Måndagslista nr 57

Hej på er! Sitter och pluggar för fullt, men förhoppningsvis lönar det sig i längden.. Tog dock nu en välförtjänt paus och hamnade här. Ny vecka idag, vilken jag ser fram emot för...

...på onsdag börjar en ny delkurs och vi kan (äntligen) lägga fyra hektiska veckor bakom oss och blicka framåt!

...att jag avslutade gårdagen med fina syrster och finaste kusinerna, tack Ni för igår!

...att Milton är inne i en jättehärlig fas/ålder nu; nya ord bubblar upp var och avarannan dag, han är jätterolig, sover gott, äter ordentligt - all är underbart helt enkelt!

...att jag har hemstudier idag, det behövdes verkligen och det ÄR skönt att slippa fara iväg och stressa som en tok på morgonen, det gör jag så många mornar ändå ;)

...att vi alla är friska och mår bra, mer eller mindre, haha ;) Lite hosta, snor och sådär är vardag, men i övrigt mår vi alla bra och jag är evigt tacksam över det.

...idag ska våra nya telefoner hämtas ut, woohooo!

...det närmar sig verkligen Jul med stormsteg, oktober bara sprang iväg, vilket även november kommer göra och december komma gå, om möjligt, ännu fortare - men oh så jag längtar!!

Nu ska jag genast återgå till mina böcker, det gäller att passa på när Milton är på dagis. I eftermiddag, efter dagishämtning innan Marcus kommer hem, så är det Milton för hela slanten, vilket är underbart! Promenad, utevistelse, gos, bokläsning, äta kvällsmat. Så då blir det ju givetvis inget pluggande, men nu så och ikväll :) Kram och hej, vi hörs sen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0