Måndagslist nr 130

Hej på er! Ny vecka. Är det bara jag eller ni tycker också att veckorna går för fort?!
Idag är jag i alla fall extra glad över att...
 
...vi har haft en fin helg, lediga helger tillsammans alltså, vilken grej!
 
...min käke sakta sakta känns bättre och bättre. Inte bra, men bättre och det är okej nu i alla fall. Imorgon ska jag till tandläkaren, vilket jag inte alls är glad över ;)
 
...vi är lediga på onsdag tillsammans. Även det är en sådan sak som är helt ny för oss, Marcus har jobbat i stort sett alla dagar tidigare, vare sig det varit röda dagar eller inte, men inte längre, woohooooo!! Jag hade gärna varit på praktiken förvisso, men det är såklart alltid skönt med en ledig dag med killarna, bara sådär mitt i veckan.
 
...Milton var så fantastiskt superduktig hos tandläkaren i morse. Med en bestämd treåring kan man förvänta sig precis vad som helst, hahaha.. Men vi började morgonen med att prata om att vi skulle till tandläkaren, en doktor som tittar på tänderna, vad tandläkaren kommer göra och så vidare. Det tillsammans med riktigt bra och pedagogiska tandläkare- och tandsköterska är superviktigt och gjorde att det blev en riktigt trevlig kvart tillsammans. Duktiga Milton!
 
...min syster flyttar hem inatt. Hon kommer med nattåget och är hemma i Skåne imorgon bitti. Helt galet, ingen stockholmare längre, utan skåning på riktigt igen - som jag längtat efter detta! Och så stolt jag är över henne <3
 
...fina vänner till oss har köpt hus i byn, när oss! Så jäkla roligt, jag blev så himla glad över det!! 
 
...vi ska fira Valborg med andra toppenvänner! Gud vad roligt!!
 
...det är vår. Alltså det låter ju skitlöjligt, men jag älskar nog alla årstiderna ungefär lika mycket, på helt olika vis. Ingen höstdepp, vårstress, snöhat och så vidare, utan ett lugn infinner sig varje gång en ny årstid är på ingång. Igår när jag var ute och gick med min Yda så tänkte jag på det. Jag kände mig helt sprallig och lycklig just då, där i skogen; knoppar som är pågång att brista, vissa träd har börjat bli gröna, alla vårblommor i trädgården och i skogen, hästarna njöt utan täcke i hagen, jag gick i bara långärmat, en lycklig hund framför mig hela tiden. Underbart!
 
Vi hörs senare, stor kram!

Njuter!

Hej på er!
 
Har hållit helg lite nu med killarna. Just det där med att hålla helg, känns fortfarande helt konstigt, att Marcus är ledig alla helger numera. Vi har inte vant oss än och det är verkligen helt fantastiskt!! Ibland får vi massor gjort, ibland är vi spontana och hittar på något, ibland bara är vi eller så gör vi saker var för sig. Underbart med helger!
 
Denna helg har gått åt till kvällspromenader. Just promenader på kvällen är helt underbart. Milton är pyjamasombytt, på med ytterkläder och ner i vagnen och så går vi. Härom kvällen var himlen såhär fin. Här står jag vid hästhagen och tittar mot skolan. Vi bor så galet bra, det slår oss varje dag.
 
 
 
Idag bar vi fram utemöblerna och kände direkt att vi måste investera i dynor och parasoll. Så en spontantripp blev det, till det stora varuhuset i Älmhult ;) Men vi hittade faktiskt inte det vi sökte, däremot en massa annat, så vi kom ju inte hem tomhänta ändå direkt. Milton var i alla fall överlycklig, barnet älskar Ikea!!
 
 
Ikväll tog jag en längre promenad med min fina Yda, bara vi två. Så Himla Skönt! Vädret var toppen och vi bara gick. Dessutom är det ju så himla fint ute nu, knoppar som brister innan man knappt hinner blinka, det blir grönare och grönare för varje dag.
 
Nu ska jag sörpla i mig mitt te, sedan blir det nog sängen för oss. Ny vecka imorgon! Stor kram!!

