Måndagslista nr 283

Hej på er!

Idag är jag extra glad över att...

...jag fick sova inatt, hahaha.. Dante sov som en påse skit igår natt och igår var jag som ett vrak. Inget ont som inte ge något gott med sig och allt det där.....

...träningen flyter på. Hepp, bra Fanny!

...det är löningvecka. Det kan liksom aldrig vara fel, tänker jag :)

...mina barn är de mest fantastiska som finns. Tänk att de där två är just mina. Det är himla fantastiskt egentligen!

Nu måste jag jobba, vi hörs! Kram

Bilbyte och akuten-besök

Helgen har varit fin, förutom sjuka och snoriga barn. I fredags bytte vi in min bil, äntligen! Vi har kikat runt ett tag, men valet föll tillslut på en helt annan, som vi således hämtade hem i fredags. En Kia Sportage - äntligen en SUV igen, älskar det! Snygg som tusan och barnen sitter så himla bra i den, viktigast såklart. Så välkommen till familjen!



Inatt for Dante och jag in till akuten en vända. Stackaren var helt otröstbar och hade så ont i örat. Som väntat gör inte akuten något, mer än boostar med Alvedon, Ipren och näsdroppar. Och det var precis som att det var tillräckligt för idag har han varit helt sig själv igen, äntligen!
Min lille krigar-sparv. Gående i en sjukhuskorridor och charmar som vanligt alla han möter utan att ens behöva anstränga sig. Åh. Så älskad att det gör ont i magen på mig när jag tittar på honom. Ni vet känslan jag beskrivit många gånger förr: lyckan och sorgen, liksom.



Nu sover snart båda barnen, förhoppningsvis en bättre natt framför oss än de senaste bakom oss. Kram!

Måndagslista nr 282

Hej vad det går! Veckorna bara springer iväg. Idag är jag lite extra glad över att...

...jag har fått ett nytt jobb. Jag är verkligen så himla glad över det! Och ledsen. Ledsen över att sätta kollegor i skiten och ledsen över att jag på riktigt kommer sakna många av mina kollegor så himla mycket. Men samtidigt är jag glad. Och stolt !

...jag kanske köper ny bil i veckan, spännande!

...Dante och jag varit ute två timmar på promenad ikväll. Mellan 21 och 23, haha.. Trist att anledningen är hans hosta och han därför behövde luft, fördel dock att jag fick in dagens motionspass där, tummen upp :)

...Dante trots allt är härligaste och enklaste ungen ever, trots sjukdom som gör att han sover (om möjligt) ännu sämre än normalt.

...jag nu äntligen ska få sova!
Godnatt :)

I did it !

I torsdags fick jag nytt jobb, i fredags sade jag upp mig. Jag gjorde det och det känns så himla bra!!
Grav ångest över att åka till jobbet imorgon bitti förvisso, jag har så lätt till tårar och imorgon blir det liksom på riktigt när jag träffar alla mina kollegor.

Men åh vad det ändå känns bra! Nytt jobb, nya äventyr och allt det där. Men framför allt förmodligen bättre arbetsförhållande och mer normal arbetsbelastning än nu. Det väger tyngst av allt.



Dessutom med bättre lön och betydligt närmare till jobbet. Och på en marknadsavdelning. Jag ska äntligen skuta som säljare och arbeta som marknadskommunikatör. Så otroligt roligt!!

Praktikant-Yda

Åh. Min lilla Loppa. Min närmsta och bästa kollega, alla kategorier. Ingen kan någonsin toppa det. Hon är fantastisk, min Yda.


Vi hann med långa rundan på lunchen både igår och förrgår, med en kollega. Så härligt med en fyrbening som sällskap och inte bara en tvåbening. Jag föredrar ju fyrbenigt promenadsällskap framför ett tvåbenigt. Speciellt Yda såklart, som är så följsam och nästan alltid utan koppel.
Jag säger ju det, hon är bäst min Yda.

Idag är vi (Yda och jag) hemma och vabbar med barnen. Mysigt!

Måndagslista nr 281

Hej onsdag förvisso, men ja ;)
Idag är jag lite extra glad över att...

...det är massor av vitsippor ute nu. Så härligt! Spenderar all tid utomhus som jag kan nu och jag älskar det så himla mycket!! Det är ju underbart, speciellt sådana här dagar när solen skiner och värmer gott.

