Gårdagseftermiddagen i bilder

Efter min power-walk igår så blev det mys i skuggan på gräsmattan utanför lägenheten. Riktigt skönt och vi hade det så mysigt. Milton, som nu verkligen är i krypartagen, försvann lite bort vid ett par tillfällen ;) där var nämligen jord en bit bort som var himla spännande, hahaha!

 

Fast mest spännande är nog fortfarande flaggstången. Vimpeln högst upp är jätte-häftig i Miltons ögon =) den kan han titta på länge, både här ute och om vi är inomhus och tittar på den från balkongen eller i fönstret.

 

I övrig så är marken jätte-fin och så spännande; gräs, mossa, pinnar, stenar, jord, maskrosor - allt på marken ska kännas på, tittas på och smakas på ;)

 

Och så en bonus-bild på fina, fina Milton. Tänk att han snart fyller ett år!! Och tänk att vi fick en så fin pojke..


Idag blir det lite bakning och när Marcus kommer hem från jobbet så blir det nog Vinslöv. Min fina Armani verkar ha lite ont i ett ben, så dit ska jag senare och kika lite på honom.. Hoppas verkligen inte det är något allvarligt, utan "bara" som han sprungit i hagen och busat lite för vilt.. Hans dåliga bakknän oroar alltid mig litegrann, speciellt vid sådana här tillfällen, stackars min Armani..
Hoppas allt är väl med er och att ni njuter i det härliga vädret. Kramar från mig!


Kommentarer
Anonym

Du är så bra på att fota, speciellt andra bilden var jättebra! Han är söt din son, den sista bilden smälter man ju nästan lite av, förstår att du är stolt:)

Måste säga också att bilden i det förra inlägget, den på dig och Milton, var du riktigt bra på, kul med foton på dig också;)

2011-05-07 @ 21:30:28
Josefina

Sååå otroligt fina bilder Fanny! Milton är ju bara för söt. Nu är Semlan frisk så nu vill vi så gärna träffa er.

Vi hörs!! Kramar

2011-05-09 @ 10:42:49
Camilla

Så fina somriga bilder på sonen! :)

2011-05-10 @ 20:15:05
URL: http://lillafritzson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0