Måndagslista nr 17

Ja, redan måndag igen. Eller denna måndag har ju nästan hunnit passera också!
Idag är det måndagslista igen ju. Idag måndag är jag glad för att...

...Huset är klart!!! Alltså det var ju nästan klart förra måndagen också, men inte riktigt och därför vill jag ta upp det idag också ju ;) Vi är mycket glada över detta!

...Milton är världens finaste och goaste unge och att han är vår!! Känns faktiskt helt fantastiskt och jag älskar honom något helt obeskrivligt mycket....!

...Miltons födelsedagspresent är inköpt idag, hahahaha.. Skittramsigt kanske att vara såhär tidigt ute, men det spelar väl ingen roll.

...vi hade en skithärlig middag i helgen med "latte-familjerna", så roligt, så god mat och så härligt sällskap!

...Kalle är ledig imorgon!

...det imorgon är babycafé!

...jag har lagt tid på båda hästarna idag! Händer inte varje dag vill jag lova, men idag tog jag båda samtidigt och gick ner till ridhuset. Eller jag och Malva gick fint, Armani var inte lika trevlig som Malva och skötte sig inte alls ;9 han var duktigt pigg, det var de båda två. Så de fick verkligen springa av sig i ridhuset, så roligt att se och de verkligen njuter av att vara där nere, när det inte går att springa alls i hagen.

Sådär ja, dagens lista. Nu ska jag titta TV, äta lite hallonsorbé (stavas det så?) och dricka lite vatten. Måndagsfusk kallas det ;)
Ha det fint alla, kramar!

SOL !!

Mycket sol har det varit idag, ett underbart väder och Milton, Yda och jag har passat på att varit ute och gått lite. Först gick vi och hämtade bilen nere i stan. Vi gick hem från en middag vi var på igår kväll (tack "latte-familjerna" för igår, speciellt L & D som stod för middagen, det var verkligen jätteroligt!!). Sedan for vi till Vinslöv där vi mötte upp Jennie. Vi promenerade sedan tillsammans med hennes mamma en skön runda. Gjorde sedan i ordning först hennes stall och sedan mitt. Milton var såklart med hela tiden, och Yda givetvis ;)
Stackars sambon fick nöja sig med att jobba idag och sedan sköta tvätten ikväll, stackaren!

På tal om sol så var det Solsidan ikväll, mångas favoritprogram, så även mitt japp! Det längtar man till varje vecka nu. dock önskar jag att det gick på fredag eller lördag istället. Även om en söndag många gånger behöver piggas upp lite, så tycker jag nog ändå att Solsidan hör helgen till (alltså helg där man är ledig dagen efter).

Milton har blivit en riktig mys-prins and I love it! Vi spenderar många stunder han och jag tillsammans där vi bara myser och jag njuter fullt ut av hans närhet <3
Nu mina vänner ska jag fortsätta titta på Wallander, fick bli ett sånthär snabbt inlägg i reklampausen ;)
Hoppas ni har en underbar vecka framför er, det har säkert jag! Dessutom hoppas jag att nacken bättrar på sig, det går åt rätt håll i alla fall =) Kramar!

Milton 8 månader

Ja, men vad tiden går fort! Igår blev vår fina Milton hela 8 månader och vad vi bara njuter just nu över vår fina pojke som är så härlig, glad och så fantastiskt underbar! Dessa månader har gått så otroligt snabbt och jag vill inget annat än att tiden ska stanna upp och låta oss vara kvar här ett tag till =)
På ett sätt längtar jag ju till juni när vi får huset, men på ett annat sätt vill jag inte ha sommaren här, för jag ska bara vara hemma till slutet av juni!
Bilderna på fina Milton är tagna med systemkameran idag, vi har ett tacksamt fotoobjekt och jag fick till och med med lite leenden på fotona ;) Brukar vara svårt eftersom han har fullt upp med att titta på kameran och glömmer bort allt bus vi höll på med precis innan kameran åkte fram, men idag så!










