Måndagslista nr 305

Hejsan!
 
Idag är jag lite extra glad över att...
 
...barnen och jag är lediga på onsdag. Härligt med mittiveckanledigt ändå :) Det är studiedag och det är verkligen min tur att ta ledigt dessa dagar och det ska bli så himla mysigt!
 
...Marcus åker iväg med herrklubben, till hemlig destination, på fredag till måndag. Alltså han är inte så pepp eftersom det innefattar flygning, men jag är, hahaha! Det måste vara så fantastiskt roligt att åka iväg så och bara ett stort killgäng. Verkligen superkul! Dessutom får barnen och jag rå om varandra och det är då vi har det som mysigast och allt fungerar mest smärtfritt; när bara en förälder är närvarande - konstigt.
 
...jag ska på bio på onsdag, med vänner. Bridget Jones och jag ser verkligen fram emot det jättemycket, kul!
 
...på tal om bio, så var Milton och jag på bio sådär superspontant i lördags. Kan ha varit det roligaste han och jag har gjort på länge tillsammans, bara vi två. Med superspontant menar jag att vi gick förbi biografen 14,50. Jag ser att det står en massa barn utanför med popcorn etc. Jag frågar Milton om han var sugen på bio. Svaret var ju givet, så 14,57 stod vi med biljetter i handen, vars en popcorn och dricka och letar efter våra stolar. Dessutom var filmen Husdjurens hemliga liv så rolig!
 
...det är föräldramöte på skolan imorgon och jag längtar jättemycket efter det, hahaha! Ska bli så roligt och desutom få ett ansikte på föräldrarna. Många som vi säkert inte träffat tidigare. Och få en inblick över var Milton håller hus om dagarna och vad de sysslar med.
 
...hovslagaren var här hos Malva ikväll och vi fick godkänt! Äntligen efter ett års kämpande, massor (MASSOR) av tårar och oro från min sida och så ont hon har haft, så är det äntligen över! Jag hoppas så att vi kan hålla henne frisk nu. Min älskade lilla fina ponnyhäst.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0