Sol i sinnet

Idag känner jag mig lycklig. Jag har något så fruktansvärt ont i min käke, smärtan är både olidlig och obeskrivlig för tillfället. Men jo, jag känner mig lycklig ändå. Jättelycklig. Jag tror det var ridturen igår som gjorde det. Tänk att något (i mångas ögon ganska litet) kan göra en så lycklig. En halvtimmes skrittur på en pigg häst och superont i käken hela tiden. Att få lyssna till min Armanis hovar och bara insupa våren.
 
Att sedan gå ut i hagen strax innan 20,00. Fylla på vatten och borsta på lilla Malva en stund, få lite kärlek tillbaks från hennes sida. Även det gjorde mig full av lycka. Den vänskapen som uppstår, det lugnet som infinner sig. Den harmonin i mig. Det ger mig sol i sinnet, samtidigt som kvällssolen håller på att gå ner bakom björkarna.
 
 
Snart hoppas jag att käken är bra igen. Det lär förvisso dröja om jag får tro min känsla, dessvärre... Inflammation i käkleden är inte att leka med, kan jag tala om för er och då tycker jag mig ändå ha en relativt hög smärttröskel. Till dess får jag härda ut helt enkelt och hoppas att jag orkar med att motionera en eller två hästar litegrann, vi är på gång igen nu, mina storglin och jag! Idag eller imorgon är det Malvas tur att få komma ut, tömkörning står på schemat. Förmodligen imorgon, idag ska jag smörja hennes sele, så den blir lite mer medgörlig :)
 
Nog för nu, vi hörs! Stor kram

Energiboost!

Japp, idag igen! Idag är det min Armanis förtjänst, tack vare en härlig ridtur för första gången på evigheter! Först lite pyssel i stallet, den förvildade hästen behövde en putsning ;)
 
 
Efter dbesatte jag upp på en sprallig sextonåring, jag var en anings ringrostig, haha.. Men oh så härligt det var!!
 
 
Efteråt mös vi (jag, Armani är inte sådär värst kelen..) i stallet
 
 
Lilla fina Malva väntade avundsjukt i hagen
 
 
Dagens bildskörd på finaste storglinen, åååååhh vad jag är lycklig över att jag har dem! Tänk att de dessutom bor här. Här hemma med oss. Vilken lycka!! Vilken enrgiboost sådana här kvällar ger mig!

Måndagslista nr 129

Hej på er! Måndag igen och idag kom jag i alla fall ihåg Måndagslistan ;) Idag är jag glad över att...
 
...jag har fått inflammationshämmande medicin mot min inflammation i käkleden, jag har så ont så nu hoppas jag att det hjälper fort!!
 
...vänner nog kommer hit och grillar med oss senare, så mysigt! Vi får väl se om jag kan äta något dock, men det blir nog mysigt ändå ;)
 
...vi har haft en så himla fin helg, vilket väder sen!
 
...vi har fått vitsippor i trädgården, såg jag igår. Nu är det vår, på riktigt!!
 
...trädäcket är rengjort, så skönt! Dessutom är all ved kluven, ännu skönare! Pappa och Marcus var duktiga igår och slet med det hela eftermiddagen :)
 
Detta får räcka, nu måste jag vila lite om jag ska orka med resten av dagen. Tills jag vaknar hoppas jag att jag har lite mindre ont... Kram på er!

Måndag

Godmorgon!
 
Då var det måndag igen, woohooo!! Hoppas allt är bra med er och att ni har en fin vecka framför er.

Nu ska Milton och jag köra till dagis och praktik!
 
 
Stor kram!!

Ont i kroppen

Hej på er!
Redan söndag och ny vecka väntar runt hörnet. Det gör mig inget alls, då jag trivs så himla bra och ser fram emot ny vecka, allt utom tidiga morgnar då såklart ;)
Igår hängde Milton, smådjuren och jag mest på vårt däck. Som vi njöt, så härligt!
 
