Årsresumé 2014

Tänkte bjuda på en form av årsresumé för att sammanfatta mitt fantastiska 2014 lite. Så, vi börjar väl på en gång!
 
Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Självklart :) Jag fick vara med om ett kejsarsnitt och således bli tvåbarnsmamma. Givetvis det största som hänt mig i år. Älskade Dante, du var så himla efterlängtad. Och kejsarsnittet? Helt fantastiskt!! Skulle kunna göra om det vilken dag som helst, älskade det.
 
Genomdrev du någon stor förändring?
Jag drev ju mitt lilla företag med allt vad det innebar och lärde mig massor. Jag avslutar ju året med att till stor del lägga företaget åt sidan för att bli anställd. Det ska bli så himla kul! Det får väl vara en av mina stora förändringar för i år, från ett ganska fritt liv först som student och sedan som egenföretagare, till anställd.
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp. Bästa vännerna och även min kusin avslutade förra året med att bli föräldrar, Marcus syster började detta året med att få en bebis. För att nämna några.
Och så Jennie. Vad jag önskar att du fick uppleva mer av din flicka.
 
Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Jag har två datum jag alltid kommer bära med mig. Den 25 juli då vår fina Dante föddes. Att få bli föräldrar ännu en gång, att ge Milton ett syskon. Helt underbart och jag är så otroligt tacksam över det.
Sex dagar senare, den 31 juli, inträffar nästa datum som jag alltid kommer bära med mig. Datumet då jag förlorade min bästa vän. Den sorgen jag upplevde och  för alltid kommer bära med mig är fruktansvärd. Hon är så saknad. 
 
Vilka länder besökte du?
Hahaha.. Bara inom Sveriges gränser i år.
 
Bästa köpet?
Barnvagnen var ett toppenköp. Är galet nöjd med vår Buffalo. Annars älskar vi Marcus bil, men det är ju inget köp eftersom det är företagsbil. Så det får nog vara barnvagnen dårå :)
Eller nej förresten, det bästa köpet måste egentligen vara vår nya kamin, den är såååå bra!!
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Barnen. Milton för att han är den han är. Dante för att just han föddes hos oss.
 
Saknar du något under 2014 som du vill ha år 2015?
Motivation till träning. Jag måste hitta den någonstans. Tror energin kommer komma tillbaka då fort Dante sover bättre på nätterna. Så indirekt är det väl sömn jag saknat i år och vill ha mer av nästa år ;)
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer föräldraledig. Hade jag vetat att jag skulle börja jobba nu i mars, hade jag inte jobbat i höst. Men det visste jag ju inte då tyvärr.
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat då såklart.
 
Favoritprogram på TV?
Sons of Anarchy. Och så Orange is the new black (Netflix förvisso, men det ses ju på TV'n)
 
Bästa boken du läste i år?
Har inte hunnit läsa så många, men Läckberg fungerar alltid. Älskar hennes böcker!
 
Största musikaliska upptäckten?
Åh, jag har faktiskt ingen aning. Musik är inte alls mitt område, allätare som jag är..
 
Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Åh, det måste vara min anställning. För mig som aldrig varit anställd känns detta otroligt stort och roligt!
 
Största framgång på det privata planet?
Att vår familj, tack vare Dante, känns helt fulländad. Två fantastiska barn som kompletterar varandra så bra. Som är de finaste vi vet. De vi är så otroligt stolta och tacksamma över.
 
Största misstaget?
Att skjuta upp saker. Att jag inte åkte ner till Jennie när jag tänkt utan sköt upp det. Och sedan var det för sent.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Väldigt blandat av förklarliga skäl.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Dräneringen av huset. Det är helt klart den dyraste investeringen vi gjort i år. En trist kostnad, men mycket välbehövlig.
 
Något du önskade dig och fick?
Ett barn fött med kejsarsnitt. Vår "deadline" för ett eventuellt syskon åt Milton var nu i höst, Dante föddes ju i somras och det var verkligen så perfekt. Milton är världens bästa storebror och jag är övertygad om att de kommer ha så kul ihop sen, även om det skiljer fyra år på dem.
 
