Måndagslista nr 252

Måndag igen och jag är så glad över att...

...helvetesmaskin är här. Jag som gräsänka till lördag. Det är alltid värre innan det är en sådan vecka. Nu är jag mitt i det och det är bara att ta det, som en kvinna ;) Heja mig!!

...nätterna ändå har fungerat bra senaste nätterna. Hoppas det fortsätter så resten av veckan (eller va fan, resten av livet?!).

...min syster fyller år senare i veckan, 25 år - hur gick det till?! Lilla älskade du, världens finaste. Så i helgen blir det kalas, som jag längtar! Fira syrran och träffa släkten - underbart!!

...jag bor i Sverige. Även denna vecka är jag så otroligt tacksam över det. Och stolt. Sverige har (över lag) visst fantastisk solidaritet och med öppna famnar tagit emot flyktingar. Vi är många som gått samman i en enad front mot andra mörkare makter. Och när jag ser på Nyheter nu (i skrivande stund) blir jag mörkrädd över att se hur det ser ut i andra delar av Europa. Vidrigt.

...Milton är fin. Vi har haft rätt jobbiga dagar, han och jag, och varit rätt mycket ovänner i helgen. Mitt tålamod är dåligt när jag är trött och han är på sitt vis. Vi är rätt lika, han och jag.
Men ikväll när vi låg där i sängen så började han prata om Jennie. Han klappade mig på kinden och frågade om Jah fortfarande är ledsen och saknar henne. Sedan delgav han mig ett minne han hade med Jennie, ett minne jag tror är helt påhittat. Men det kvittar. För han ville berätta det för mig, förmodligen för att göra mig glad. Och det är fint. Han är fin. Min fina Milton.
Om jg fällde en tår? En? Nej, många tårar rann där och då i min tinning och vidare till mitt öra, när jag låg där på sidan och tittade på honom och lyssnade på hans berättelse. Min Milton.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0