 
Idag har jag fått se trädäckets baksida. Ja alltså inte bokstavligt talat, jag har alltså inte varit under trädäcket, haha.. Utan det negativa med att ha ett trädäck. Storrengöring stod på schemat. Fulgummistövlarna på och piasavakvasten fram. Ni ser ju själva, det behövdes verkligen och resultatet blev ju riktigt bra, heja Grönsåpa!
 
 
Ikväll var en dusch välkommen, för herrejisses vad jag alla redan har ont i kroppen efter dagens slit. Imorgon lär jag få känna på en riktig träningsvärk i rygg och kanske i armarna. Håret är fönat och plattat, nu är jag redo för måndag. Sedan var det det där med ständigt sällskap, alltid är det någon med. Och det säger jag inte med en negativ ton, snarare tvärtom! Det är gansla trevligt att ha en katt (eller hund eller liten människa etc.) med mig när jag, som här, plattar håret. Lite mysigt är det allt :)
 
 
Nu ska jag hålla kväll, snart är det sängen som gäller för oss, skulle jag tro. Jag har galet ont i min mun dessutom, vet inte varför, men jag hoppas det går över fort som tusan nu... Det tror jag förvisso inte för nu har jag haft ont i en vecka. Hoppas allt är väl med er, stor kram!!

Det stämmer väl bra?

Jag behöver ju inte gå så långt, inte längre än till mig själv, utan att gå in på detaljer. Detta är väl något som de flesta kan relatera till. Jag tycker jag har lyckats med himla mycket, både med saker som syns och saker som kanske inte alls syns, utåt sett.
Och egentligen är det där det som är det viktigaste, att lyckas med saker utan att känna att man behöver skryta, hävda sig, visa sig "duktig" på olika vis. Bilden visar ju tydligt vad jag egentligen försöker få fram.
 
 
 
Hoppas ni andra har en finfin lördag, stor kram!

Smakrecension

Ha rnu provdruckit de tre nya LOKA-smakerna hur "serien" LOKA likes old school! Galet häftiga smaker och jag blev positivt överaskad av två av dem, mindre av den ena.
 
 
Vi börjar från vänster i bild :) Strawberry ice cream är så himla god, smakar ungefär som skumtomtar, gott va? Luktar dessutom ljuvligt. Lemon pie var fruktansvärd. Verkligen ingen smak alls för mig, smakade ungefär som medicin, jätteobehalig smak. Chocolate shake, smakar som det låter - choklad, vilken smaksensation alltså! Den smakar ungefär som klassikern Pucko och är lika fantastisk i kolsyreform.
 
Köp dem och drick dem, lätt värt det, om ni inte redan gjort det!
 
Stor kram, nu håller vi helg :)

Fredag hela dagen!

Tjohej, redan helg igen! Eller ja, inte riktigt än, men snart så.
Milton och jag ska mysa ner oss i soffan ikväll med popcorn och något gott att dricka. Har ni smakat de nya LOKA-drickorna förresten? Helt underbart goda, två av dem. Den tredje klarade jag dessvärre inte av alls, återkommer med en smakrecension senare ;)
 
Nu ska jag äta en sen lunch, är himla hungrig nu och känner att det nog är dags. Milton ska jag nog hämta lite lite tidigare idag, det är ju ändå fredag. Stor kram, vi hörs senare!

Progräsänka

Imorgon tidigt åker Marcus till Stockholm med nya jobbet. Sent på lördag eftermiddag kommer han hem. Ja lite avundsjuk är jag, jag vill också till Stockholm!! Nu hinner han inte göra något annat än jobbrelaterade grejer, jag hade ju velat åka och träffa syrran och bästis ;)
 
I alla fall. Torsdag idag och imorgon arbetar jag hemifrån. Jag trivs så fruktansvärt fantastiskt skitbra på min praktik, där hade jag kunnat stanna för alltid! Jag älskar det jag gör helt enkelt; trädgård blandat med marknadsföring, hur bra är inte det?!
 
Ikväll dricker vi te och äter finncrisp med brieost, mys på hög nivå! Hoppas allt är väl med er som läser, vi hörs snart igen. Stor varm kram!

