När det inte blir riktigt som planerat

Igår hade vi tänkt att barnen äntligen skulle få börja dela sovrum på natten. Dante förstår ju inte grejen så mycket, men vi peppade Milton och tillsammans med honom gjorde vi det så fint på rummet. När det sedan var dags att sova, var han själv också jättepepp på det hela!
Detta är Miltons hörna. Jag älskar fortfarande tapeten så oerhört mycket!
Ett gammalt sängbord med egen sänglampa, sina pokaler från loppisen (haha..) och en glasskål med sina snäckor. En hylla ovanför med favorit-legogubbarna.
Utanför bild, vid fotänden, står en liten söt klädställning med en ljusslinga hängande. Som nattlampa.
 
 
Dante somnade som vanligt, om än väldigt oroligt. Milton tog lång tid på sig, inget konstigt med det - detta är ju nytt för honom också!
Lagom till att Milton somnade så vaknade Dante. Klåda och ont på grund av sina bett på kroppen (insektsbett av något slag, tror vi). Sedan hängde han med oss till midnatt i soffan. Sötunge...
 
 
Sedan tog det ungefär en timme för mig att somna om honom, så runt 01 ungefär. Efter det sov han oroligt och Milton vaknade. Och Milton var så otroligt duktig! Som vi tränade på under kvällen, med baby-vakten (vi har aldrig ägt någon sådan, hahaha.. Men nu var det dags). Istället för att ropa på oss, så skulle han viska i den.
Så Milton flyttade in till oss, Marcus sov i Miltons nya säng med Dante (som knappt sov alls, suck..) och vid 05 bytta Marcus och jag plats.
Så ja nej, natten blev inte alls som planerat och vi tar väl nya tag ikväll. Någon gång ska de sova tillsammans!
 
Hoppas er måndag är fin! Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0