Måndagslista nr 134

Hej på er!
Hoppas allt är väl med er, här är allt på topp - denna vecka är ju fantastiskt bara! Är extra glad över att...
 
...min fina älskade Milton fyller hela 3 år imorgon, hur gick det till?! Tiden går så galet fort, men oj vad roligt (och jobbigt ibland, haha..) det är med en 3-åring i huset. Vilket fin kille vi har, klok, rolig och tokig. Ibland arg, sur och bestämd. Allt i en salig blandning. Men alltid lika fantastisk och älskad!
 
...detta är min examensvecka. Inte klokt egentligen. Redan har jag studerat i två år, tiden går som sagt fort.. Jag älskar att vara student, jag gör verkligen det. Men just nu känner jag mig riktigt nöjd med att jag är färdig. Stolt över mig själv och över vad jag har presterat. Otroligt lycklig och nöjd med att jag är färdig, woohoooo!!!
 
...jag har en fot inne i arbetslivet och mjukstartar som frilansare åt min praktikplats, en supermöjlighet och jag ser verkligen fram emot att se vart detta leder, så spännande!! Jätteglad är jag även över detta. Jag har trivts galet bra med min praktik och därför känns det extra roligt att jag kommer få fortsätta här. Och givetvis en trygghet, jag slipper bli arbetslös det första jag blir efter examen ;)
 
Dessa tre sakerna får stå för min vecka, de största sakerna som händer just nu.
 
Vi hörs senare.
Stor kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0