Måndagslista nr 152

Men hej på er!
Ett halvt ofrivilligt blogguppehåll. Har haft massor av annat att lägga min tid och energi på, både bra och mindre bra saker. Därför bjuder jag på, hör och häpna, en Måndagslista i tid och med bilder - kryss i taket ;)
Idag är jag lite extra glad över att...
 
...vi har haft en toppenhelg! I lördags hängde Milton och jag mest utomhus med vänner här bland deras får och avslutade med att grilla korv en bit upp i hagen, så toppen! Godingarna innan korvgrillning, haha..
 
 
...igår var på kalas för vårt gudbarn Max, som fyllde 4 år. Inte ett enda foto tog jag, skit också... Men vi hade det så himla mysigt och kul! Min extrafamilj <3
 
...Alba är bättre. Tredje gången gillt hoppas vi på nu då och att hon slipper vara mer sjuk nu, suck.. Andra urinvägsinfektionen åkte hon på i fredags, så den kvällen spenderade jag inne på djursjukhuset, suck! Hon har dock varit pigg och glad, ätit bra och svarat bra på medicinen, tummen upp åt vår galna "schäfer", hahaha!
 
 
...vi igår var inom Rusta och köpte den där ombloggade mattan, jag skrev om härom dagen (tror jag?). Billig och så himla snygg, gillar den så mycket!! Igår när jag ganska sent kom in från stallet, hade Marcus städat, tänt ljus och lagt ut den nya mattan, därför var det så mörkt när jag skulle fota den så kvaliteten på fotot är ju ingen höjdare ;) Det får ni leva med, ni ser ju hur mattan ser ut i alla fall.
 
 
 
...det är höst. Vi har en kamin. Det är kallt ute. Vi kan elda! Jag älskar det!
 
...jag jobbar hemifrån. Det underlättar så otroligt mycket i vår vardag, med mig hemma. Hästar som ska ut och sedan ha lunch = jag fixar. En styck valp som behöver gå ut lite oftare än en vuxen = jag fixar. En Yda med grym seperationsångest = jag fixar. Milton behöver inte stressa allt för mycket på morgnarna = jag fixar. Elda i kaminen och hålla här varmt och skönt = jag fixar. JAG ÄLSKAR DETTA!!!
 
...jag i veckan ska iväg på ett spännande möte. Som jag längtar, det ska bli så spännande... Er håller jag på halster ett tag, hähähä!
 
 
Nu måste jag kila, ha en fortsatt fin dag. Stor kram!

Från Rusta!

I helgen var Milton och jag på Rusta och handlade lite smågrejer. Jag kikade även på den där ombloggade svartvita mattan som är så himla snygg - den hade mycket väl kunnat få flytta in här hemma, om vi nu inte hade haft valp ;) Det får vänta lite helt enkelt.
Men jag köpte dessa två fina pumpflaskor; en med tvål och en med handlotion, de gör sig så fina på vasken i badrummet. Billiga, snygga och luktar gott - perfekt!
 
 
 
hoppas ni har haft en fin dag. Solen och värmt oss idag, så fort vi varit ute. Det uppskattas extra mycket på tisdagar då det innebär ridning för Miltons del.
Kram och hej!

Måndagslista nr 151

Hej på er!
Idag är det ju ny vecka i.g.e.n! Och idag är en bra dag! Jag är extra glad över att...
 
...jag sitter här med en mugg te och njuter.
 
...dagis var stängt och vi har träffat så härliga dagiskompisar med mammor och bebissyskon, superhärligt på alla vis!!
 
...jag fick avsluta förra veckan med att träffa stora delar av min släkt på syrrans kalas. Ett perfekt veckoravslut helt enkelt.
 
...hästarna är installade, jag har spån hemma och hämtade hö i helgen. Det är så himla skönt att ha sådant gjort. Bara hästmat som ska köpas, så det också finns hemma. Och så känns det så himla skönt att ha dem inne, gå ut på eftermiddagen när Marcus har kommit hem, ringa en vän, lyssna lite på P3-dokumentär eller helt enkelt jobba i det tysta.
 
...jag har pratat med min bästa vän i telefon idag, hur fin är inte hon egentligen? Så trist bara att vi bor i landet som är så galet avlångt = vi ses så sällan numer..
 
