Fin dag med flera bilder...

...fast dessvärre kan jag inte visa er en enda idag, haha..
Inte för att det är hemligt direkt, men Marcus och hans kusin spelar dator och "det laggar som fan" (får jag höra ibland...!) i spelet om jag laddar upp bilder till bloggen, så idag är det bäst att låta bli ;)
 
Killarna tog nog årets, hittills, längsta sovmorgon då Marcus tillslut fick väcka Milton närmare 10,30 (!!!). Själv vaknade jag runt 09 och steg då upp. Vi gick och lade oss tidigt igår och Milton som ju har sovit skitdåligt i ett par veckor, behövde nog ta igen lite sömn, vilket han gjorde idag.
 
Efter det var det frukost och sedan for vi till stan för lite shopping och fika. Milton som den sanna royalisten han är, valde dagen till ära prinsessbröllop-bakelse, hahaha.. Vacra Madeleine och hennes make var på bild, men blev snabbt uppätna ;)
 
 
Eftermiddagen har spenderats här hemma i solstolar, på studsmatta och på däcket där det spelades fotboll. Ett litet barn har dille på fotboll just nu. När Milton somnat och de vuxna barnen ;) satt sig vid datorerna, tog jag en promenad i skogen med min Yda. Väl hemma fick vi laga Malvas gräsreducerare lite provisoriskt (denna lilla häst...) och sedan rensade vi lite ogräs.
 
Det slog mig att dagarna varierar bra mycket egentligen. Förra lördagen var det fullt ös på hela gården med festligheter till sena timmen (eller tidiga morgontimmen, vilket man nu än väljer att kalla det). Ikväll promenad i skogen, fotografering av kalvar, min Yda och jag, lite ogräsrensning och sådär.
Egentligen vet jag inte vilket jag föredrar, inte behöver jag välja heller. Fast måste jag välja så föredrar jag nog det sistnämnda. Fast det är förträffligt med variation i livet, jag tror det är viktigt.
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Killarna lär spela dator många timmar till. Men jag har "jour" ifall Milton vaknar, så då är det väl lika bra att passa på att sova när tillfälle ges.
 
Ha en fin kväll, vi hörs imorgon. Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0