Mycket spritter det i en liten kropp och även om han inte tar sig fram alls så far ben och armar åt alla håll och kanter mest hela tiden. Det är nog bara ett tag till som vi har vår prins sittandes, sedan tror jag att han blir en liten "rump-kasare" =)








Sådär ja, se och njut om ni vill. Jag gör det i alla fall ;) Han är så fin vårt Sötsnöre och jag är så glad att vi får ha honom här hos oss!
Igår var jag förresten hos rara Therese och köpte en tapet till Miltons blivande rum, tapet från Sandberg som heter Kaspar och den är verkligen så fin! Den ska han ha på sitt blivande rum ;)

Nej nu måste jag ta mig i kragen och göra mig iordning lite. Milton sover middag och jag har precis ätit lite lunch. Hoppas er helg är lika trevlig som min. Kramar!

Kväll..

Sitter här och bara njter just nu med en liten hund intill och ett litet barn som sover sött i sin säng. Min älskade är iväg med kollegor ikväll och curlar (fniss....!) och dricker öl. Men faktiskt, curling är lite roligt, har bara lite svårt att se min sambo där på isen!

Själv sitter jag här och har hunnir duscha, föna och platta håret och gud så skönt att ha det gjort. Kvällsmaten är nere för en bra stund sedan och teet är också uppdrucket. Har funderingar på att brygga mig en ny, men nä. Klockan börjar dra sig och jag börjar bli lite trött.
Milton ska upp och äta om en stund och jag har lite disk som hänger över mig. Så dumt att jag inte gjorde det innan, för nu hade det varit bra skönt att inte ha det hängande över sig för det är verkligen tråkigt...

Huvudvärken jag hade tigiare har gått över. Blev påkörd av en annan bil idag bakifrån när jag körde bil för det var skithalt och efter det fick jag ont.. Verkligen ingen stor smäll, men blev lite orolig över min redan dåliga nacke.. Får se hur det är imorgon.

Nu önskar jag er en riktigt god natt. Kramar!

Tömkörning med Malva

Hejsan! Vi tömkörde ju Malva häromdagen. Eller Jennie tömkörde och jag fotade lite. Dock började det mörkna så jag fick inte till bilderna riktigt. Men man ser ju fina Malva. Hon är inte tömkörd mycket alls, men sköter sig fantastiskt bra. Även om hon har några himla åsikter ibland, hahaha ;)


Här pinna hon på och funderar nog lite på vad vi egentligen sysslar med.



Ibland bara måste hon uttrycka sina åsikter och så här brukar det börja. Hon kryllar ihop sig och ökar på steget för att sedan hoppa upp i luften och krumelura lite till..





Men sedan går hon såhär fint igen och sköter sig jättebra! Det är roligt att se hur hon snabbt vänder humör, åt både det ena eller det andra hållet, typiskt kvinnor eller?!



Här har ni hela ekipaget med Malva i spetsen och Jennie bak. Med som sällskap var ju våra hundar också, men de fastnade inte på allt för många bilder, de var oftast någon helt annan stans.



Ska tömköra henne ett par gånger denna veckan med tänkte jag. Nu är det väl min tur att ta över lite och träna. Jennie är ju skitduktig, men det är inte jag.. Så egentligen är det nog mer jag som behöver öva än Malva =)

Milton sover och jag tittar barnprogram. Vad dagen har att bjuda på återstår att se. Tömköra idag kanske?!
Kalle blir ju borta hela dagen och en bit in på kvällen med så det blir lång tid hemma själv med Milton och Yda så något får vi allt hitta på =) Ha en härlig dag! Kramar!

HUS !!

Ja, surprise surprise för vissa kanske! Vi har köpt hus och gud vad det känns bra! Flytten bär av den 1 juni, så det är ett tag till, men nu ser vi i alla fall ljuset i tunneln eller vad man säger ;) Så skönt ska det bli att slippa dessa trappor, att bara kunna gå utanför dörren med barn och hund, ha hästarna nära - oj vad vi längtar!!!