...Marcus har klippt gräset ikväll, hahaha.. Blev rent lycklig när jag var ute och tog in hästarna! Det luktade SÅ gott och det var så fint, känns så lyxigt med nyklippt gräsmatta helt enkelt :) Kanske var detta årets sista gräsklippning?
 
Nu ska jag fortsätta dricka te här. Kram och godnatt på er!

Tandlös

Att vår valp är den mest ettriga och aktiva hunden ever, är nu konstaterat. Efter att hon träffat en likasinnad som tidigare erhållde den positionen, som den mest ettriga och aktiva, hahaha.. Lille Nemo ligger nu i lä. Han är nu nr 2 och Alba leder. Stackars den människa som får en hund som övertar förstaplatsen ;)
 
Nemo var här med sin matte i fredags och lekte för fulla muggar. Han gav upp och Alba fortsatte. Att valpar brukar bli trötta och behöva sova, är något hon för länge sedan glömt.
Och jo förresten. En tand rök och blodvite uppstod, under all lek. Om Alba märkte det? Inte en chans. Om Nemo märkte det? Ja, garanterat. Han är mer vit i vanliga fall men var under en stund senare mest röd, efter att Alba dreglat blod på honom ;) ja ni ser själva, nedre käken är en hörntand fattigare.
 
 
 
Denna lilla skitunge... Det är tur att du förhoppningsvis någon gång växer upp och växer till dig. Jag ser fram emot den dagen. Men så go hon är, en riktig liten positiv stjärna. Det är en himla tur och DET kommer vi långt på.
Kram och godnatt!

Släktkalas

Syrran fyllde ju år härom dagen och idag var det således äntligen dags för släktkalas! Milton som enda barnet på min sida av släkten (av de som var med på kalaset) levde ju livet och fick paket han också (av min fina farmor). Sedan styrde han upp födelsedagssången idag också, det har visst blivit lite hans område, haha..
 
Mimis bästa vän Therese, hade gjort ljuvliga tårtor! Goda och himla fina!!
 
 
 
Det är lite som ett vitaminpiller, eller lyckopiller kanske snarare, att få träffa min släkt. Vi ses inte jätteofta, men oj vad det är roligt när vi väl ses.
Annars då, jo tackar som frågar. Vi har haft en riktigt lugn helg och hela helgen har känts som söndag, haha.. Har fått lite småsaker uträttade, hämtat hö bland annat och sådär. Imorgon håller jag en halvledig dag med Milton då dagis är stängt och vi ska börja morgondagen med en playdate/frukostdate med ett par dagiskompisar, kul!!
 
Ha det fint, vi hörs senare eller imorgon. Kram på're

Att längta till julen

Ja vi är ju ena riktiga julälskare i denna familj. Hela sommaren har Milton tittat på Nicke nyfiken firar jul, och Pettson & Findus och Tomtemaskinen. När vi är nere i källaren är Milton inne vid juldagens ock botaniserar längtansfullt bland tomtegrejerna. Igår pratade vi om julgranen och att "sånna där röda ska man hänga. Och så lampor".
Igår skrev vi önskelista till tomten, det gäller liksom att börja i tid ;)


Vi får väl se vad som kommer hända med listan innan vi är framme i december, det är ju trots allt tre månader till jul. Men jodå vi längtar. Skitmycket!

Kram på er!

Alba, uppdatering.

Godmorgon. Här är vi lediga och morgontrötta, inte minst vovvarna. Yda ska vi inte tala om, hon utnyttjar sängen där uppe maximalt genom att ligga kvar och sova till klockan är närmare lunch.
Alba är ju valp och mer morgonpigg, även om hon gärna ligger någonstans här nere och drar sig efter frukost :)
Annars då? Jo lilla valpen är frisk och äntligen så gott som rumsren, det längtar väl alla valpägare efter. Snart kan vi använda mattor igen, haha..
Annars börjar vår skitjobbiga valp bli riktigt trevlig; lyssnar fint, kommer (oftast...) när vi ropar, älskar promenader, tränar på att vara i hundgården korta stunder, hon älskar vara ute med mig när jag grejar i stallet eller ger hästarna hö i hagen. Hon är dryg mot Yda och Yda blir helt vansinnig på henne. Mot Vilse är hon också för jobbig, men lyssnar väldigt bra numer när vi ber henne sluta.
Barnkär är hon. Hon och Milton är lika tuffa båda två och härjar ganska vilt ibland. Hon är toppen så sett, eftersom hon hittills aldrig visat tendenser på att vakta vare sig mat, leksaker eller hundben - något vi uppskattar mycket!

