Årets fattigaste vecka

Jag hörde någonstans att veckan som påbörjas idag är årets fattigaste vecka. Det stämmer säkert för många, efter jul med allt vad det innebär och sedan nyår och andra festligheter så blir det säkert tufft.
Därför känns det så jäkla bra att denna vecka innan löning, är den bästa sedan i somras för vår del, trots jul och nyår, vilken känsla!! Det är verkligen något att vara glad över, att ha en stabil ekonomi är guld, få saker får mig att må så dåligt som dålig ekonomi, det hänger ju alltid över en.
Jag jobbade ju väldigt lite i höstas, som betalning fick jag dock spendera massor av tid med min Milton vilket givetvis var lyxigt. Men någonstans fick ju inte det mig att må superbra i vetskapen om att ekonomin var sådär.
 
Därför är så jag glad just nu, att jag får äta kakan och ha den kvar. Vi har en mycket bättre ekonomi OCH jag får spendera mycket tid med Milton. I morse till exempel, tog vi sovmorgon eftersom Milton sovit dåligt i natt. Det kändes okej, jag hinner göra det jag ska ändå. Givetvis gör jag gärna avkall på superlön till förmån att få spendera min tid med mitt barn, men allt måste gå runt och gå plus helt enkelt, annars mår ingen av oss bra.
 
Nu dags att fortsätta med det jag ska göra, kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0