Papperna skrevs på igår, så den 25 januari 2011 blev vi för första gången husägare och Milton ska, precis som vi, få växa upp i hus i Vinslöv. Det känns egentligen viktigast av allt. Vi har aldrig velat att Milton ska växa upp i lägenhet och nu blir det tack och lov inte så!

Kram på er! Nu ska jag umgås vidare med min fina pojke och min fina syster, som är på besök - mys!

Lediga tisdag!!

Ja inte för mig då, eller jo men jag är ju hemma alltid just nu ;)
Men det är bra härligt när Marcus också är hemma, det är bara så. Idag har vi en fullspäckad dag framför oss med 8-månaderskontroll om en timme ungefär. Dessutom är det mamma-date både på dagen och ikväll. Och i eftermiddag är det en annan grej som står på schemat!

Milton och jag har redan varit uppe i ett par tre timmar och hunnit med frukost, bad och en massa mys! Nu sover mitt Sötsnöre igen innan det är dags att åka till BVC.

Ska nu även väcka Marcus, vars tur det var att ta sovmorgon idag, passade bra eftersom han var ledig idag och allt. Det är ju hans enda lediga dag denna vecka.

Sådär ja, nu ska jag ta och dricka upp mitt te innan det är dags för mig att göra mig iordning.
Ha en härlig tisdag, kramar!

Måndagslista nr 16

Hej igen!
Inte var dag det kommer två inlägg på en och samma dag =) Men måndag är måndagslista så här kommer den!

Idag är jag lite extra glad för...

...tömkörningen med Malva igår. Shit vad hon skötte sig fint och Jennie är världens bästa tömkörerska ;)

...att vi har fått träffa mammor, pappor och barn idag, det är alltid lika mysigt!

...middagen i Röinge igår hos fina vänner, oj vad mysigt det var och såååå god mat!

...jag vet inte om jag är direkt glad över att Milton blir 8 (kan ni fatta det?!?!?!?!) månader i veckan. dock tycker jag det är värt att nämnas. Imorgon är det dags för 8-månaderskontroll och det är roligt, tycker det är fantastiskt roligt att få se hur mycket han har växt sedan förra gången, för växer det gör han ju ;)

...Marcus är ledig imorgon!

...att vi kommer göra en jätterolig sak imorgon. Kommer skriva om det då för jag vill inte skriva om det riktigt än.

...en annan rolig sak som också händer imorgon - jag ska träffa latte-morsorna på barnklädesparty. Papporna ska med träffas och de ska ha hand om alla fyra bebisar, kan bli fullt hus ;) Vi sluter väl upp efter partyt kan jag tro.

...Anna var upp till oss i lördags kväll och spenderade några timmar här. Vi drack ett jättegott te som sötaste hon hade med sig till mig ända från Taiwan, yammi!


Såja, nu är det fortsatt TV som gäller för mig. Milton sover sedan 45 minuter ungefär, Yda och Marcus är iväg så jag är helt solo just nu. Gör mig inte så mycket, lite skönt ibland. Lite tung i huvudet så det är ganska skönt att bara ta det lugnt i all enkelhel och helt själv.
Hej på er!

Milton och vatten =)

God förmiddag!
Jag fick lite sovmorgon idag, skönt! Tur jag har världens bästa sambo, vi går upp varannan morgon och det är verkligen guld värt att vara två om det och dela på det. >Alla behöver vi sova ibland =)
Igår kväll var vi och umgicks med fina vänner och åt riktigt god mat och hade så himla trevligt, mys! Det får vi göra om snart igen!