Tjejen är fyra månader nu. Nu drar "allvaret" för henne igång. Jaktsäsong. Jag är så kluven då jag tycker hon är liten och vill ha henne här hemma. Men det är så det fungerar, valparna ska ju lära sig :)
Fast bäst trivs hon nog här. I sin säng (som börjar bli för liten nu). Eller nej, allra bäst i soffan, suck.. Där hittar vi henne v.a.r.j.e morgon!
Goa lilla Alba!

Grattis Mimi, och lite annat!

Hej på er i kvällen!
Hoppas allt är väl med er. Idag fyller ju min fantastiska syster år, grattis Bibban på din dag!! Kvällen har därför spenderats med familjen hemma hos syrran med sambo och ätit kvällsmat. Milton har tagit sönder en dyr mugg, dansat Gangnam style och sjungit Ja må hon leva. Vi andra har försökt göra oss hörda, hahaha.. Det är jobbigt och roligt och intensivt med en treåring i en lägenhet ;)
 
Just nu sitter jag här och njuter allmänt av livet med en tänd brasa i kaminen och riktigt roliga tv-program på tv'n. Halvvägs till himmelen är ju fantastiskt roligt, hahaha! Och efter det kommer New girl, som jag bara älskar! Utan temugg dock, men det beror mest på att jag drack närmare en liten te hos syrran, det får ju räcka någon gång liksom.
 
Och snacka om att hösten är här nu, woohooo! Skitmysigt!! Riktigt redo för hösten nu känner jag och jag gillar ju detta; myskläder, koftor, tänd brasa, tända ljus, småkallt hela tiden, mocka skit i stallet, mössa på en kass hårdag, mörka promenader. Ja ni hör ju, optimisten levererar höstkänslor!
 
Men fortfarande blommar det bra vackert ute. Vad sägs om denna ljuvliga Chokladblomma? Jag älskar den...
 
 
Kram på er!

Måndagslista nr 150

Hej på er!
Jag var aldrig riktigt kapabel till att skriva Måndagslistan igår, men idag så! Allt väl med er? här börjar det rätta till sig! Idag är jag extra glas över att...
 
...jag nu sitter med en mugg sval te framför Hollywood-fruarna, I like it!
 
...min vinsdomstand nu är utdragen och gick mycket mycket mycket bättre än jag hade förväntat mig! Igår drogs den ut och igår hade jag riktigt ont (därav den uteblivna Måndagslistan), men idag känns det mycket bättre :)
 
...min syrra fyller år imorgon och i helgen väntas kalas för henne = jag får träffa min älskade släkt!
 
...Milton och jag har varit på ridningen idag, superkul!!
 
...det närmar sig höst ordentligt nu, härligt och jag känner mig riktigt redo för det :) Installning av hästar, elda i kaminen, tända ljus, mörka kvällspromenader och så vidare..........
 
...vi har en frisk valp, underbart! Lilla Alba är nog helt återställd nu efter sin sjuka!
 
...jag har en Mac, hahaha.. Jag älskar min dator!
 
Nu ska jag fortsätta sörpla te och titta på fruarna på tv. Kram på er

Mitt i natten

Bara nattugglan här igen, suck.. Blir lite trött på mig själv och mina obefintliga somna-kunskaper..
Snart ska jag somna, punkt slut.
Är lite nervös inför morgondagen som bjuder på tandläkarbesök då en visdomstand ska opereras ut, gulp! Önska mig lycka till...

Det blev förresten träning idag också :) eller ja igår, eftersom det är nytt dygn nu.. 3,5 km i ett lagom tempo; 5 min lugn jogg, 10 min lite högre tempo, 5 min lugn jogg. Jag är i dålig kondition så jag försöker variera mig på de olika runderna. Det lär inte bli någon träning alls de närmaste dagarna, av förklarliga skäl, tanden...
Kram och godnatt!

Post träning

Åååååååhh vad skönt. Marcus hemma = jag och Yda har varit ute. 6 km intervall, jogging och pw i en salig blandning, 50 minuter är väl kanske inget supertempo men jag blev svettig i alla fall :)
Mina tights från Kappahl sjunger på sista refrängen. Min tröja är jag däremot så nöjd med (ja det har jag varit med tightsen också)! Den köpte jag i somras på Eko och kostade mig 20 spänn, haha.. Luftig och precis lagom just nu.

