Man kan ju inte vara på topp jämt

Tänkte vara lite hurtig idag och ger mig ut på en löptur. Det gick inte alls som jag ville. Det var så sjukt jobbigt och varje steg kändes blytungt, jättekonstigt för jag var så pepp och sugen. Men men, man kan ju inte vara på topp jämt, vi försöker oss på nya tag imorgon helt enkelt :) Med "vi" är det givetvis jag och Yda, den enda jag skulle få för mig att springa med, med Yda eller själv helt enkelt :)

Snart blir det sushi till sen middag för mig och annan kinamat till Marcus. Gäller att piffa upp examensarbetandet på något vis ;) Kram

Resultatet av löpningen ser ni här, pinsamt dåligt med 2,3 km men allt är väl bättre än inget va?

Betongägg

Åååååhh jag älskar betong! Som material är det fantastiskt roligt att jobba med och så är det så otroligt vackert. Jag som älskar grått faller ju som en fura när jag ser betong!

Mina ägg var inte färdigbrunna i eftermiddags, men jag var ju givetvis otålig och skalade dem ändå ;) Så söta, lite skrovliga och himla fina!
Ett tips, om ni får för er att göra detta. Bespara er att skala äggen på vanligt vis och spara era naglar detta. Använd en kniv istället, det fungerade alldeles utmärkt och till och med smidigare än med fingrarna :)

Vad tycks?

Långfredag

Det känns som söndag idag, det är väl för att M jobbar som en söndag och vi två andra är lediga skulle jag tro.
Snön yr utanför, konstigt ändå såhär den 29 mars. Fast mig gör det inte allt för mycket. Inte mycket till utedag ändå för oss och det blir vår nästa vecka tror jag :) Båda hästarna har gått nakna flera dagar nu, men idag fick Armani på ett täcke igen. Det där med nederbörd är inte hans "kopp av te (hahaha...)" alls. Snart kan han få gå naken igen, om bara våren behagar flytta in :)
 
Min utsikt just nu ser ut som på fotot. Jag har gömt mig uppe i sovrummet och kommer sitta här en timme till ungefär. Jag examensarbetar och utnyttjar Marcus lediga förmiddag. Teet står på sängbordet och jag njuter faktiskt av att sitta här uppe för mig själv, fantastiskt skönt, om än massor på min att göra-lista med examensarbetet.
 
Men tänk vad fantastiskt fint vi bor. Trots att vi snart bott här i två (?!) år så kan jag knappt förstå att det är sant, att det är just vi som bor i detta hus. Kanske inte så speciellt med huset just, i andras ögon, men huset har precis det vi önskar och läget är GULD, verkligen helt fantastiskt perfekt!!
En hel del furu kvar att måla, både tak fönster och golvlister i vårt sovrum till exempel. Men snart så tar vi ett ryck igen!
 
 
Nu måste jag fortsätta här, gäller att utnyttja tiden till max! Kram, hoppas ni har en fantastisk fin Långfredag och påsk framför er!

Eftermiddag och kväll i påskens tecken

Hej på er!
 
Massor av examensarbetande här och vi är verkligen inne på sluttampen! Men det är ju ändå Skärtorsdag idag och det ska ju firas lite. Efter dagis så svirade Milton om (nåja, jag svirade om honom åt honom..) till påskkärring och sedan for vi på kvasten (hahaha..) först och påskade hos farmor och farfar och sedan hos mormor och morfar, myselimys och Milton var ungefär den sötaste påskkärringen ever, så länge det varade i alla fall ;)
Här påväg till farmor och farfar :)
 
 
Jag har ju samlat ihop ett gäng ägg och tömt innehållet från äggvita och äggula. Nu var det ju hög tid att ta tag i mitt projekt med dessa, nämligen att gjuta betongägg i skalen. Det gjorde jag ikväll. Lite pilligt, men med en tesked så gick det ändå ganska enkelt. Ska bli spännande att se resultatet imorgon och se hur lätt eller svårt det kommer vara att pilla bort skalet. Milton gillar ju att skala ägg, så kanske ska jag sätta honom i arbete?!
 
 
Nu blir det till att examensarbeta igen här... Hörs imorgon, stor kram!

Finaste Påskpyntet!