Något du önskade dig och inte fick?
En bebis som sover på natten, haha.. Dante är världens mest perfekta i alla andra avseenden utom just den detaljen att han inte sover på nätterna.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Jag minns inte. Gud vad trist. Jag ska bli bättre på att göra det JAG vill på mina födelsedagar, fira med de jag vill och inte fira så som andra tycker. Inte för att min släkt och familj har direkta krav på mig och mitt firande, det är nog mer jag själv som har det tyvärr. Nästa år fyller jag på långfredagen = vi är lediga allesammans. Då skulle jag vilja fira med Marcus och pojkarna på morgonen, sedan lämna pojkarna hos barnvakt och åka på spa etc. Det är drömmen. Och då hade jag kanske kommit ihåg mitt firande till nästa års resumé ;)
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Halva mitt år har "svärtats" ner av saknad efter Jennie och alla tankar kring henne och det. Säkert mycket mer än vad folk runt mig har märkt. Att titta på min Dante och känna en sådan enorm glädje och samtidigt en sorg över vad hon missar, eftersom hennes flicka och Dante nästan är prick jämngamla. Jag låter kanske himla egoistisk, givetvis önskar jag inte tillbaka Jennie för min skull. Förstår ni hur jag menar?
 
Vad fick dig att må bra?
Barnen. Åh vad jag har dem att tacka för mycket. Som under svåra stunder har tvingat mig att upprätthålla någon form av fasad och vardag. Det har varit så skönt många gånger att fokusera på dem och den där underbara vardagen och lägga ner det jobbiga i en mental liten ask och stoppa in i hjärtat för en stund.
 
Vem saknade du?
Förutom Jennie? Anna såklart, den där bästavännen i Stockholm som jag träffar alldeles för sällan egentligen.
 
Mest stolt över?
Över mina barn.
 
Högsta önskan just nu?
Att jag, trots att jag kommer jobba heltid, kommer hitta tid till barn, hus, djur och mig själv.
Att vi alla får vara friska och må brA är ju såklart det viktigaste och inget som behöver skrivas egentligen.
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag vill hitta mer tid för bara Marcus och mig. Utan barn. Typ bio, nätter att sova ut på, spa, promenader etc. Det hade varit guld. I år har det av förklarliga skäl inte blivit så mycket av den varan.
 
 
Hoppas ni alla har haft ett fantastiskt år som ni nu lämnar bakom er och ser fram emot ett helt nytt oskrivet år.
I min resumé låter det ju som att mitt år inte alls har varit bra. det har det, det har p åmånga vis varit helt fantastiskt. Att vi fick Dante är helt obeskrivligt underbart och jag är otroligt lycklig. Men det har varit tufft och jobbigt och kantats av en otroligt sorg.
Nu ska jag njuta av mina killar. Idag firar vi vårt nyår helt själva, beställt mat och allt. Otroligt skönt! Milton ska få titta på raketer, Dante ska gosas med. Och Marcus och jag, vi firar 12 år idag. Bara det är ju värt lite extra tid tillsammans. Han är så bra, min Marcus.
 
Inlägget blir faktiskt helt utan bilder. Texten får ni hålla tillgodo med.
Stor varm kram ger jag er och önskar er alla ett fantastiskt Gott Nytt År!

Måndagslista nr 215

Hej på er!
Tänk va, bara ett par dagar kvar till Nyårsafton. Idag är jag extra glad över att...
 
...det är just det, nyår. En ny start på ett nytt år. Det är alltid med stor vemod jag lämnar ett gammalt år bakom mig, men samtidigt gillar jag nystarten ett nytt år ger oss.
 
...vi ska fira vårt nyår helt själva. Det ska bli så himla skönt! Vi har dessutom beställt mat så vi ska behöva anstränga oss så lite det bara går.
 
...jag börjar året med att vara helt föräldraledig. Egentligen för första gången sedan Dante föddes. Och det ska bli helt galet härligt! Två månader när jag bara ska njuta fullt ut av att vara mamma, umgås massor med mina barn. Ååååhh vad jag ser fram emot det!!

...vädret. Alltså jag säger bara frost, minusgrader, hög krispig luft. Vackert så det förslår!! Älskar det! Njuter av det fullt ut, för jag har hört att det ska bli varmare nu igen tyvärr.

...jag just nu i skrivande stund, delar säng med min fyraåring då han ska sova. Och det är så himla mysigt!! Det är så sövande att jag måste ligga och surfa på telefonen för att inte somna själv. Mys!

...jag fick så mycket nya tesorter i julklapp, underbart!! Äntligen kan jag ta mig tiden att dricka annat än påste, så himla gott!!

...mina föräldrar, syrran och jag var på bio igår, helhärligt att spendera tid med de där tre. Filmen var skitbra och sällskapet det bästa!

