Måndagslista nr 262

Hej måndag!
Idag extra glad över att...

...jag fick lite extra tid med barnen idag. Först hämtade jag Milton för att han skulle få 5,5-års vaccinspruta och kontroll = en stund tillsammans. Sedan lämnade jag av honom och körde mot dagis igen och hämtade Dante. Så mysigt att hämta bara ett barn så! Dante och jag tig tid på oss att titta på allt de pysslat ihop på deras avdelning, sådant som många andra dagar inte riktigt hinns med. Sedan kom vi hem en hel timme tidigare mot vad vi brukar och vann således tid tillsammans.

...det är första december imorgon - bästa månaden på året! Jag vet att julen för många är en jobbig tid, därför gör högtiden mig ännu mer ödmjuk och tacksam över att jag uppskattar den och för allt kaggar. Att jag har två barn att dela detta med.

...se Miltons lycka igår morse, när han kom ner och upptäckte att tomten varit här på natten. Den glädjen kan jag leva länge på: -Mamma, Dante och jag är så spända!!". Alltså åh, den glädjen. Den betyder allt för mig.

...Dante är så himla mammig. Älskar det!!! Milton har aldrig varit det, men Dante är och jag känner mig så himla älskad och behövd, hahaha! Tramsigt! Eh ja eventuellt. Men det kvittar. Känslan av mammigheten, älskar den!

...vi tittat på en himla bra film ikväll. Passar oss båda liksom. Och så en liten Yda nära. Och en Dante som faktiskt sover - score!

Nu film igen, adios!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0