Jennie och jag träffades lite på eftermiddagen och hon hjälpte mig med Malvas tömkörning idag igen. Gick skitbra, även om lilla damen (Malva alltså, hahaha!) har en del åsikter och tycker väldigt mycket. Hon kan i alla fall göra konster, inte på kommando direkt utan mer när något inte passar henne så krumelurar hon lite och hittar på något i konstväg ;)

Härom kvällen när jag stod i badrummet och gjorde vid mig så hade jag en lite otålig pojke i lägenheten (Milton ;) ) som började bli lite trött dessutom. Satte in hans matstol i badrummet och startade vattnet och det var poppis! Pojken älskar vatten, precis som många andra barn, det är spännande tydligen =) Han satt lite långt ner så han nådde precis fram, men det verkade inte hindra hans framfart. Se bilder nedan!

















Idag är det sags för föräldraträff, eller vad det kallas. Egentligen är det inte riktigt det heller, utan en olycksfallsutbildning kan man väl säga. Både jag och Marcus ska dit eftersom det känns ganska relevant och mycket mycket viktigt. Dessutom får vi träffa en hel massa barn, pappor och mammor, vilket alltid är roligt!
Dagen idag är hästfri då Tilda ska ta dem, skönt och jag behöver inte starta bilen på hela dagen, me like!
Vi har dock inget vatten hemma då byggarna håller på med något hela dagen. Jobbigt! Men har ringt bästa Alexander så han kommer nog snart med några liter vatten åt oss ;) vad gör man liksom?

Nähä, nu ska ja gå och göra mig iordning så jag är redo när Milton vaknar och vill äta lite middag. Hoppas veckan blir härlig, kramar!

En dag med vänner

Det började faktiskt redan igår med att jag fick träffa fina vänner! Först var jag och fina vännen Jennie hemma och tog en fika. Var faktiskt ett tag sedan sist, men gud vad mysigt det var och verkligen på tiden! Vi passade även på att tömköra min fina Malva och hon var så duktig!! Snälla bästa Jennie som ställde upp med råd, tips och tömkörde henne såååå fint mot slutet, och stallhjälp fick jag ju också ;)

På kvällen for jag iväg och träffade gamla gymnasiekompisarna Jessica och Malin, Jessica bjöd på god mat och en galen katt höll oss sällskap ;) Tråkigt att maria inte kunde följa med, hon var tyvärr sjuk, men nästa gång då bara måste hon följa med. Vi tre hade i alla fall jätteroligt, som vanligt, pratade gamla minnen, snackade massa skit och pratade lite allvar. Två "bomber" (överaskningar) berättades, en av Malin och en av mig. Återkommer med dem senare, fniss ;)

Idag då var jag och ett gäng tjejer ute och red, Armani fick träffa sin bästa vän - Jennies häst Nemo - och var typ ganska laddad större delen och ridturen med en feg matte på ryggen, hahaha! Jättemysigt hade vi och hoppas det snart blir tur igen.
Alexander var hitom och tittade handboll (såklart, nu i VM-tider, det gick ju bra för Sverige idag i alla fall!) och umgicks lite. Trevligt som vanligt såklart.
Och nu ikväll har jag verkligen haft det så himla bra för fina Anna var uppe hos mig hela kvällen. Det var verkligen så mysigt att träffa henne i tisdags när hon precis hade kommit hem, men då var där ju så mycket annat folk också. Men ikväll var det bara vi två och vi har pratat så mycket och tittat (nåja, Anna tjutkikade mest, hahaha) på en läskig film på TV =)

Jag har så fina vänner och vissa betyder mer än andra. Dessa kommer jag bevara för alltid.
Nu ska jag hålla natt, det är visst min tur att gå upp tidigt med Milton imorgon.
Hoppas er helg är bra! Kramar

Vilken härlig morgon!

Godmorgon på er!
Vår morgon har verkligen varit hur mysig som helst. Vi fick sova till 7,30 innan Sötsnöret tyckte att det var dags att gå upp =) Idag gick jag upp så Kalle fick ligga och dra sig några minuter till, vi är inte så morgonpigga ;)

Milton fick frukost och har varit på ett strålande humör hela morgonen, vilket gör en annan på lika bra humör! Han är en så frisk fläkt och en riktig piggelin, vilket gör att man själv också blir det =)
Tror att mycket handlar om den där tanden som har tittat ut, den har nog spökat lite innan och nu när den väl är ute så är det inte så ömt i munnen längre.