...vi är lediga tillsammans allihop ända till den 9 januari. Det är ju fantastiskt egentligen, så mycket tid tillsammans :)

Nu ska jag blunda bara några minuter innan jag ska gå ner till de två andra. Kram och hej!

Bästa vän!

Att ha en bästa vän 60 mil bort, skojar man inte bort hur som helst. Vi är dessutom två upptagna personer som jämt ringer om varandra, glömmer ringa tillbaka och kommer på det en vecka senare, som hörs alldeles för sällan.
Men när hon väl är hemma, är hon så himla närvarande. Och det viktigaste, hon är Miltons bästa vuxen-kompis. Anna är fantastisk, som vi älskar dig!
Och igår var hon äntligen här!!Och dessutom med pojkvän! En kille som blev sjukt populär här hemma, omtyckt av mig men mest av Milton ;)Åh vad ni är bra. Anna, jag saknar dig redan så mycket!!

Känner att jag ligger en dag back hela tiden nu här inne, men det får ni ta. Berättar om dagen idag imorgon istället :)

Kram och hej!

Uteväder!

Vädret nu. Krispiga kalla minusgrader. Åh vad jag älskar det! Igår hängde jag och syrran med våra föräldrar för en promenad nere på mossen. Yda också givetvis. Och oj vad vi njöt, i fulla drag!
Mossen är så fantastiskt vacker. Att gå där på spångarna i ett led, är både lite roligt och skönt på något vis. Yda hade lite samma färg som naturen igår.Och såå skönt att åka hemifrån och bara vara med mina föräldrar, syrran och min hund. Inga barn, inget stökigt hus i sikte. Ah, den känslan! Sådana här avbrott gör att, i alla fall jag, kommer hem med ny energi och orkar leverera några timmar till. Underbart!

Ja ni ser ju, hur fint där är. Om ni undrar varför bara en halv av pappas arm är med så är det självvalt. Vill man inte florera på nätet så behöver man såklart inte :)Nu ska vi soooova! Kram och godnatt!!

Julafton!

Och så vart julen över för i år, hips vips liksom så ligger juldagarna bakom oss. På gott och ont liksom. Jag älskar julen, den härligaste högtiden av dem alla. Men det är ju intensivt som tusan. Så juldagen och annandagen är himla härliga de också.

Julfina var vi alla fyra.

Dagarna (lillejulafton och julafton) gick åt till att äta, spela julklappsspel, träffa tomten, äta ännu mer, spela spel och åt reflektion över livet.Hoppas ni alla hade fantastiska juldagar. Tid för traditioner, eftertanke och tid för varandra. Kram på er!

Snabbt hej!

Åh, nu är bordet dukat för lillejulaftons middag här hemma. Och dukningen? Alltså det blev så fint! Mammas duk underst, en rulle julklappspapper a la Ernst ovanpå och så grankvistar överst. Ja och så mina låtsasljus utplacerade lite här och var. Kommer bli så mysigt när det är mörkt!God lillejulafton! Kram på er!!

Måndagslista nr 214

Hej på er!
 
Idag är det måndag igen och idag är jag lite extra glad över att...
 
...det är årets bästa vecka - julveckan. Åh vad det är underbart. Helt fantastiskt faktiskt.
 
...nog alla julklappar nog är inhandlade. Och julmaten är inhandlad. Jag hoppas verkligen det, är så rädd att vi missat något, haha...
 
...mina hästar busade i hagen tidigare. Det händer inte ofta, att vi ser dem busa ;) Men ibland händer det och det är förbaskat kul att se!
 
...det är nyår om drygt en vecka, också det en härlig dag. Jag ser alltid tillbaka på det gamla året och i år både med glädje och sorg, men alltid med ett litet sting av vemod. Dessutom är det dagen då Marcus och jag firar vår årsdag och det är ju fint :) Vi har ju hängt ihop i en himla massa år, hahaha..
 
...lillpojken just nu ligger och sover. De två andra killarna sitter och ritar i vars en målarbok här vid köksbordet och jag obbar och skriver här, himla mysigt. Vi har varit igång typ hela dagen och knappt hunnit hänga med Milton, så detta känns välbehövligt, att sitta ner med honom och rita och prata. Viktigt, sådant där.
 