Det finaste påskpyntet här hemma är det som Milton gjort, jag blir lycklig av sådant!
Påskägget hänger i "trädet" i köket, som nu har slagit ut och blivit grönt och fint, bland de vita fjädrarna.

Nu ska här examensarbetas, hade varit fantastiskt skönt att få det klart innan påsk, men det är nog omöjligt.
Kram på er!

Mattips utan bild

Igår gjorde jag en fantastiskt god kycklinggryta. Inte riktigt lika lysande som min pappas, men nära på! Dagens tips alltså :)
 
Jag stekte ett kilo kycklingfilé som jag först skurit i mindre bitar.
Slängde efter en stund ner en tärnad gul lök och en skivad röd paprika bland kycklingen.
Efter det åkte 3 dl matlagningsgrädde i, tillsammans med lite soya.
Sedan 2 msk sweet chilisås, 1 tsk sambal oelek och sist Oyster sauce efter tycke och smak.
 
Just Oyster sauce (ostronsås) gör hela grytan - det blir helt fantastiskt gott!!
 
Till detta serverades ris och broccoli. Prova gärna och ha gärna i vattenkastanj etc. också, det blir supergott, tror det var det som saknades i vår gryta igår :)
 
 
Kram på er!

Måndagslista nr 125

Hej ny vecka och hej påskvecka!! Idag är jag extra glad över att...
 
...det är påsk i dagarna!
 
...praktik börjar nästa vecka, det ska bli SÅ kul!!
 
...jag har en katt på magen just nu i skrivande stund :)
 
...vi åt en supergod middag idag; kycklinggryta, ris och broccoli.
 
...jag tog mig samman ikväll och avverkade en halv mil tillsammans med min Yda, en pw helt enkelt :)
 
 
Nu blir det tv en stund innan jag dyker i säng. Kram och godnatt

Påskpynt!

Har börjat påskpynta litegrann. Det blir inte så mycket av den varan, men ett par påskris och några kycklingar.
 
Påskriset har fått några vita fjädrar i sig. Dessutom börjar riset bli grönt och det är ju så fint!
 
 
Mitt fina fina påskägg har fått komma fram. Detta fick jag av påskharen för några år sedan, det är så fint! Marimekkoskålar pryder nästan alltid mitt köksbord för jag tycker så mycket om dem, så även nu.
 
 
Nu kommer snart min klasskompis hit och vi ska examensarbeta :)
Vi hörs senare, Måndagslista då! Kram på er, hoppas ni får en fin måndag

Påskharen har varit här!

Redan? Tänker kanske ni. Japp! Hos oss (eller ja, i mitt föräldrahem) så tar Påskharen sitt arbete på fullaste allvar och eftersom min syster är nere nu och inte i påsk, så valde den där haren att vara lite flexibel - woohooo! Vilken lycka!! Detta är den viktigaste traditionen på hela året och SÅ roligt! Min syster och jag vi älskar detta, hahaha!!Och jodå, min syster hade bättre klädmatchning än mig, som vanligt..... ;)
 
 
Två individuella foton, mamma är fotograf som vanligt, hon kan hon! Först ett på mig...
 
 
...och ett på syrran :)
 
 
Finaste systern! Nu får jag sakna henne ett par veckor, för hon är i skrivande stund påväg till Stockholm igen <3
Här står vi med våra garnnystan i högsta hugg!
 
 
Och här är vinsten förresten! "Ägget" fick i år en helt annan form, innehållet var ägg i stället. Men visst är skålen underbar? TACK SNÄLLA FINA PÅSKHAREN!! Efteråt bjöds det på våfflor med sylt och grädde, eh MUMS! Vilken eftermiddag det blev. En suris-Milton gästade våffelbordet också, man kan ju inte vara på topp jämt ;)
 
 
Igår var vi på middag hela kvällen, hos barndomskompisar till oss och deras respektive - vilken toppenkväll! En bebis och Milton, en hund och så åtta vuxna åt och drack gott i många långa timmar. Barnen och hund somnade sedan och vi andra fortsatte en stund till. Det är verkligen fantastiskt att catcha up med detta gäng, så mycket att prata om, gamla saker och nya saker - helt underbart! Tack Sandra och Niklas för inbjudan och en härlig kväll!!
 