Stolthet, Kärlek och Fanny

Hahaha, vilken rubrik!
Jag har precis kommit in från stallet, där jag har befunnit mig sedan Milton somnade.
 Armani fick motion tidigare, av medryttaren (äntligen äntligen äntligen medryttare igen!!) och det känns så skönt! Jag ska själv försöka rida lite i veckan, men just nu idag blev det fokus på lilla Malva.
I alla fall. Malva är inte tömkörd sedan i höstas (för de som inte vet, tömkörning = när jag kör hästen, fast utan vagn, alltså jag går bakom hästen), så det har alltså gått bra lång tid sedan sist och nu var det verkligen hög tid. Selen var för liten, så det var bara att svira om till Morfars och hans Luddes gamla sele, som i nuläget är på tok för stor, men oj vad mycket kärlek det finns i den selen, jag var rörd till tårar (ja det är faktiskt helt sant) när jag såg min Malva i den selen, det är stort och viktigt för mig. Den selen kommer jag behålla i hela Malvas liv.
 
Väl efter ett halvt sekel (enligt Malva) i stallet, så var vi ute. Dessutom bäckmörkt vid det här laget. Jag kände väl ungefär att det fick bära eller brista. Det bar. Malva bar selen som om hon aldrig gjort annat och, trots mina dåliga försök till att hålla tömmarna rätt och gå ordentligt bakom, så spatserade damen runt där jag bad henne. Först i tryggheten på vår gräsmatta där vi cirkulerade runt leksaker, tvättställningen, flaggstången och ved. Sedan gick vi ut på vägen, gick en liten bit bort och vände sedan hemåt (till Malvas stora sorg, hahaha..). Nu var jag istället stolt till tårar, fina lilla häst, vad du är duktig!
 
Ett gammalt foto, men äsch. Hon är ju så fin min lilla Malva.
 
 
 
Jag kan bli riktigt arg på mig själv ibland. Jag vet att jag en gång sa till min mamma, när jag var gravid att jag skulle minsann hitta tid för mina hästar och det skulle jag absolut inte lägga ner. Mmmhmmmmm. Vad fan?!?!?! Två av de finaste individerna går ute i hagen och väntar varje dag, men jag prioriterar all tid med Milton. Och det är väl inget fel med det så, men vad hände med Fanny? Nu har ju Marcus bytt jobb och kommer hem tidigare, så jag hoppas att det blir skillnad nu, att jag tar mig tid att gå ut. Än så länge går det ju bra och jag känner just nu hur mycket jag älskar att spendera tid i stallet, med hästarna.
Det är ju så det ska vara, det är ju såhär jag vill ha det. Jag älskar mina hästar så mycket. De ger mig så mycket tillbaks och jag får känna mig som jag gjorde, innan jag fick Milton. Där är jag ju jag, jag är ju en riktig hästtjej. Det är ju det jag vill vara - en riktig hästtjej. Det är Fanny.

Gummistövlar

Milton och jag var och köpte nya gympaskor och gummistövlar till honom idag. Gympaskorna valde jag då inte Milton visade intresse för något annat än sina nya gummistövlar.
Gummistövlarna valde Snöret själv och, som den mamman jag är, som anser att det inte finns flickfärger eller pojkfärger, blev SÅ glad över att Milton tycker som jag och valde ett par rosa-blå-randiga stövlar. Han fick välja helt själv, men ratade de andra för dessa, vilket jag kan förstå då dessa är väldigt fina!
 
 
Jag blir ofta besviken över hur det ser ut mellan så kallade pojk- och flickkläder och -skor, både hur det ser ut i butiker, i tidningar och på nätet och föräldrars inställning till det. Det är beklagligt att se hur många delar in barn i fack utifrån kön. Givetvis inte bara kläder utan så mycket annat; fritidsintressen, kompisar, lekar och så vidare. Fast idag gäller det kläder och det var det jag ville lyfta fram.
Givetvis gör väl alla föräldrar det de tycker är bäst för deras barn och jag tycker väl att min inställning är bäst ;) Jag hoppas att Milton slipper bli lockad till att dela in andra i fack eller att själv bli placerad i ett fack. Det är så tråkigt och ofta är det så det blir, fruktansvärt beklagligt och onödigt. Vem är någon att placera min Milton i ett fack för pojkar?? Jag hoppas att Milton för alltid slipper sådant.
 