Tänkte att det var bra längesedan jag hade fina kameran framme. Nu åkte den äntligen fram för jag tänkte att jag skulle fota ett par riktiga skratt. Men nä, så fort kameran började lysa så blev det lite mer allvarligt och så var den fina elefanten betydligt roligare tydligen ;)










Dagen idag blir lite hemma och lite borta. Milton sover nu förmiddagsluren och jag ska gå och fixa lite i köket, få i mig frukost och sådär. När Milton har vaknat är et nog dags för lunch för hans del och sedan bär det av mot Tyringe för att köpa hästmat. I eftermiddag spenderar vi nog en stund ute i stallet. Förhoppningsvis är där så pass töat att vi kan ta en promenad med barnvagnen, vilket både Milton, Yda och jag verkligen uppskattar!

Ikväll blir det nog en lugn kväll hemma tror jag. Känns som om vi behöver det. Jag var ju förvisso hemma igår kväll, men inte Kalle då han tränade. Ikväll blir det bara vår lilla familj här hemma och det ska bli så skönt!

Ha det fint, kram på er!

Måndagslista nr 15

Skulle ju självklart skivit listan i måndags, men vi fuskar och kör den ett par dagar senare. Har inte riktigt haft tid ;)
Idag (onsdag!) är jag glad över...

...att Milton fick sin första tand igår!

...att babycaféet drog igång igår igen och Milton och jag fick umgås med ett helt gäng med bebisar och mammor.

...att vi efter babycaféet gick hem till E och tittade på bröllopsbilder och -filmer, så fina!

...att världens bästa Anna kom hem från Asien igår efter ett halvår borta, som jag har längtat! En jättemysig kväll hade vi uppe hos hennes föräldrar igår!! Hon har ju inte sett Milton sedan han bara var jätteliten!

...att vi har en lite rolig grej på gång kanske, det återstår att se och vi återkommer med mer information om det ;)

...Miltons allt pratande, det är så härligt att höra - han pratar massor, om än inte helt förståligt än ;)


Såja, nu ska jag ta ut vovvan, som fortfarande ligger och sover, sömntutan.
Ha en fortsatt härlig vecka, kramar!

Testing, testing... Testar att SMS-blogga ...

Testing, testing... Testar att SMS-blogga från telefonen. Vi får väl se om det funkar ;) Trevlig söndag på er! Kram!!

Latte-mammorna!

Jag älskar sådana här eftermiddagar för jag har fått umgås med mamma-gänget och söt-barnen! Det är så roligt när papporna kommer efter jobbet och 4 små familjer är samlade - MYS!!
Vi har dessutom planerat in flera andra träffar, vilket ska bli så roligt!

Idag har jag verkligen inte så myscket annat att skriva. Det förvånar mig, för jag brukar alltid komma på något att skriva när jag väl sitter här och skriver ;)

Såhär såg Milton ut idag; Svea-mössa som jag köpte i höstas och som nu fortfarande är lite stor, men passar nog fint till våren. Och så fina fleece-tröjan från Villervalla. Sötsnöret trivs bra i sin bilstol =)


Imorgon hoppas jag att jag får besök av mamma och syster, hoppas hoppas!
På eftermiddagen blir det hästarna med Tilda, de ska få busa i ridhuset, wiii!! Tror det blir poppis =) Armani är så himla duktig på det, han vet vad som gäller och springer fint runt, runt, byter varm när jag säger till och saktar av/springer fortare på kommando - duktig väldresserad häst ;)
Malva däremot har inte riktigt förstått vad man ska göra, hihihihi.. Hon springer en del med Armani, kommer in och soringer hos oss i mitten, stannar och snackar med oss lite och så bara måste hon kolla in alla spännande saker som finns i ett ridhus, fin-Malva!