Nu ska jag examensarbeta en stund. Kram kram, vi hörs!

16 år

Det är en respektfull ålder för en häst. Inte gammal direkt, men ändock en ålder där många hästar har varit vid sina glansdagar, men har några år kvar med en pigg och fräsch kropp, förhoppningsvis. Ja Armani har kanske inte en fräsch kropp med tanke på tidigare bekymmer, men pigg är han, min fine vän. Ja det är min Armani som idag fyller 16 år, fina fina kompis. 12 år har vi snart hängt ihop, han var bara en skitunge på den tiden, jag också !
Klok som få och en häst att lita på, perfekt beskrivning av A. Trygg, pigg, kanske inte den vackraste hästen, men de vackraste ögon och i mina ögon är han alltid bäst, min första egna häst <3

Genom åren har han lärt mig massor. Hemför allt har han lärt mig vad en häst egentligen är. Armani är snäll, men det betyder inte att jag (eller någon) kan göra som jag vill med honom. Han är tydligheten själv, om man som jag, lärt sig tyda hans tecken. Jag har svurit, varit totalt vansinnig ibland, kastat saker efter honom i hagen (<--- japp..). Men vad han har lärt mig mycket. Det händer aldrig längre. Jag andas, tittar surt på honom och vet att han bara vill tala om något. Kloke hästen. Vad jag håller av dig!!

Någon gång blir det vår

Och till dess ska jag förbereda mig. Pelargonerna fick komma in från sin vintervila i garaget och pryder köksfönstret. Eller ja, pryder och pryder.. Just nu tillför de inte allt för mycket, som synes ;)
Snart är det visst fotboll på tv. En deal jag visst råkat gå med på - vid landskamp är det okej att titta på matcher, oavsett veckodag och klockslag. Japp, bara att bita ihop med andra ord.

Kram och hej så länge

En rasande fart!

Allt går så otroligt fort just nu och tiden bara rasslar iväg, phu! Examensarbetande, planering för framtiden, praktikplatsfix och ännu mer examensarbetande - allt i en enda salig blandning! Men roligt är det, nästan hela tiden i alla fal ;)
 
Där av min frånvaro här hemma, jag hinner inte riktigt med. Igår eftermiddag knackade det på dörren och utanför stod min syster, så underbar överraskning, att hon är hemma från Stockholm! Så kvällen spenderades hos mina föräldrar och vi spelade yatzi, så jäkla roligt, hahaha!
 
Nu blir det en snabb lunch och sedan ska hästarna få sin lunch. Efter det blir det till att fortsätta examensarbeta. Ingen rast och ingen ro här direkt.
Vi hörs senare, stor kram!

Alltid lär jag mig något nytt...

...och kommer till insikt. Idag handlar det om Vilse. Aldrig trodde jag att det skulle gå att få en sådan här relation till en katt. Tredje gången gillt, kanske det kan kallas? Först hade vi Sylten (<--- ja han hette faktiskt så), en kolsvart hittekatt precis som Vilse, han åkte dockvagnar och blev bäddad med. Han var kung ute på gården vi bodde på och det enda som skrämde honom var bilar.
Sedan fick min syster vår fina älskade Felix. Den gråe kloke katten, han som alltid visste bäst och bestämde över alla våra hundar vi har haft och lekte tillsammans med min gamle kanin (<--- staket mellan). Han var toppen, fina Felix. Mimis katt.
Och nu då, tredje gången gillt. Vilse. Hittekatten som verkligen verkligen lever upp till sitt namn genom att redan som kattunge vara en hittekatt och sedan försvinna över sju veckor i höstas. Jag hoppas att han aldrig mer kommer leva upp till sitt namn.
Men denna katt alltså, jag kan inte förklara det, men han är så himla speciell, klok och fantastisk på så många vis. Jag är så tacksam (<--- kattsam?!) över att han bor här hos oss och att han kom hem igen!

Måndagslista nr 124

Hej! Listan kommer nu en dag för sent. Men idag tisdag är jag lite extra glad över att...
 
...killarna har varit lediga idag :) Inte för att jag har träffat dem så mycket, men det var mysigt med en lugn förmiddag tillsammans.
 