På tal om djur

Detta foto tog min fina medryttare idag när hon var hör och skulle rida. Fina Armani, så snäll och mild. Det syns i hans ögon. Klok som få, känslig, lojal och rolig.
imorgon är det nog min tur innan K kommer hit på måndag igen, woohooo!
Fotot stal jag rätt av från hennes facebookkonto ;)
 
 
 
Hej på en stund :)

Husdjur

Och här sitter jag nu. Tre ensamma fredagar av tre möjliga, inatt kommer Marcus äntligen hem!!
Men här sitter jag nu, egentligen inte ett dugg ensam. Två hundar och en katt, varav den yngste i samlingen ligger och sover med huvudet i mitt knä. Det är svårt att inte känna stor kärlek, tacksamhet, glädje och ännu mer kärlek för dessa.
Igår var det ett år sedan Felix lämnade oss. Och det får mig att känna en ännu större tacksamhet över att ha mina djur här hos mig, just här och just nu.
Och vilken trygghet det är, vilket lugn de ger mig. Ydas djupa andetag, Vilses spinnande och värmen från Albas huvud. Ett lugn som aldrig infinner sig på samma vis annars, som bara finns här vid sådana här tillfällen, det är fantastiskt egentligen.
Jag tror att Alba kommer bli en bra vakthund dessutom. Jag gillar det, även det mig givetvis ett lugn i kroppen, jag kan förlita mig på att hon talar om för mig om det behövs. Hon reagerar tydligt på ljud, skäller vid behov och håller liksom ställningarna på nedervåningen. Jag uppskattar det mycket. Min lilla valp som växer så fort!
Det är väl det som är det värsta. Tiden går så fort. Vilse är redan två år, Alba är fyra månader, min älskade Yda är redan 6 år och jag förstår inte hur det går till. Hur åren bara kan springa iväg i ett sådant där rasande tempo. Felix och Dusty är så himla saknade och jag kan inte riktigt förstå att det är ett år sedan han lämnade oss..

Dagens

Eller ja, inte för att jag har tagit mig tid att motionera varje dag denna vecka men ändå ;)
Idag blev det iaf en halv mils barnvagns-pw. Egentligen 6 km, men glömde ju dra igång runkeeper innan.
Mitt i glömde jag dessutom pausa räknaren, då jag stannade till hos en kompis och lämnade kläder, därav ett hopp mitt i :)

Härligt att komma ut och nu ska jag duscha. Kram

Vinkväll

Gårkvällen spenderades så bra som en ensamkväll bara kan spenderas. Bra serier på tv, ett glas rosé, popcorn och två sovande hundar som sällskap. Perfekt!

Morgonen har väl inte blivit riktigt varit lika harmonisk ;)
Men såhär mysigt hade jag det igår kväll!

Milton på ridning

Hej på er! Tisdagar är riddagar numer för Miltons del. Han blir lite trött på mig och att jag tjatar på honom om olika saker och säger lite bittert "jag ska aldrig mer rida igen", haha.. Han sa så förra veckan och denna vecka, men i bilen påväg dit idag så sa han "mamma, jag har längtat jättemycket efter Cornelias hästar!", så det är nog mest mig han blir sur på ;) En annan är väl lite arbetsskadad av allt hästeri, nästa vecka ska jag kanske försöka vara helt tyst?!
Milton är ju trots allt bara tre år och det är inte så lätt att både lyssna på ridläraren, titta åt rätt håll, hålla lillfingrarna på andra sidan tygeln, inte prata och sjunga om allt annat och så vidare.. Det är lite svårt för mig att komma ihåg ;)
 
 
Men har är ju så galet söt, där i ridhjälm, säkerhetsväst och ridskor. Jag dör en smula när jag ser honom i den utrustningen, som är ungefär det gulligaste som finns! Ponnyn han red idag är en riktigt fin liten ponny, som hoppat ganska höga klasser och var en pigg och go liten häst - en ponny i min smak :)
 
Nog om detta, kram på er. Vi hörs!

Måndagslista nr 149

Hej på er!
Ny vecka och som jag längar just nu tills denna vecka är över, hahaha... Har varit en jobbig dag, men lite ska jag nog kunna skrapa ihop, för en Måndagslista. Idag är jag lite extra glad över att...
 
...Marcus kommer hem på lördag. Jag längar galet mycket efter honom, framför allt efter denna eftermiddag. Det är tur att vi i vanliga fall alltid är två om allt, att vi har varandra liksom.
 
