Måndagslista nr 19 - Alla Hjärtans Dag!


Hjärtanen fick jag av Marcus för ett halvår sedan ungefär (eller lite längresedan jag kommer inte riktigt ihåg) och det är ömsesidigt =)



Hej på er! Måndag igen och ny måndagslista!
Idag, måndag den 14 februari, är jag extra lycklig över...

...att det är Alla Hjärtans Dag. Onödig dag tycker många. Jag tycker det kan vara lite mysigt med sådana här dagar. Inte behöver man köpa dyra fina grejer till varandra. Nej, ikväll blir det en god middag med min älskade och en bra film när Milton somnat, precis lagom och bara han och jag!dock har jag önskat mig en bukett tulpaner, vi får väl se om han kommer ihåg det ;)

...dessutom är det Miltons första Alla Hjärtans Dag och alla Miltons "första-dagar" är lite extra betydelsefullt för mig!

...vi igår äntligen köpte ny sängram!! Vi har letat efter just en sådan ett tag och gärna begagnad. Vi fann en sådan förra veckan och körde ända ner till Ystad för att köpa dn. Helt klart värt det och de vi handlade av var så trevliga! Milton fick dessutom en liten kompis. Jag är glad övcer att Milton älskar att åka bil, han var så duktig!!

...min syster kom hem från Stockholm igår!

...att jag var på en så himla trevlig 20-årsfest i lördags! Jag var typ äldst, men vad spelar det för roll?! Jag hade riktigt, riktigt roligt hela kvällen lång!! Har inte varit iväg sådär på fest på väldigt länge så nu var det min tur - jag tackar Karro och Lina för tillställningen, det gjorde ni bra!

...Milton är världens bästa!! Han är så himla lätt nu att ha och göra med, en riktig glad skit och hänger med på det mesta, äter ordentligt (eller ja, ALLT!) och är nöjd med det mesta för det mesta =) Så himla roligt är allt nu bara!


Nu ska jag göra mig iordning. Blir inte många knop idag, ska verkligen ha maten klar tills älskade kommer hem från jobbet och så ska jag nog försöka slänga ihop en efterrätt om ingredienser finns hemma, annars blir det nog till att baka något.
Hoppas er dag blir härlig, kram på er!





Kommentarer
mrsjanuary

Mysig blogg! Hittade hit via Jennys måndagslista. Himla söt Milton. Ett namn som vi oxå funderade om vi hade fått en son för 9 månader sen, men det blev en flicka.

Kommer att fortsätta kika in här.

2011-02-15 @ 11:07:48
URL: http://www.mrsjanuary.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0