...jag idag varit på ett samrådsgruppsmöte ikväll med några andra föräldrar och personal från Miltons förskola, supermysigt och informativt - precis som det ska vara!!
 
..jag och min kollega kommit igång ordentligt med vårt examensarbete, det är ju inte helt enkelt det där, men det ska nog bli bra det också :)
 
...jag nu ligger i min soffa och tittar på ett av de mest underhållande programmen för tillfället - Kändishoppet, skitroligt och så duktiga de äregentligen!! Jag hade aldrig gjort det kan jag tala om ;) Jag som är rädd för både höjder OCH vatten, hahaha!
 
...teet står bredvid mig. Ni ser, det är inte mycket som behövs för att göra denna kvinna glad :)
 
...mina citodon verkar ta bort en del av den huvudvärk som tynger mig dagligen just nu, skittrist men det är såklart skönt att jag hittat något som kanske hjälper lite i alla fall.
 
Nu tänker jag fortsätta mitt tv-tittande. Kram på er!

Examensarbetar

Därav min frånvaro :)
Håller på för fullt här med vårt examensarbete. Och ordnar med den kommande praktiken, phu! Allt går inte riktigt min väg, men så är det ibland och det blir nog bra i slutändan ändå. Allt har väl en mening?
 
I alla fall, sitter i mitt föräldrahem idag igen. Det är så himla bra, för här finna inget annat för mig än att plugga (och äta, hahaha...!). Hemma är killarna lediga, men även när de är på jobb respektive dagis, så är det ofta något som kallar på min uppmärksamhet; hästarna ska ha lunch, stallet ska fixas, en katt vill gå ut, disken ska ner, leksaker plockas undan, jag vill elda etc etc etc. Det är ibland svårt att fokusera på rätt saker när leksaker ligger överallt, när bordet är för kladdigt för att min dator ska få stå där, när katten springer och busar och så vidare.
Därför är det himla skönt att köa bort hit med min dator och alla mina papper. Tevatten i min favoritmugg här hemma (<--- japp den gula med blå prickar är liksom min mugg här hemma, den är bäst!), på min glasögonen och på med datorn - dra igång med att examensarbeta.
 
Så här sitter jag nu. Teet är uppdrucket och jag har kommit ytterligare en bit på vårt examensarbete. Nu tänker jag ta en paus, gå ner och roffa åt mig lite mat, njuta en liten stund av lugnet i mitt älskade älskade föräldrahem. Sedan tänker jag brygga mig ytterligare en mugg te :)
 
Kram på er, vi hörs lite senare! En Måndagslista kommer lite senare och en dag för sent, sorry!

Äntligen!

Jag har varit förkyld i princip sedan jag kom hem från London och först nu har det äntligen börjat rätta till sig, äntligen!
Så idag tog jag med mig min lilla Yda och gav kroppen en rejäl genomkörare kändes det som. Drygt en timmes pw blev det och nu känns det så bra i kroppen, härligt! Det känns att det var några veckor sedan sist och nu hoppas jag på att kunna dra igång på nytt med lite träning igen :)

Lediga helg!

Gud Så Skönt!! Killarna har varit lediga idag, jag har varit i mitt föräldrahem och försökt plugga lite under dagen.
Och nu har vi en ledig helg framför oss tillsammans, vilket ska bli så fantastiskt skönt! Minns knappt när det hände senast?!
 
Barnet ville gå och sova redan vid 18 (<--- vad har hänt?!), men det fick han faktiskt inte, utan väntade istället till 19,15. Det kommer ju en lördagsmorgon imorgon bitti = varken jag eller min andra hälft vill gå upp i ottan ;)
Imorgon blir det nog Ikea för vår del. Rullgardin till barnets fönster är vi i behov av = ka ske kan det lura honom till att sova lite längre på morgonen?!
 
Men det ÄR skönt med ett litet barn som vill gå och sova, jätteskönt! Aldrig har vi behövt bråka med Milton för att få honom i säng, vilket känns skönt såklart. Dessutom blir kvällen lång och behaglig och lugn för oss vuxna, i vars en del av tv-rummet. Underbart! Lilla älskade barn, fullt ös mest hela dagen. Det är skönt att få lite vuxentid (och slippa Barnkanalen, Lady&Lufsen på datorn eller Ice Age) en liten stund varje kväll.
 