...vi hade en så jäkla härlig eftermiddag med min släkt igår. Vi har lämnat julfirandet med dem och istället har vi förhoppningsvis nu börjat en ny tradition, att vi ses några timmar innan eller efter juldagarna, äter något icke-julrelaterat i matväg och avslutar givetvis med Ris á la malta, som är den viktigaste traditionen, ever! Och släktingarna då? Världsklass, helt enkelt.
 
...vi i år har två barn att fira vår julafton med. Tänk va, vad fint det är egentligen. Att just Dante finns här hos oss. Att vi har två barn. Att de är dem finaste i världen. Helt fantastiskt är vad det är. Och julen, den blir bara mer och mer speciell för varje år som går, ju större barnen blir. Det är underbart, att ha barn och fira jul - det bästa av två världar.
 
Ja, nu ska jag sätta fart här. Snart är det dags att sätta fart; kalasfirande av Marcus yngsta syster och ikväll; städa huset, griljera skinka, ta upp den frysta julmaten och yadayadayada - massor att stå i!
 
Kram och hej!

Anställd.

Ja. Så är det! Jag är fortfarande ganska kluven, men mitt samarbete med företaget jag jobbade som konsult åt köpte ut och dessvärre fungerade det inte med en förlängning = jag stod utan min tryggaste inkomst som egenföretagare. Det kändes helt enkelt inte så bra, även om det inte kändes väldigt panikartat eftersom Dante fortfarande är så liten och jag därför hade chans att vara föräldraledig ett bra tag till.

Men stressen att inte ha något att gå tillbaka till var jobbig och jag började så smått att kika på jobb. Jag hamnade i en telefonintervju för ett företag och sedan blev jag kallad till intervju. Sedan blev jag erbjuden jobbet!

Svårt det där. Jag som aldrig någonsin har behövt jobba heltid på bortaplan sedan jag fick barn och alltid kunnat styra mycket av min tid, ska nu pendla en bit till jobb och dessutom jobba heltid. Marcus kommer i mars ta över föräldraledigheten och då är Dante drygt sju månader.

Ni förstår kanske min kluvenhet? Å ena sidan är det fantastiskt och en enorm självföretroendeboost att få jobbet. Det är tryggt och "bekvämt" med en anställning och jag kommer ha en bättre och säkrare inkomst. Och semester! Dessutom tror jag det är himla bra att dela föräldraledigheten, både för barnen och för Marcus. Och jag är ganska säker på att jag kommer trivas väldigt bra med jobbet.

MEN. Det känns jobbigt att jag kommer vara borta mycket mer från barnen. Och så känns det jobbigt att Dante bara är sju månader. Jättejobbigt, om jag ska vara ärlig. Mest av egoistiska skäl, att jag ska vara borta från min bebis. Jag som alltid varit hemma så mycket med Milton, kommer inte ge Dante samma.
Å andra sidan är Milton enormt pappig, trots att jag varit hemma mest. Så Dante kommer kanske då fortsätta att vara mammig ;)

Fast jag är enormt tacksam och glad för denna chans. Nu har jag liksom landat lite i det och det känns inte lika jobbigt längre, även om det kanske låter så i texten. Det ska bli fantastiskt roligt och, i ärlighetens namn, vissa dagar hemma själv med barnen. Ja alltså. Då längtar jag verkligen efter att få komma hemifrån. Om vi säger så.

Jag tycker väl att jag är en bra mamma. Jo det tycker jag att jag är. Jag gör så mycket för och med barnen. Men efter en heldag hemma med dem är jag ganska trött på det. Inte trött på barnen, men på allt som rör det där vardagliga, det blir lite mycket vissa dagar helt enkelt. Dessutom blir jag oftast den "tråkiga" föräldern, den som alltid tar alla vardagsstrider. Den som tar det mesta tråkiga kring barnen.
Så ett jobb på bortaplan kanske får mig att bli en ännu bättre mamma, som liksom orkar med tempot och ljudnivån på ett helt annat sätt, när jag sedan kommer hem. Och så får Milton chans att vara mycket mer med pappa under en period och jag får chans att vara den "roliga" föräldern.

Ja nej, det är inte lätt, livet. Ganska svårt många gånger faktiskt. Men nu är jag anställd, jag kommer ha rätt till semester, ha en tryggare inkomst och så vidare. Många fördelar, absolut.

Nu har snart min fyraåring somnat och jag ska smyga ner till de två andra. Vi har haft en fiiiiin eftermiddag med mina kusiner, farmor, farfar, farbror, faster, mina föräldrar och syster. Åh vad jag tycker om dem, allesammans!