Sådär ja, det blev minsann ett inlägg ändå! Ha det fint, släng gärna in en fin kommentar - det är roligt att få kan ni tro =) Kramen

Grantinge

Hejsan!
Idag har vi spenderat eftermiddagen i Grantinge med Kalles två systrar, dreas sambosar och Miltons kusin Emilia. Det bjöds på kalopps till middag, till efterrätt blev det, hmm... vad heter det?! sådana där konserverade päron, jag återkommer med vad det var. I vilket fall var det fruktansvärt gott!!!! Efter det blev det kaffe/te, bullar och kakor, mums!

Milton sover och vi håller lugn kväll med datorerna ;) Till lite sen kvällsmat blir det en stor mugg te (som vanligt!), två knäckemackor och ett kokt ägg. Så tack för mig idag så hörs vi nog imorgon. Kram på er!

Måndagslista nr 14

Idag är det måndag, alltså ny måndagslista!
Så, idag är jag glad för att...

...min nya blogg är så fin, tack Tilda!
...våra garderober äntligen är färdigmålade!
...julgrannen är utkastad. Trodde aldrig jag skulle bli glad över det, men det fick verkligen dåligt med plats här så det blev så ljust och rymligt nu när den åkte ut =)
...vi ska på trevlig middag imorgon i Grantinge!
...Milton har blivit en sådan mys-unge! Han lutar sig mot en och bara myser och det är verkligen så himla härligt! Jag tycker ju så mycket om att ha honom nära och äntligen tycker han om det också!

Bilden nedanför har jag visat tidigare, men jag visar den igen för jag tycker den är så härlig! Verkligen dålig kvalitet på fotot, men kolla Miltons ansiktsuttryck! Vilken lycka att få pussas med pappa!!





Sådär ja, kort lista blv det idag. Men nu är den gjord, det är viktigt varje måndag ;)
Nu vaknar nog snart min prins och då ska han få lite mat innan vi ska sticka ett ärende på stan och sedan till hästarna. Hoppas ni får en härlig vecka. Ta det försiktigt ute, det är ju galet halt!!

Det tar sig!

Garderoberna i hallen är nu färdigmålade, helt och hållet! Så skönt, men det ska på låsanordningar och handtag. Skulle tagit tag i det ikväll, men orkade faktiskt inte hämta borrmaskinen i källaren. Får göra det imorgon, eller tisdag när Kalle ändå är ledig ;)

Passade idag även på att motionera lilla hästen Malva idag. Hon skötte sig fint och hon har nog börjat förstå det här med longering lite mer nu än tidigare. Man märker faktiskt skillnad på Armani och Malva, kanske inte på deras intelligens så, men Armani fattar allting så otroligt fort. Tror det beror på att han är så fruktansvärt känslig för mina signaler, min position och inte minst mitt humör. Malva är visst också känslig, men inte alls på samma sätt som Armani.

Jaja, nog om det. Vi har så himla mysiga kvällar just nu här hemma! Milton har tidigare varit så extremt övertrött alltid och mest varit väldigt ledsen och har haft svårt för att lugna ner sig och slappna av. Men nu så! Han äter sitt sista mål mat och sedan är det soff-mys i en halv timme, timme. Han gosar i halsgropen, pratar på sitt vis, känner på kudden, klappar på mitt hår, ligger i mitt knä på mage, ligger i mitt knä på rygg, kasar ner i soffa, sätter sig upp litegrann - ja precis det som faller honom in och det är verkligen så mysigt!

Nu är det film på TV - Legally blonde 2. Nu är det reklam så jag måste kila, ska brygga mig en stor mugg te och det ska bli gott. Kramar!

Jag ska måla hela världen...

...lilla mamma ;)
Håller på med ännu ett projekt, eller ett projekt som hängt över oss hur länge som helst! Våra garderober. De målas äntligen idag, efter 1,5 år utan att vi kunnat stänga dem för att vi tagit bort låsanordningarna och skulle börja måla dem. Löjligt och dumt att vi inte tagit tag i detta tidigare, men nu så. Bättre sent än aldrig, ellerhur?!

