Stughäng - Kompishäng

Hej!

Åh. Vilket dygn vi har haft. Vi lämnade barnen hos mormor och morfar (tack!) igår morse för att sedan sluta upp med tre andra par och några bebisar för frukost. Så jädrans gott att äta frukost ute. Det borde göras oftare :)

Sedan körde vi vidare till dethär; en stuga ungefär en piss (haha, alltså inte ens ett stenkast) från vattnet där det har fiskats, badats, ätits, umgåtts, skrattat och massor annat. Så underbart! Och utsikten, den är det inget fel på <3

Tjejerna var pågång med bad. Alltså två av oss badade. Jag var fullt nöjd med att bara vada runt med benen i vattnet, haha ;) Men skönt var det. Och vi betade av många samtal där i vattnet. Bästa vännerna. Barndomskompisar, det är fint.

Vi drack också! Det blandades drinkar, Mojito är ju så himla gott. Och fint att titta på dessutom!

I morse gick strömmen, haha.. Och var inte tillbaka förrän i eftermiddags. Så det var bara att dra igång grillen till frukost, för frukostbullarna och kaffevatten. Detta gjordes till kluckandet av sjön. Jag hade ont i magen av allt det vackra.

Jag då? Som jag njöt. Att vara barnledig lite då och då är guld. Att få umgås med vuxna och ha möjlighet att sitta ner och göra det en vill är verkligen så skönt.
Det blir ett annat lugn och ett annat tempo. Ett sådant här dygn hade barnen ändå inte uppskattat på samma vis, därför var det skönt att bara vara vi.
Hoppas vi har möjlighet att göra detta fler gånger.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0