Fullspäckad helg

Som vanligt ;)
Fick ju ett infall i onsdags, att det var dags att måla sovrumstaket och -fönstret och att det s.k.u.l.l.e vara klart till midsommar. Det blev det också, men det var knappt värt att slita på det viset mitt i alla andra midsommarförberedelser, phu.. Dessutom drog jag på mig jordens förkylning och spenderade midsommaraftonen mitt i allt firande med feber och förkylning, men oj vilken härlig midsommarafton det blev!!

Igår slog vi ihjäl några timmar med stora delar av Marcus familj och släkt, i husvagnen. Trevligt på många vis och Milton älskade det som vanligt :)

Men idag. Idag ska vi bara ta det lugnt. Så välbehövligt. Jag har nollkommanoll röst ungefär och förkylningen gör sig fortfarande påmind.
Snart ska jag väcka Marcus och vi ska äta en sen frukost. Milton och jag har spenderat morgonen och förmiddagen i soffan, framför sommarlovsmorgon, iPad och ännu mer barnprogram.
Och så har vi gått igenom alla hans bilar.
Min favorit, med sin favorit.



Snöret behöver nog en lugn hemmadag lika mycket som vi andra. Det mest ansträngande blir nog dammsugning (<--- för Marcus så mina fogar slipper få ont), tvätta sängkläder och vika tvätt. Men i övrigt blir det lugnt och skönt, lite inne och lite ute.
Dags att väcka Marcus. Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0