Att ha spenderat tid tillsammans.

Marcus och jag lämnade barnen hos mor- och farföräldrar igår. Sedan åkte vi iväg och jag hade ingen aning om vart vi skulle (även om jag hade mina misstankar på spa). När vi svängde av i Halmstad förstod jag att jag hade rätt, vi hamnade i Tylösand och det var så himla fint!
Vi hade en fantastisk utsikt, om är gråregnig. Men ni ser ju, västkusten är ju rätt fantastisk. Vi åker sällan till västkusten, vilket är rätt synd egentligen. Det är ändå lite annorlunda, mot östkusten.
 


På vårt rum väntade en liten ostbricka när vi kom dit, mums! Hur gott liksom? Vi åt upp det direkt typ. Trevligt välkomnande :)


Resten av tiden tog jag i princip inga bilder alls, då jag lämnade telefonen på rummet och gick på spa:ade i lugn och ro med en älskad hälft. Han är bra fin, den där Marcus. Det är så härligt att vara iväg såhär, bara vi två. Vi uppskattar det lika mycket båda två, tror jag.
En trerätters på kvällen som var fantastisk. Min telefon var inte med då heller, haha..
Vi åt under ett par timmar, sedan slocknade jag i sängen medan Marcus tittade färdigt på en film. Och att sedan sova ostört en hel natt, för att vakna upp AV SIG SJÄLV runt 08 - heaven!!!
Och då väntade ju trippens bästa stund - hotellfrukost. Det enda jag saknade var pannkakor. Men det stora plusset var juicemaskinen som styrdes av en iPad, då var Marcus i heaven, hahaha!
Och som vi njöt. Efter frukosten sov vi bort hela förmiddagen innan det var dags att checka ut. Att kunna gå och lägga sig efter frukost - även det heaven! Inget vi är bortskämda med direkt, så vi gjorde det med rätt gott samvete, om vi säger så.


Sammanfattningsvis: TOPPEN!! Jag älskar överraskningar såhär, tycker det är så roligt! Och skönt att slippa hålla i en endaste tråd. Frågan är bara hur jag ska toppa detta? Spa är ju det bästa vi vet, tror jag, så det får väl bli något liknande. Nu har vi gjort Ystad och Tylösand, tips på trevligt spa? The Lodge är jag lite nyfiken på. Eller Ronneby Brunn kanske?
 


Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0