla bort allt där hemma, välbehövligt.
Marcus och jag började helgen på bästa sätt - ensamma i bilen i fyra timmar. Väl på plats i Linköping möttes vi av en Milton som redan var på plats. Hur mysigt var inte det tror ni, att åka helt ensamma, bara vi två? Vi stannade på en rastplats, åt vars en räkbaguette och njöt av att inte behöva tjata på Milton om att äta upp, inte behöva roa en liten kille i bilen, som tycker det är bra orättvist att just han måste sitta still så länge och så vidare. Det är inte ofta det händer, så därför njuter vi lite lite extra dessa gånger, även om det kändes bra konstigt, såklart!
 
Inga bilder bjuder jag på idag dock, då jag just u är stenförkyld och inte orkar något annat än att ligga rätt upp och ner i soffan och jobba lite. Allt annat får vara. Det skulle kunna vara det enda negativa med helgen, att en förkylning var på gång att bryta ut hela tiden, med lite småont i halsen och sådär ända sedan fredags. Så sett är det väl bra att det bröt ut ordentligt först idag, även om jag känt mig lite smårisig stundtals hela helgen.
 
Jaja, lite kort om vår helg bara, som för övrigt varit helt fantastisk, som alltid!!
Nu ska jag jobba, stor varm kram!

Diggiloo

 
Igår kväll kol min syrra och svåger hit för barnvaktning. Marcus och jag satte oss i bilen och körde mot Skurup och Svaneholms slott där Diggiloo hade sin föreställning igår. För ett tag sedan vann jag nämligen en tävling inne hos Sofie (<--- länk!) med bland annat två biljetter till Diggiloo. Superkul och perfekt att stå med på gästlistan då vi kom ner precis några minuter innan det drog igång. Riktigt bra sittplatser hade vi också. Föreställningen var riktigt kul, miljön himla trevlig och mitt sällskap det absolut bästa - tummen upp alltså! Sådant här behövs göras då och då, komma iväg tillsammans, bara vi två.
 
 
Nu ska Milton och jag packa väskor, idag vankas släktträff ända till söndag, kul! Hus- och djurvakter kommer senare och håller ställningarna här sedan, toppenlyxigt :)
 
Kram på er
 
RSS 2.0