...Alba är hemma!! Som jag har längtat efter min lilla hund och nu är hon äntligen här! Nog för att det, precis som innan, är galet jobbigt att ha en valp, så har hon varit så saknad. Större eftermiddagen har dock gått åt att torka blodiga diarrépölar och kisspölar i mitt hus, suck.. Mhmmmm, glamouren flödar i mitt liv, not ;)
 
...Milton är det ljuvligaste som bara finns! Han är så rolig just nu, på hittig, omtänksam, hjälpsam, fixar och grejar och har som alltid humorn deluxe. Det är inte alls betungande att vara själv med honom, inte ett dugg. Snarare tvärtom just nu - han gör livet lite lättare och tur är väl det efter en riktig skitdag.
 
...hästarna nu är inne. Hade tänkt ha dem ute hela veckan, men det går ju inte när vädret är som det är idag = regn och rusk. Armani sur som fasen, över att behöva vara ute "så pass länge", haha.. Men in kom dem, fina två!
 
...djuren och barnet nu sover. Jag dricker te och har ätit bananpannkakor till kvällsmat. Till pannkakorna åt jag kvarg blandat med kokosflingor och vaniljpulver - herrejisses så gott!
 
 
Kram på er, vi hörs

Aldrig får jag så mycket gjort...

...som när Marcus är iväg denna vecka varje höst, hahaha..
Vänner här i fredags och andra vänner här i lördags. Igår kväll kom syrran hit och vi hade filmkväll  
Aldrig för jag så mycket gjort som när M är i iväg på denna jakt. I lördags körde mamma och jag en garagerensning och igår har kläder slängts i en UFF-låda. Jag går ut med soporna, plockar undan efter mig, håller snyggt i köket, har varit ute med PET-flaskor och med glasflaskor <--- sådant som Marcus fixar i vanliga fall; håller snyggt, fixar sopor och plockar efter oss andra etc.
 
Förförra året passade jag på att skaffa katt, förra året införskaffade jag vitrinskåpet. Jag funderar på vad jag ska hitta på i år  Jag har förvisso inte råd (med tanke på Alba nu då..) att köpa så mycket nytt, men det är ju så kul med överraskningar  Tycker jag i alla fall, haha ;)
Men lite färg har jag... Så måla lite ska jag försöka göra senare i veckan!
 
Det är skönt helt enkelt, att hålla sig sysselsatt, att inte bara sakna. Det blir liksom lite lättare då :) Inte för att det är direkt tufft egentligen, vi har det ganska bra Milton och jag. Om det inte vore för förkylning, tandvärk, sjuk hund, ömfotad häst och sådär. Men det är väl synd att klaga, inget blir direkt bättre av det.
 
Kram och hej, nu måste jag fortsätta jobba!

Allt på en gång!

Ååååhh. Jag känner mig sjukt gnällig för tillfället. Det är verkligen allt på en gång!
Jag är fortfarande himla förkyld och har dessutom tandvärk till tusen. Och så känner jag dubbel saknad och stor oro... Alba får fortfarande inte komma hem och Marcus kommer hem först om en knapp vecka. Dessutom finns det björn precis i närheten där de är (en björnmamma med ungar) så jag blir ju orolig därför också, haha ;)
Jag är så orolig över min lilla Alba, trodde verkligen att hon skulle få komma hem idag, men nej :( Diarré och blod i avföringen. Får höra mer i eftermiddag, hoppas på något mer besked!

Milton är världens bästa barn. Och Yda är ju fantastisk. Därför tar jag nu dessa två och går till lekplatsen. Jag behöver komma ut, ut, ut.....

Dimman ligger tät

Dimman är bra vacker och ligger tät tidiga morgnar. Milton har gått från att ha varit ett morgontrött barn till en piggelin (tyvärr, haha..) och går gärna upp runt sju. Fler än jag som längtar till vintertiden? ;)
Men det är vackert så dags på dygnet, det får jag ju ändå säga. Det är inte bara trist att behöva stiga upp från en varm säng.

Hoppas ni får en fin dag
Kram

Ingen valp idag heller...