 
Och nu är kanske innebandyn på tv'n snart slut, suck.. Så vi kan titta på något annat. Detta är ju inte roligt alltså!
Nu ska jag gå och brygga te, eller ja starta vattenkokaren i alla fall :)
 
Kram på er!

Hämta barnet nu!

Dags att bege mig mot dagis för att hämta hem Snöret, eller ja vi ska inte hem, utan först ska vi hämta Miltons födelsedagspresent. Inte så rutinerat att hat med honom kanske, men förhoppningsvis hinner han glömma det till hans födelsedag, det är ju ändå över två månader dit :)
 
Dagen har bara sprungit iväg och det känns inte som att jag har fått något gjort alls.. Dessutom en galen huvudvärk ända sedan jag steg upp i morse, som inte släppt än. Förhoppningsvis gör den det under eftermiddagen.
 
Nu måste jag kila. Kram på er!

Färgklick

Hej! Dagen har bestått av vabbande med en liten kille som nu är frisk igen, imorgon är det dagis som gäller, äntligen - som han har tjatat!!

På vårt köksbord står två söta små ranunkler i vars en liten glasbruk, de enda som finns kvar efter Marcus fina bukett :) Härligt med en liten färgklick.

Lite snö har vi fått idag, nog för att jag längtar efter våren, men att bli g.a.l.e.t besviken över lite snö den 13 mars är ju bara löjligt - inte kan vi väl räkna med vår redan nu till hundra procent heller!

Nu har vi sett klart på en film som var klart sevärd - Life of Pi - vilken fantastisk film!
Nu ska hästar nattas och vi njuter väl vidare en stund i soffan respektive fåtöljen, kaminen bak ryggen och tv'n framför oss, bra härligt!

Kram på er

Stockholmstjejerna!

Det där med att sakna kan ju som sagt te sig annorlunda. Idag sitter jag och pluggar i mitt föräldrahem och saknaden efter min syster och min bästa bästa vän är STOR! Båda två befinner sig i huvudstaden och jobbar (Anna) eller jobbar och studerar (Mimi). Det är just sådana här dagar som jag tycker det är galet jobbigt att vårt vackra land är sådär hemskt avlångt. 60 mil iväg. Det är långt iväg det...
 
 
Fotot togs i somras, strax innan båda flyttade uppåt. Mimi flyttar snart ner igen (som jag längtar!), Anna blir nog kvar där länge till. Anna träffade jag ju i helgen, herrejisses vad härligt! Det värsta är att efter att vi träffats, så blir ju saknaden ännu större. Snart är det sommar, semester och allt vad det innebär - då kommer vi ju ses igen!
 
Nu ska jag återgå till mina studier, det behövs! Stor kram

Måndagslista nr 123

Hej på er!! Måndag redan?! Veckorna bara springer iväg, galet! Idag är jag lite extra glad över att...
 
...Marcus är ledig många dagar denna vecka, underbart!!
 
...Milton är på bättringsvägen, helt klart, skönt! Aldrig roligt när barnet är sjukt.
 
...Milton och jag har haft en fin ledig dag tillsammans och dessutom fick besök och barndomskompis och min gudson, så trevligt!
 
...jag imorgon ska köpa mig en sallad på ICA, som fått salladsbar, perfekt. Sedan ska jag sitta i mitt föräldrahem större delen av dagen och plugga. Lugnt och skönt och bara en liten hund som sällskap :) Killarna lämnas hemma.
 
...vi åt en god middag här hemma ikväll. Viltgryta och haricots verts. Lillkillen fick potatis till, men det hoppade vi vuxna över.
 
...jag imorgon ska köpa mig en sallad (från butikens nya salladsbar, äntligen!!), sedan ska jag inställa mig i mitt föräldrahem och plugga större delen av dagen. Lugnt och skönt, bara en liten hund tar jag med mig som sällskap. Killarna lämnar jag hemma, härligt!
 
Nu ska jag fortsätta titta film här. Stor varm kram, vi hörs imorgon!