Nog för ikväll, over and out!

Måndagslista nr 128

Hej i kvällen! Sitter här vid min dator, Milton har somnat, Marcus är iväg. Djuren är nattade, bara lilla Yda ligger här och, i det tysta ger mig kärlek, trygghet, vänskap och värme och det är ömsesidigt.
Nu dags för en Måndagslista. Idag är jag lite extra glad över att...
 
...vi avslutade helgen på bästa sätt; toppenväder, motion av alla djur och fick massor gjort!
 
...våren verkar vara här, hoppas den stannar ett tag till! Än vill vi inte ha sommar och inte vintern tillbaks på länge.
 
...Milton och jag har handlat skor och nya gummistövlar åt honom idag, om än inte helt överens hela tiden, men om skorna blev vi i alla fall överens, haha ;) Gummistövlarna är dessutom jättefina, bild kommer!
 
...jag har en så bra praktikplats och jag trivs så fantastiskt bra!! Jag har haft tur med alla mina praktiker och haft tre bra, men denna är nog ändå den bästa av alla - som jag trivs!
 
...jag har en sallad som väntar på mig i kylen, den får vänta många timmar till för den ska avnjutas till lunch imorgon. Jag älskar att Ica här i byn har fått salladsbar!
 
Nu ska jag sörpla lite te och sedan ska jag invänta min sambo. Inte lönt att jag går och lägger mig innan han kommer för jag kan inte somna ändå, det är alltid så när han är borta, om jag vet att han ska komma hem. Ska han sova borta så är det ingen fara, för då behöver jag inte invänta honom.
Nu film, kram på er!

Vilken dag!!!

Eller egentligen började den bra dagen redan igår då vi tillbringade några timmar i svärisarnas husvagn, Milton var totalt lyrisk; "Ååhhh vilken fin husvagnen" "Jag fick godis i husvagnen, mamma" och så vidare, det var en toppendag helt enkelt! Dessutom gick Milton och jag och lekte på lekplatsen vid havet och hade himla roligt. Tur att vissa dagar är bättre än andra!
 
 
Och idag då, vilken fantastisk dag! Först ett underbart väder, som vi har längtat efter detta vårväder!! Jag rensade rabatten, räfsade och sopade trädäcket medan Marcus gjorde iordning lite på uppfarten från gamla hålor och sådär, Milton sprang emellan oss och sprang in lite och sådär :)
Efter det har vi hunnit med att fixa undan all ren tvätt, städat huset, lagat mat, alla har duschat. Och nästan det bästa av allt - alla djuren har idag fått motion och det stillar mitt dåliga samvete enormt mycket! Medryttare som tagit Armani både igår och idag och idag tog jag mig tid till min lilla häst och lilla Yda samtidigt och vi tog en skogspormenad och hade det himla skönt! Det är verkligen så skönt att Marcus är ledig alla helger nu. Vilken skillnad! Det är hur länge sedan som helst, som han var ledig två helger på raken. Nu åker han i och för sig iväg med jobbet fredag-lördag, men det är ändå inte samma sak, han är ledig alla helger och det är helt fantastiskt!!
Milton var så trött ikväll att han somnade i soffan, lilla fina barnet. Han hade så bråttom ut vid ett tillfälle idag och kom ut med mina klackaskor och sa; Mamma, kan jag låna dina skor så länge?" Hahaha, jo men visst Milton ;)
 
 
Nu är jag redo för morgondagen; djur och barn nattade, matlådan fixad, fönat och plattat håret, kollat mailen. Nu tänker jag unna mig ett choklad och soffsittande. Nu hoppas vi att våren är här för att stanna :)
Vi hörs imorgon, kram på er!