Oj vad jag saknar min lilla valp. Och Marcus. Familjen är ju inte direkt hel just nu. Dessutom är jag superförkyld och min lilla Malva är galet öm i hovarna efter senaste verkningen.
Det är tur att Milton strålat ikapp med solen större delen av dagen, att vi har haft fina vänner här både igår och idag, att min syster är så fin och att mamma varit här och hjälpt mig med garageröj idag :)
 
Men just nu, när det bara är Yda och jag uppe, katten är ute och Milton sover. Just nu saknar jag min Alba fruktansvärt mycket...
 
 
 
Kram och godnatt. Nya tummar hålles för morgondagen!

Sjuk liten valp

Japp. Alba är sjuk. Jättedålig till och med :( Mattehjärtat har inte gjort såhär ont på väldigt länge, som när jag idag fick lämna kvar henne där på djursjukhuset, min lilla valp....
Rent uttorkad är hon efter all kräk och diarré så hon fick stanna och få dropp. Och så hoppas jag såklart att de hittar vad som fattas henne.

Det har inte varit mycket ork i den annars mycket energiska valpen. Istället har hon bara sovit hela dagen. Till och med hos veterinären låg hon mest och tryckte under stolen jag satt på :( Trots att det är så himla roligt när folk kommer in i undersökningsrummet, så var det mer än vad Alba orkade med idag...

Älskade lilla valp. Så himla saknad nu och jag hoppas så innerligt att hon får komma hem imorgon <3

Gräsänka

Då var det dags igen. Marcus vecka i Norrland, han åkte för en halvtimme sedan och redan är han så jädrans saknad, haha!
Men det brukar gå galet bra, över förväntat. Och detta är ju ändå fjärde året så det borde gå smidigt i år igen, utan bebis (första året) eller tentavecka (de två senaste åren), så detta borde bli rena semestern ;)
Lite trist bara att vi börjar med att vara sjuka, suck.. Vi får se hur Milton mår imorgon i och med dagis, för jag jobbar ju. Annars får han såklart jobba hemifrån med mig :)

Ha det gott, vi hörs senare. Kramar

En vän som värmer

Det skulle alla ha. Känner mig himla risig med ont i halsen, tanden och huvudet, feber och snorig, suck..
Därför känns det klart extra skönt att ligga här på soffan med en vän nära.

Den där känslan...

...när stallet är helt färdigt inför hösten. Bara att stå där och titta på mitt ljuvliga stall som är precis så fint som jag ville ha det från början.
Nu är det rent, vitt, fräscht och med ny spån. Ett litet tag ;) Det kommer säkert ändras fort, så fort hästarna börjar gå in igen antar jag ;)
Men jag är mycket nöjd med att jag ändå valde helvita väggar - absolut snyggast!

Lediga dagar!

Jag tycker det är bra mysigt, med våra lediga tisdagar och torsdagar. Fortfarande klädda i pyjamas och har nyss ätit frukost.
Solen strålar och det ser ut att bli skönt väder idag. I eftermiddag väntar ridlektion för min Milton, som vi båda längtar efter det! Jag trodde inte att Milton skulle tycka att det var sådär jätteroligt, om jag ska vara ärlig. För honom är hästar vardag och något han ser och pysslar ofta med. Men tvärtom - han tyckte det var väldigt roligt och har pratat massor om det sedan dess, till min stora glädje :)

Från det ena till det andra. Såhär såg Milton ut igår, påväg till dagis, blått och rött överallt - snyggt! Mössan med ugglor köpte vi på Naturum i Kristianstad i helgen, den är så fin!

Kram på er!!

Måndagslista nr 148

Hej vänner!
Måndag igen och idag har det varit höstligt värre. Idag är jag lite extra glad över att...
 
...jag äntligen har fått chans att prova di där nya Polly-godisarna med Ahlgrens bilar, supergoda!
 
...vi hade en mysig promenad tillsammans innan. Det känns som att vi är ett halvt zoo, haha.. Ett barn med massor av spring i benen, lika mycket spring i benen har hundarna. Inte de vuxna som istället har fullt sjå med att hålla koll på allt och alla ;)
 
...det är säsong för eld i kaminen, tända ljus och te, hur mysigt som helst!!
 
...stallet är helt färdigt; stallosan i botten, spån över, hästarna har invigt det under dagen för att torka till och värma till sig.
 
...hästarna ändå kommer gå ute någon eller några veckor till ;) Det är skönt att slippa mocka, även om jag gillar det också.
 
...Marcus nog snart kommer hem från en (lyckad?) jaktkväll.
 
Nu ska jag kolla film, dricka te och mysa i soffan, like it!
 
Kram på er!!
RSS 2.0