Jul i vårt hus!

Vi satte som sagt in granen här i söndags. Åh så mysigt!
Milton älskar att klä granen. Verkligen älskar det!
 


Bebben får nöja sig med att ligga under granen och kika :) Det går ju bra, det också.
 


Tänk va, mindre än en vecka kvar till jul och Marcus jobbar bara idag också, innan han går på lång ledighet. Så jädrans härligt och så fantastiskt att det så snart är jul! Imorogn ska vi försöka bli färdiga med de sista julklapparna, vi är sällan ute i såhär god tid, hahaha.. I dessa lediga dagar fram till jul, ska jag försöka bara julgodis med Milton. Han är ju som sagt inne i en riktig köksperiod och älskar att få hjälpa till, då passar julgodis bra nu dessa dagar :)
 
Dags att jobba undan det sista innen bebben vaknar och innan Snöret ska hem från dagis, längtar efter honom.
Kram och hej!

Måndagslista nr 213

Hejsan! Idag är jag lite extra glad över att...

...förra veckan är över. Den var verkligen så otroligt konstig. Inbrottet är piss, vi tänker på det ständigt.

...hundarna inte verkar ha tagit någon skada, varken fysiskt eller psykiskt. Tack och lov!

...det är så mycket pågång att jag blir helt stollig! Jobb framför allt och nu har jag äntligen landat i det hela och allt känns bra. Nåja, jag kunde ju önska att Dante var liiiite äldre när det är dags för mig att ändra inriktning och lite byta karriär. Mer om det vid ett annat tillfälle :)

...granen är på plats. Detta är nog den finaste gran vi någonsin haft, så himla fin! Och Milton, han går ju all in för julen i år. Så härligt!

...som sagt, det är ny vecka. Den förra fick mig att bli helt vimmelkantig av allt som hände. Phu! Och, nästa vecka är det jul - vilken lycka!!

Kram och hej!

Inbrott

Hade en så himla spännande torsdag, upp som en sol liksom. Sedan ringde Marcus och spänningen steg till en helt ofattbar nivå som jag aldrig mer vill behöva uppleva. Vi hade haft inbrott. Någon hade tagit sig in i vårt hus. Någon hade rotat igenom alla våra saker. Någon hade skrämt våra älskade hundar och katt. Någon hade krossat Miltons spargris. Någon hade stulit våra saker.
Milton var så arg, ledsen och orolig. Och mitt i allt var han dessutom helt fantastisk. Vi försökte ju förklara för honom och svara på alla hans frågor kring tjuvarna. Och så fick han vara med och städa, vilken handlingskraftig unge vi har!
Han var typ såhär pissed. Arg blick och boxhandskar på. Ingen tjuv skulle våga gå in här igen, helt enkelt.Gårdagens sämsta var allt som skulle ordnas nu efter inbrottet, så mycket praktiska saker. Och så luciatåg på dagis. Åååååhh dessa underbara barn! Jag blir helt gråtig när jag sitter där längst fram och tittar på min Milton och sjunger med i varenda sång som vi har övat på i flera veckor.
Milton, finaste tomten, ever!Lillebror fick också stråla lite extra, i tomteluva. Gossparven!Så. En massa udda-saker som hänt de senaste dagarna. Massor. Vi är helt slut mentalt vid det här laget. Dags att kasta in handduken för idag, imorgon håller vi söndag i lugnets tecken. Plus ett ettårskalas, som avbrott i det lugna ;)
Kram och godnatt

Måndagslista nr 212

Hej på er!
Åååååhh! Snart är det jul och jag är helt lycklig över det, älskar julen!
Hann inte riktigt med listan igår, men idag är jag extra glad över att...
 
