Tacksamhet!

Läste ett så fint blogginlägg i morse inne hos underbaraclara (<---länk!). Min dag började tufft, även om vi alla sov lite längre idag. Min nacke har strulat massor och jag känner mig inte alls kry, inte ett dugg faktiskt.
Men så läste jag Claras blogginlägg och började genast fundera ett slag. För visst är det väl ändå så att vi (i alla fall jag) har massor av saker som jag känner enorm tacksamhet och glädje över.
Ingen måndagslista förrän imorgon, men vi drar på med lite samma tema idag ändå.
Jag känner stor glädje över att jag har en frisk och lycklig familj. Att mina fyra djur är friska och får en bra omvårdnad. Jag är så otroligt tacksam över vårt hus, det är något jag faktiskt tänker på varje dag och har gjort ända sedan vi flyttade hit. Vi bor verkligen toppenbra!
Vi kan bo som vi gör, ha våra djur här hemma, må bra, unna oss lite - trots att jag faktiskt är student.
Vi har massor av mat i kyl, frys och skafferi. Vi har rent och gott vatten i kranen. Vi har ett varmt och tryggt hus. Vi har en säng att sova i. Vi kan ge Milton en bra uppväxt.
 
 
 
Nu börjar det blåsa lite här och idag har SMHI gått ut med varningar kring väder och vind. Marcus jobbar och hästarna får minsann gå ute några timmar till, men vi andra håller oss inne idag tror jag. Milton sover lite middag just nu och jag ska dricka en varm mugg te, det behöver jag. När Milton vaknat ska jag leta upp min värmedyna för nacken och sitta med den en stund. Den är på ovanvåningen någonstans och jag vill inte riskera att väcka barnet riktigt än, därför får det vänta ;)
 
 
Kram på er och var rädda om er idag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0