...helgen själv med barnen var toppen! Dante sov jättebra (kryss i taket, grattis till mig!) och vi hade det rätt bra. Fina dagar liksom.

...Yda är med som praktikant på jobbet idag. Det är himla härligt att ha med henne. I mig sprider sig ett lugn och en lycka över att ha henne nära. Hon är bäst, min Yda.

...jag har hittat en ny pod! Älskar Viktor och Faraos podcast - lyssna om ni inte gjort det! Älskar poddar, hahaha!!

...halva arbetsveckan har gått och snart helg igen, älska!

Nu återgå till jobb! Ciao :)

Att hänga med Honom

I helgen är det barnen och jag som gäller. Intensivt, rätt jobbigt och samtidigt jätteroligt! Mina två barn är de jag allra helst hänger med. Dante är ju stentuff och så sjukt rolig.
Och Milton då? Jo, att hänga med ett så stort barn är bara så roligt och så enkelt. Han är fantastisk och jag är så glad att jag har honom hemma med två extra ögon på den vilda bebin.
Att Milton fyller sex år nästa månad är så svårt att förstå och ta in. Men det gör han och det är lite galet egentligen. Samtidigt så logiskt, han är så klok nu förtiden och så härlig att umgås med.
Och ni ser ju här nedan. Min fantastiska avkomma! Så cool.



Och nu? Lillebror sover och Milton och jag myser i soffan framför Gladiatorerna. Tradition liksom. Och så mysigt! Som Milton precis sa: "Mamma, jag tycker om att vara här nere utan Dante". Jag häll med, för det är såklart något visst att få umgås med bara ett barn i taget, barnen (Milton iallafall) känner såklart likadant.
Nu snart sängen för mitt storbarn. Kram! 

Life goals

Samma häst, olika barn. Ungefär lika gamla barn, häst som har åldrats lite mellan bilderna. Mina barn. Min häst. Åh! Life goals, ni vet.


Ni ser vilket barn som är vilket väl? Milton till vänster och Dante till höger. De där två världsbästa barnen. Det är fantastiskt.

Och det är ju så himla fint. Sådant som jag drömt om och nu får uppleva. Att hänga med mina barn, bland mina hästar. Det är fint och jag blir så himla lycklig. 

Måndagslista nr 280

Men hejsan!
Idag (tisdag förvisso) är jag lite extra glad över att...

...jag var hemma och bannade igår = förlängde helgen med en dag. Och det var nog bara det som krävdes för Milton att känna sig helt hundra till idag. Och vi hade det så härligt, barnen och jag. Älskar att hänga med dem. En lång stund utomhus och det var så himla härligt!

...svärfar fyllde släp med deras och vårt skit och for till tippen igår. Himla tacksam att han tog med vårt också!

...det har varit galet härligt väder idag! Var ute och gick på lunchen och sprang (nåja..) med Yda ikväll. Älskade det, vädret alltså! Inte att springa ;)

...det är en rätt härlig vecka ändå. Långhelg tack vare vab:en igår, födelsedag imorgon, middag med jobbet på torsdag. Det enda tråkiga är väl att jag är gräsänka i helgen. Men äsch, det går det också.

...det är min födelsedag imorgon!! Milton har knåpat ihop något på dagis idag som jag längtar efter att då imorgon bitti. Älsklingsunge! Annars väntar jobb imorgon och sedan hoppas jag på att bli lite ompysslad av killarna.

Nu sängen, stor kram!!

Shoppat

Idag har Milton äntligen fått vårskor. Stackaren har ränt i kängor fram till nu, men nu var det dags. Lillebror sprang mest ärevarv i butikerna och älskade livet, som vanligt.
Storebror var mer seriös i sitt shoppande och har helt plötsligt lagt till med åsikter om vad han ska ha för skor. Suck, haha.. Det var väl dags nu, efter lugna är utan en enda åsikt. Vi medlade. Han köpte ett par skor, som han gillade bäst. Jag köpte snygg-skor till kalas, shopping-turer och sådär.
Pappa betalar, helt enkelt. Det var vi iallafall helt överens om ;)
Och kolla vad cool han är. Och stor. Bär påsarna själv, som om det är världens mest självklara sak i världen. Älskade storunge!



Nu sängen. Imorgon kalas!
Stor kram!!
RSS 2.0