...som sagt, jag har så mycket julkänslor! Pepparkakorna bakades i helgen, enligt tradition. Jag har skrivit våra första bokstäver på vars en pepparkaka i kristyr, som en överaskning till Milton, som han ska få se när han kommer hem. Han är så intresserad av bokstäver nu så jag ska se om han kan lista ut vem som är vems :)
 
...vi har julbak som väntar med vänner, på fredag, även det helt enligt tradition. Mammorna och Milton bakar, papporna och bebisarna, eeeeehh.. Gör något annat, håller sig ifrån köket till exempel ;)
 
...första julklapparna slogs in i söndags, framför en julfilm, tillsammans med ett glas julmust. Ja, ni hör ju. Det mesta kretsar runt jul just nu ;)
 
...Dante sov ganska bra igår natt, heja Lillebror! Han måste bara lära sig att somna i tid på kvällarna, jag orkar inte riktigt med att ha en bebis uppe varje kväll fram till midnatt.. Natten till idag sov han dock skit igen, hahaha.. Jaja, man kan inte vara glad jämt ;)
 
...jag trots allt har en bebis. Och en fyraåring. Tänk vilken lycka det är. Det är ju jättejobbigt och sömnbristen är ett faktum. Men det går ändå inte en dag (ens en timme?) utan att jag tänker på och saknar min vän, som aldrig kommer få uppleva allt det där jättejobbiga och sömnbristen, med sin dotter. Det är skit egentligen, vad orättvist allt är. Men åh vad jag är tacksam över mina pojkar. Otroligt tacksam.
 
 
Kram och hej

Välkommen till det stora bakhuset...

...som Milton sa igår, haha.. Vi var hos mina föräldrar och hade det årliga pepparkaksbaket. Såååå härligt och intensivt, phu! Milton var för första gången ganska självgående, men Dante ska det ju bäras på.
För inte ville han sitta såhär någon längre stund. Söta bebis!
 


Men Milton som sagt, en riktig liten bagare. Här är ett av få tillfälle där jag fick hjälpa honom att kavla. Han skulle göra allt själv och så länge han får det så älskar han att greja i köket.
 


En helmysig eftermiddag. Var det blir till fika idag? Pepparkakor såklart :) Senare. Just nu myser Milton och jag under en filt framför Lady & Lufsen, medan Dante sover. Marcus jagar i helgen, med Alba. Hon är duktig i skogen, våran Alba. Igår sköts det ett vildsvin för henne, duktig tjej!
 
Kram och hej, hoppas ni har en fin andra advent

Grötdags!

Åh. Igår var det dags. Att smaka gröt för första gången. Min lilla bebis är ju så jäkla söt! Och gröt, det gillades. Han gapade stort och även om tekniken inte riktigt bemästrades och det mesta spottades ut igen, så syntes det att han gillade det. Åh, min lille sparv! Första skeden gröt på ingång :)


Sedan blev det bara kladdigare och kladdigare....Ännu en "börja" att bocka av och mamma-hjärtat svämmar över lite av stolthet, samtidigt som det lider lite över att inte få uppleva det igen <3

Syskonmatchning!

Idag har vi kört första syskonmatchningen här hemma :)
Klart pojkarna ska ha likadana matstolar. Fick tag i ytterligare en vit begagnad och det blev ju himla bra, det här.
För att förtydliga; pojkarna kommer inte sitta såhär bredvid varandra sedan, det tror jag inte kommer fungera, haha.. Snacka om att bädda för bråk och kiv ;)
Men just nu fungerar det; Dante är än så länge noll klåfingrig och sitter i stort sett inget i matstol än. Och Milton avgudar sin lillebror så otroligt mycket och skulle älska att ha honom sittande där, fina Milton.
Och såklart, likadana underlägg ;)Nu sover (*kryss i taket*) båda pojkarna och jag tror att jag snart ska göra detsamma. Kram och godnatt

Måndagslista nr 211

Idag är det måndag och jag är lite extra glad över att...

...det är december. Äntligen! Årets vackraste månad är här, som vi har längtat!!

...Marcus är ledig varje fredag året ut, hur härligt som helst! Tänk om vi kunde ha det så alltid, lediga fredagar varje vecka tillsammans. Så värdefullt.

...vi nog bestämt oss för den tapet vi ska ha i vardagsrummet. Tror det kommer bli så fint! Men ja, målet var att ha det färdigt innan jul. Det kommer inte ske, men sen så!

...Dante sover. Alltså han är ingen sova-på-natten-bebis, suck.. Så att han sover redan nu klockan 22 är förvånansvärt förvisso sover han i min famn här i soffan, men ändå. Han sover. Just nu.


Äh, detta får avsluta listan. Vi sitter i soffan med vars ett barn i famnen. En bebis som precis somnat och som säkerligen vaknar snart igen om en timme eller två. Och så en fyraåring som vaknade och var SÅ hostig, stackaren.. Så vi får väl se hur natten bli, om vi får sova alls, någon av oss ;)
Kram och (förhoppningsvis) god natt.
RSS 2.0