Långfredag

Det känns som söndag idag, det är väl för att M jobbar som en söndag och vi två andra är lediga skulle jag tro.
Snön yr utanför, konstigt ändå såhär den 29 mars. Fast mig gör det inte allt för mycket. Inte mycket till utedag ändå för oss och det blir vår nästa vecka tror jag :) Båda hästarna har gått nakna flera dagar nu, men idag fick Armani på ett täcke igen. Det där med nederbörd är inte hans "kopp av te (hahaha...)" alls. Snart kan han få gå naken igen, om bara våren behagar flytta in :)
 
Min utsikt just nu ser ut som på fotot. Jag har gömt mig uppe i sovrummet och kommer sitta här en timme till ungefär. Jag examensarbetar och utnyttjar Marcus lediga förmiddag. Teet står på sängbordet och jag njuter faktiskt av att sitta här uppe för mig själv, fantastiskt skönt, om än massor på min att göra-lista med examensarbetet.
 
Men tänk vad fantastiskt fint vi bor. Trots att vi snart bott här i två (?!) år så kan jag knappt förstå att det är sant, att det är just vi som bor i detta hus. Kanske inte så speciellt med huset just, i andras ögon, men huset har precis det vi önskar och läget är GULD, verkligen helt fantastiskt perfekt!!
En hel del furu kvar att måla, både tak fönster och golvlister i vårt sovrum till exempel. Men snart så tar vi ett ryck igen!
 
 
Nu måste jag fortsätta här, gäller att utnyttja tiden till max! Kram, hoppas ni har en fantastisk fin Långfredag och påsk framför er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0