Att skapa nya traditioner

Min syster och jag har alltid hållit hårt på traditioner och älskar våra traditioner. Mycket av det kan vi tacka vår mamma för, som alltid har ordnat så fint och gett oss fantastiskt fina och roliga traditioner att hålla fast vid. Påskäggsletande. Julbak. Dansa ut julen. Pannkakor på skolloven (haha..) och så vidare. Det är fint och viktigt med traditioner.
Därför vill jag såklart ge mina småpojkar samma sak; viktiga traditioner genom livet. Och i år startade vi något nytt; adventspaket. Många får ju paket som en kalender med 24 paket fram till julafton. Det ville inte vi, eftersom det gärna mest blir en massa smågrejer som läggs överallt. Därför satsar vi som sagt på adventspaket; fyra paket, en för varje advent, fram till julafton. Därmed är det istället lite dyrare saker och mer genomtänkta saker, än vad det skulle blivit om vi skulle haft 24 paket.

Såhär såg det ut när Milton vaknade i morse. Paket och ett brev från självaste tomten! Sååå spännande!!



I år var det bara Milton. Dante får nog hänga med på denna tradition nästa år. Att ha en fyraochetthalvtåring måste vara det bästa av allt med hela julen, vilken lycka! Han är med på allt, pratar om julen och tomten hela tiden. Planerar, längtar och väntar. Och snart är dem två, som går all in för julen, för åren går ju som bekant fort och snart är ju Dante där också.
Eller vem försöker jag lura? Snart är vi fyra julgalningar här hemma, haha.. Marcus och jag är ju lika tokiga, vi också.
Idag blir det julskyltning i alla fall, woohooo! Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0