Måndagslista nr 115

HEJ VÄNNER! Herrejisses, nu lovar jag att det ska bli skärpning här, från och med efter detta inlägg. Måndagslistan kommer även denna vecka lite sent. Men idag "måndag" (tisdag...) är jag lite extra glad över att...
 
...Milton trivs så himla himla bra på dagis. Han älskar att vara där, saknar det när han är ledig, pratar om sina kompisar och de som jobbar där, berätar vad de gör och vad han ska göra när han kommer dit, studsar i princip i säng när vi talar om att han ska till dagis efter att han har sovit. Det gör mig (oss!) så otroligt glada, att han trivs så bra!
 
...vädret är ljuvligt nu. Jag är sällan den som klagar på vädret, framför allt inte på vintern. Och nu är det sådär vitt, krispigt, kallt och vackert ute igen, fantastiskt!
 
...vi har en kamin inne. Att komma utifrån och vara lite småfrusen, sätta sig på golvet och starta en brasa. Det är lyx varje dag och något vi älskar och gör mycket!
 
...mina djur är friska och krya, alla fyra. Förutom att Armani som tappat en sko, men oh vad det hade kunnat vara bra mycket värre egentligen :)
 
...vi har massor av planer inför våren och sommaren, ett stort projekt ute, som ni kommer få följa. Vi kommer med stor sannolikhet få tillökning (-ar?!) här hemma!
 
...jag har massor av hemstudier denna och nästa vecka - det är så jädrans skönt och välbehövligt efter mycket "flängande" nu i många veckor.
 
...vi har städat ut julen nu. Jag saknar det redan, men nu känns det himla fräscht och ljust i hemmet igen och det är också skönt :)
 
Sådär ja mina vänner. Återkommer om en stund med ett nytt inlägg, på tal om att julen är utstädad ;)
Kram så länge!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0