De har idag målats två gånger och en sista gång med ny färg ska de få imorgon. Sedan ska ny låsanordning på och nya handtag. Sedan är de klara - äntligen!!

Milton sov hela natten till idag, vi gjorde en fuling och tog upp honom strax innan vi skulle gå och lägga oss och gav honom lite mat. Han vaknade inte vid det utan sov sig igenom matningen. Och inte en gång under natten har vi behövt gå upp för att trösta, ge napp eller något annat - härligt och inget vi är direkt bortskämda med ;)

Kvällen spenderades hemma hos mina föräldrar där det bjöds på hemmagjorda hamburgare, grillade ute med hemmafriterade pommes. Efteråt blev det te och semla. Jag säger bara MUMS till allt vi åt ikväll!! Älskar att äta middag hos mamma och pappa, mys på hög nivå! Bästa systern var också hemma och umgicks med oss, me like! Extra skönt var det klart eftersom vi slapp stå med mat också idag efter allt målande.

Nu blir det TV och te, som vanligt ;) Tror det blir sängen tidigt här idag för oss, för vi är trötta.
Ha det gott, kram!

Fredag!

Jag som har "fredag hela veckan" uppskattar ändå den riktiga fredagen precis som jag gjorde när jag jobbade eller pluggade. Speciellt varannan vecka just nu kanske eftersom Kalle jobbar varenda helg. Men denna helg är hans lediga helg och något jag tycker mycket om!
Ska verkligen försöka ta tag i våra garderober som har stått som de gör nu i 1,5 år, usch så tråkigt, men fina kommer de bli när de är färdiga =)

Dagen idag började lugnt med att Milton sov på balkongen och jag slumrade på soffan, välbehövligt! Sedan for vi till Vinslöv där hästar skulle fixas och så vidare. Blev även ett besök hos bästa vännen Anna som är utomlands, eller ja inte hos henne men hos hennes föräldrar - underbart och så roligt!! Snart ska vi dit igen för då kommer Anna hem =)

Kalle har jagat en sväng ikväll så Milton och jag har haft mys framför TV'n. Två sådana riktiga mys-kvällar har han och jag haft nu vid TV'n en längre stund, äntligen börjar ungen uppskatta lite mys ;) och inte tro att så fort jag håller om honom eller klappar på honom, att jag försöker söva honom. Nu kan han ligga och klappa fint på mig, kika lite på TV'n eller känna på kudden vid sidan om honom, och det är verkligen så mysigt!

Kalle är påväg hem och jag sitter här och har lite fredagsmys själv framför Let's dance, med datorn i knät, te vid sidan om och Yda nära, nära - detta är också bra härligt!

Hoppas er helg blir fin. Kramar!

Detta känns konstigt...

Är inte så förstjust i att jag behöver byta blogg, eftersom det finns så mycket som betyder massor i gamla bloggen, bara ett par exempel är ju graviditeten, Milton, djuren, familj etc. Men den gamla fina bloggen fungerar inte som den ska, bland annat kan inte folk kommentera ibland, vilket jag tycker är tråkigt eftersom det är roligt att läsa!

Möter ibland folk jag känner mycket eller folk jag känner lite som följer och läser min blogg, vilket gör mig så glad! Men flera av dessa säger att de vill och har försökt skriva en kommentar, men att det inte fungerar tyvärr.

Därför gör jag nu detta bloggbytet, om någon är intresserad så hittar ni min gamla blogg HÄR.

Denna nya blogg kommer att innehålla precis samma saker som förra, det vill säga framför allt mycket om Milton, en hel del om djuren, mitt foto-intresse som visar sig ibland ;) och mycket annat.
Hoppas ni gillar det, ni som läser, och att ni som nu vill kan slänga in en kommentar precis när ni vill.
Kram på er!
RSS 2.0