Det här med att sakna

Det här med att sakna någon kan te sig väldigt olika. Just nu saknar jag en liten kille, som ligger på ovanvåningen och sover sött. Ikväll var det himla skönt att få gå upp och lägga honom, det ska jag inte sticka under stol med. Idag har det varit gnälligt, mammigt och mest sitta i knät, bli buren och sådär. Mysigt till viss del och just nu saknar jag det. Han har blivit så stor, min Milton. Tänk att han blir tre år snart... Stora lille killen, just nu lite extra saknad!
 
Detta fotot hittade jag på Facebook, från en släktträff när Milton var drygt ett år. Liten pojke, som en stund innan hade trillat i en trappa och skrapat upp näsan. På den tiden gick han inte ens, utan att hålla någon i handen, som stöd. Tänk ändå vad det händer mycket med en liten människa, på relativt kort tid.
Världens bästa Milton, vad du betyder mycket för oss!!
 

Söndag...

...och en vecka med mycket ledighet väntar runt hörnet!! Marcus är ledig fyra dagar (!!) nästa vecka, likaså Milton plus att Milton och jag är lediga tillsammans imorgon eftersom dagis är stängt. Det blir nog en bra vecka :)
 
I morse bakade jag frukostbullar, recept kommer, för de blev himla goda :) Ingredienserna var iaf dessa (och jag förstår inte varför bildeväljandet sig?!). 
 
 
Efter det tog vi barnvagnen i halv storm och gick till min absolut bästa vän och hennes familj och hälsade på, världens bästa extrafamilj, de är helt fantastiska! Milton och jag hade det så mysigt och trivdes, som alltid, så bra!!
Milton och jag snorar vidare, herrejisses vilken seg sjuka vi har dragit på oss, blä... Hoppas det vänder snart och så sett är det ju tur att vi har en vecka med mycket ledigt framför oss, så vi får chans att vila upp oss.
 
Nu börjar Kontoret här på tv'n, fantastiskt roligt så därför måste jag kila! Kram

Betongfavorit!

Sitter ju som sagt helt själv denna lördagkväll och surfar runt. Hittade en gammal betongfavorit som gärna hade fått stå ute i min trädgård, betongmöbeln Kontrast, som vann en Gör-det-själv-tävling i Hus & Hem. Visst är den väl underbar?
 
 
Har ju alldeles för mycket betongprojekt som det är, haha ;) Men kanske jag någon gång ger mig på något större, som denna?! Nu film och vidare surfande. Robin Stjernberg från stan vann ju Mellon, himla roligt! Grattis till honom :) Kram på er

Bortaplan

Hej på er! Halvkrassliga är Milton och jag, men har ändå varit iväg lite både igår och idag. Igår hängde vi med min mamma till hennes jobb där hennes elever hade volleybolls- och innebandyturnering - spännande för en liten kille på snart tre år! På kvällen tog vi barnvagnen och gick bort till Marcus föräldrar och åt lite och umgicks. Tillslut blev Milton akut galet trött, så Vi begav oss snabbt hemåt.
 
Idag har Milton och jag hängt med mina föräldrar till vänner, sketamysigt på alla sätt och vis! Egentligen skulle bara Milton följt med dem, men det slutade med att jag också hängde med.
 
Milton han stupade i säng för en halvtimme sedan, Mrcus stack en sväng på fest här i byn. Själv ligger jag nerbäddad med täcke i soffan, kaminen brinner och teet står på bordet, allt som det ska då med andra ord :) Inte riktigt såhär ensam hade jag tänkt spendera min kväll, men så blev det och det känns ändå ganska mysigt :) Ja helst själv är jag ju sällan med två ganska små glin liggande intill ;)
 
Imorgon blir det bara hemma hemma hemma för Snöret och mig, Marcus jobbar så han försvinner några timmar. En promenad kanske, men annars bara hemma och det ska bli himla skönt och välbehövligt!
 
Nu film och popcorn kanske?! Kram kram kram!

Här var det tyst!

Hejsan! Sjukstugan håller Milton och mig i ett fast grepp, tur att Marcus har varit ledig idag och styrt upp det mesta. För att ändå festa till vår lediga dag ihop, så blev det grillat till middag - herregud vad gott!!
Annars har vi inte gjort många knop tyvärr. Hoppas det vänder snart så vi är pigga och friska snart igen, framför allt Milton, som är bra ynklig för stunden, stackaren..
 