Fredagkväll

Min älskade Milton somnade tidigt, det behövde han nog. Ja och jag också för den delen. Marcus är iväg och jag behövde nog kvällen för mig själv.
Milton är verkligen det bästa, finaste och underbaraste jag vet. Och det är väl såhär det är med treåringar (ja hur gick det till? Hur fasen fick vi en (snart!) treåring i huset?!), humöret svänger kraftigt, mycket åsikter är det och en vilja av stål. Jag trodde aldrig det skulle vara såhär svårt att vara förälder, det är en helt annan sak att ha eget barn, än att ha hand om en hel massa barn på förskola och arbeta med det, som jag tidigare gjorde. Vilken skillnad och det kunde jag aldrig i min vildaste fantasi tro, innan jag fick min Milton. Häftigt, ofattbart och galet jobbigt ofta, men så värt allt, flera tusen gånger om. Älskade barn imorgon hoppas vi på en bättre dag <3
Fotot togs, som synes, inte idag. Här har varit grått, dimmigt och riktigt rått idag. Detta togs tidigare i veckan när jag vabbade, då också. Solen sken och vi hade det himla mysigt på gräsmattan, en puss fick jag också!
 
 
Nu hoppas jag att marcus snart kommer hem. Jag tror förvisso inte det, men jag längtar efter honom! Det känns sådär att sitta själv en fredag, den enda kvällsmaten jag fick i mig var två mackor med senap och kall grillad korv i skivor. Givetvis te också, så helt fy skam är det ju inte ;)
 
Nä nu ska denna bittra kvinna njuta av sitt te och titta på tv en stund. Stor varm kram, trevlig helg!

Det här med att inte räcka till...

...eller känslan av det.
Milton och jag vaknade båda efter en natt med dåligt sömn för oss båda = båda på ett fruktansvärt humör, fy fasen vad trist. Fortfarande är vi sådär sura och småblänger på varandra, småbråkar och tycker olika om det mesta.
Jag känner mig som en skitförälder och känslan av att vara otillräcklig och inte riktigt orka med är för trist. Sitter vid min dator nu och jobbar lite och skriver här nu, medan Milton sitter i soffan och tittar på sin favoritfilm. Känns ändå helt okej, att ingen av oss aktivt måste umgås med varandra just nu. Efter hans film är det nya tag och förhoppningsvis kan vi vända denna dag till något bättre, senare.
 
Känslan av surhet är dessutom stor eftersom Marcus är borta precis hela dagen och nog inte kommer hem förrän jag sover. Dagen blir så himla lång och vi saknar honom. Lite bitter blir jag, haha.. Stackars oss alla ;)
Alla dagar kan ju inte vara av den bästa sorten, hur skulle de kunna vara det? Samtidigt är det väl en himla tur, om vi nu ska försöka lyfta detta till något positivt ;)
 
Nu ska jag försöka elda lite, här är kallt och ute är det grått och rått. Sedan ska jag komma på något riktigt gott att äta, det är ju ändå fredag. Kanske ska Milton och jag göra egen hemmagjord pizza idag? Ja eller så skiter vi i det och värmer rester, haha...
 
Vabbar idag också ja, nu hoppas vi att lillkillen blir bättre och slipper sin dumma hosta, stackaren. Då kanske vårt skithumör vänder också. Har vi en riktig tur så vänder skitvädret också och då kan ju helgen bli riktigt trevlig, det håller vi tummarna för!
 
Nu ska jag elda, hej på er!

Min praktik

Hej vänner! Har fått frågan om var jag har min praktik nu och den görs på odla.nu (<--- länk!), en trädgårdssite och trädgårdsshopp på nätet - besök gärna hemsidan!!
En superpraktik där jag trivs så fantastiskt bra. Dessutom har jag, sedan vi skaffade hus, fått ett stort trädgårdsintresse, det ligger nog i generna det där också förvisso ;)
 
 
Milton är sjuk idag också så jag har varit hemma under förmiddagen, ett besök på vårdcentralen hanns också med. Sedan ordnades barnvakt och jag kunde sticka till praktiken, viktiga grejer under eftermiddagen som jag inte vill missa! Hoppas allt är väl med er, vi hörs! Stor kram!