Hoppas ni är friska och har en fantastisk fredag framför er.
Stor varm kram!

Ranunkler

Mycket tulpaner har vi haft sista tiden, men igår köpte jag en bukett blommor åt min Marcus, som en gratulation till hans nya jobb :) Det blev ranunkler, vilka nog är mina favoritsnittblommor, så näpna, ljuvliga och i härliga färger!
 
 
Milton är på dagis och jag ska plugga och verkligen försöka mig på att ordna en praktikplats, jag börjar bli galet stressad över detta.... Kram vänner!

Måndagslista nr 122

Hej i kvällen! Sjuk är jag, som bara den, även om det känts bättre under dagen. Men nu börjar jag känna att febern kommer krypandes igen och hostan gör SÅ ont.. Men glad är jag! Idag är jag lite (mycket!) extra glad över att...
 
...min Marcus har fått ett nytt jobb!! Detta är så underbart och ingen är stoltare än jag! Vi är så glada över detta då de inbringar så mycket fler fördelar för oss, än hans förra jobb. Framför allt gäller det inga jobbehelger, woohooo!
 
...Killarna är friska och krya, hoppas det fortsätter så. Denna hosta vill jag verkligen att de ska få klara sig utan :)
 
...det är så hiskeligt fint väder ute, så härligt och skönt, underbart!! Jag anser ju att alla årstider har sin charm och våren är bra ljuvlig.
 
...jag sitter och bloggar från min iPad :) Min snälla sambo köpte en till mig, för ett litet tag sedan, som en för tidig examenspresent. Hur snällt som helst!
 
...jag har examensarbete i tre veckor nu - jag älskar att jobba hemifrån!!
 
...Yda är en ljuvlig liten varelse. Som hon njuter av vårvädret när vi är ute. Se bara, så fin hon är!
 
 
Nu ska vi titta lite film och prata om framtiden, dagen till ära :) Stor kram!!

Sjukstuga!

Hej från soffan :)
Hög feber hälsade på mig igår kväll och hela natten, herrejisses så dålig jag var! Nu ligger jag nerbäddad under täcket i soffan och slöar, så som man får göra när man är sjuk. Lite trist och samvetet gnager givetvis ;) Jag har annat att göra, än att ligga här! Jag har till och med ordinerat bort hästarna för dig och DÅ är det illa, det är en syssla jag helst vill göra själv när jahär hemma.. Tur det finns hjälp när kroppen inte vill det som hjärnan vill :)
 
Examensarbete i veckorna tre nu, underbart!! Massor av jobb, men flexibelt och mycket på hemmaplan, jag älskar't! En annan sååååååå spännande grej händer idag, som jag än så länge inte kan berätta mer om just nu, muahaha... Ni får hållas på sträckbänken ett litet tag till ;)
 
Nu ska jag ta två Alvedon och sedan gå ut och ge hästarna lunch, det måste ju göras oavsett. Armanis täcke ska nog åka av också, det är ju så varmt och härligt ute!! Kram så länge, vi hörs senare

Vårfeelings!

Åååhh vilket toppenväder alltså :) Milton och jag har varit ute och grejat en stund nu och trots att jag inte alls känner mig pigg och fräsch, så dras jag liksom upp tack vare vädret - sol och värme, halleluja!
Stallet gjordes innan Marcus åkte till jobbet, utan barn runt omkring. Ganska skönt många gånger ;) Så nu har vi räfsat lite, burit bort några fel placerade stenar, tittat på spindlar och tittat på blommor som tittat upp här hemma :)

Nu ska jag snart in och fylla på kroppen med medicin. Det behövs idag :)
Kram fina ni, oj vad skönt det är att vara hemma!!

https://cdn2.cdnme.se/2386915/7-3/pic_513350c3ddf2b36664b0a09e.jpg" class="image">

Hemåt

Står och väntar på coachen (bussen till flygplatsen alltså) och ska flyga hemåt. Vi har haft så himla roligt, sett massor och njutit hur mycket som helst, utom mina fötter, haha ;)

Väskan packad, handbagaget redo och givetvis är Hunterstövlarna på ;)
Nu längtar jag hem till mina killar och min syster som är hemma från Stockholm, woohooo! Kram på er

RSS 2.0