Måndagslista nr 127

Hej på er! Ja, en Måndagslista på en onsdag kommer här. Förlåt för dålig uppdatering här, men idag är jag lite extra glad över att...
 
...jag fick vabba med Milton igår, hur mysigt som helst! Ja mysigt mest av tiden, det är inte alltid mysigt med en mycket bestämd knappt 3-åring som både vet hur man slåss, sparkas och säger emot ;) Vi var ute och fixade i rabatten, räfsade och tog bort fjolårets vissna blommor, härligt! Solen sken och vi plockade lite vitsippor och låg och solade på gäsmattan tillsammans en stund.
 
...Milton nog är frisk igen, förutom sin nedrans hosta han får titt som tätt. Tillbaks på dagis idag och vi hoppas att Snöret håller sig frisk :)
 
...jag har en så himla bra praktikplats, även denna gång!! Kanske den bästa?! Trivs så bra och här hade jag kunnat stanna. Tänk att få kombinera jobb med intresse, det hade varit det bästa!!
 
...Marcus trivs så bra på sitt nya jobb och vi alla är oerhört glada över att han har fått detta, vilket innebär att han kommer hem tidigare än innan och inte kommer jobba några helger alls ju, hur bra är inte det?
 
...svärföräldrarnas husvagnssäsong snart börjar - många kvällar kommer, även denna sommar, spenderas med dem i husvagnen, Milton tjatar redan om det, snart snart!
 
...båda hästarna förhoppningsvis snart är i bättre kondition igen, som jag längtar även till det!! Mina två fina hästar, som alltid kommer i sista hand nu mera, tyvärr. Det känns himla motigt, men tack vare att M nu slutar tidigare om dagarna så underlättar även det för mig med hästarna, plus att jag snart kommer få hjälp med min Armani, så all deras träning inte ligger på mig, för jag hinner inte.
 
Hoppas ni alla har en fin onsdag, vi hörs senare förhoppningsvis. Stor varm kram!

Vab

Godmorgon!
Idag blir det vab då Milton är lite sådär halvsjuk. Bättre att stanna hemma en dag, än att det bryter ut ordentligt och vi får vara hemma massor av dagar. Förhoppningsvis blir det inte mer än såhär av detta :)
 
Så idag blir det en lugn dag, en promenad kanske och lite mys i soffan framför Ice Age.
 
 
 
I söndags förresten, vr vi hps våra fina fina vänner och åt, lekte och tittade på djuren - får och höns alltså, vilka djur!! Hoppas vi snart ses igen! Ja alltså inte bara djuren, vännerna såklart ;)
 
 
Hoppas allt är väl med er, vi hörs! Återkommer med en sen Måndagslista senare idag. Herrejisses vad dålig jag har blivit på uppdateringen... Kram!

Födelsedagsmorgon

Hej på er! Inte många foton som tagits idag, men jag bjuder på ett morgonfoto med två rufsiga människor, haha! Vi bjuder på den, Milton och jag :)
Jag fick som jag ville - pannkakor till frukost. Hur gott på en skala?! Jag älskar't!!
Nu ska jag ut och mocka, det måste ju göras, även på födelsedagar. Ganska skönt i och för sig, ut och röra lite på mig efter kakor och tårta :)

Dags att sätta fart, ikväll blir det film och popcorn med min älskade :) Kram

25 år

Japp, en dag till. Eller nej verkligen inte en dag till, men dryga 1,5 timmen till i alla fall ;) Imorgon är det min födelsedag, så kvällen har mest gått åt till att baka och städa iordning en massa.
Imorgon har jag önskat mig te på sängen (alltså att äta frukost på sängen är ingen lysande idé med en liten Milton i hushållet har jag kommit fram till, hahaha ;) ) till oss alla tre. Sedan pannkakor till frukost, that´s it. Marcus är iväg och tackas av med gamla kollegor, men upp imorgon bitti det ska han, traditioner får icke brytas ;)
 
 
Imorgon blir det lite kalas med närmaste släkten, myselimys! Tårtan ska bli SÅ spännande att smaka, den står (nästan!) färdig i kylen och är av sort som jag aldrig gjort tidigare. Och fin är den! Men den får ni se imorgon.
 
Bildlöst inlägg nu, dags för mig att duscha tror jag, stor kram till er från mig :)

Hejdå hästarna!

Milton är toppen att ha med bland hästarna, han lyssnar alltid och vet vad han får och kan göra. På morgnarna nu så får Milton hänga med ut och släppa ut hästarna innan dagis, för Marcus åker innan och detta fungerar smidigast :)
I morse stod han där och väntade, på sj-pallen och väntade. När vi skulle gå så sa han "Hejdå hästarna, nu ska jag till dagis!!" Gullegull.. Jag är säker på att de önskade honom en bra dagisdag <3

Nu ska jag fortsätta här, "jobbar" hemifrån idag. Kram på er!

Examensarbete - check!

Hej på er!
 
Igår var här tyst inne, ingen slump kan jag tala om, då det var slutspurten för examensarbetet och vi höll på till sent, jag och min vän. Men nu är det inskickat och det är så jädrans skönt.
 
Idag är första dagen på min sista LIA (praktik). Där är jag när detta publiceras, då detta inlägg är tidsinställt ;) Jag har verkligen sett fram emot denna praktiken då det verkar vara ett toppenställe. Återkommer med hur dagen har varit, senare.
 
Nu är klockan snart dags att köra, så dags att avrunda här, stor kram på er. Vi hörs senare!

Vår, massor av vår!!

Vilket härligt väder nu, precis så som våren ska vara och jag älskar våren!
Har kikatrunt i min rabatt lite och där växer det så det knakar, under alla löv. Det är ju klart fördelaktigt så sett att löven från häcken trillar rakt ner i rabatten, massor att räfsa ut sen, men det skyddar växterna väl :)
Hittade dessutom ett par getingar på en blomma, herrejisses! Är inte det lite tidigt, med tanke på hur kallt det vari?
 
 
Hittade små små nya växter av min favorit, som jag inte vet vad det heter, återkommer när jag har listat ut det.. Små söta bebisar, så fina!
 
 
En kisse var i närheten hela tiden, som alltid. Som vi njöt i trädgården, Yda, Vilse och jag. Härligt att ha en vår och sommar liggande framför fötterna :)
 
 
Kram på er, vi hörs!

Måndagslista nr 126

Hej på er! Fullt upp med examensarbete, i den mån tid finns, därav min frånvaro :) Men nu sover barnet och jag tänkte passa på att skriva en Måndagslista. Idag är jag lite extra glad över att...
 
...min syster är nere från Stockholm, stor lycka!
 
...Milton och jag hade en så mysig utomhuseftermiddag igår; var hos ankorna, hos mina föräldrar, gungade och åkte rutschkana, tittade på vindkraftverket och stötte på folk vi kände lite här och där - så ljuvligt, härligt, uppfriskande och roligt!
 
...våren verkar vara här äntligen. Det har varit himla skönt ute idag, det gillar vi såhär den 1 april :)
 
...vi har haft många dagar "ledigt" = Milton är den enda som varit ledig då jag har pluggat all ledig stund och Marcus har jobbat påsken.
 
...Marcus, på tal om jobb, nu har jobbat sin sista helg någonsin och börjar på sitt nya jobb på torsdag, underbart!
 
...jag påbörjar min praktik på onsdag, vilket också innebär att examensarbetets skrivmaraton är till enda, kalas!! Sedan återstår opponering och det är ju låååång tid dit (fast tiden går väl fort som alltid ;) )
 
...jag fyller år på lördag, alltså är detta min födelsedagsvecka. Jag har ju haft ålderskris (hahaha..) sedan jag fyllde 20 år, men det är ju ändå lite speciellt med ens födelsedag ;)
 
Nu måste jag fortsätta här, ha det gott! Stor kram!!
RSS 2.0