På tal om rutiner

Jag skulle just skriva om rutiner då vi har haft ett par dagar precis så som jag vill ha det, men kvällen blev inte alls som jag tänkt. dante sover en vända på förmiddagarna och en lång vända på eftermiddagen som det är nu och det hoppas jag han kommer fortsätta med. Sedan är det bekymmer att få honom i säng på kvällen. Karma skulle man väl kunna säga, då jag själv alltid har haft enormt svårt att somna.
Men i alla fall. Tidigare har vi fått honom i säng runt midnatt, vilket är på tok för sent. Vi har liksom jonglerat bebis i soffan hela kvällarna. Så vill vi ju inte ha det, utan barnen ska i säng runt 20 och sedan är resterande av kvällen vår.
Igår och idag somnade Dante inte runt midnatt, utan istället runt 22. Så jäkla skönt, en bit påväg liksom.
Så idag gjorde jag mig en stor mugg te och mös ner i soffan, med Marcus satte sig uppe vid sin dator för att spela lite. P.e.r.f.e.k.t helt enkelt.
Men vem vaknade då efter en timme? Dante såklart. Suck.
Vem är nu pigg och galet vaken? Dante såklart.
Vilka kommer nu få sitta uppe länge med en stycke bebis? Föräldrarna såklart. Ja kanske mer Marcus än jag, då jag ska iväg på möte imorgon bitti och Marcus ska vabba med Milton = han får ta Dante inatt.
Men det är så surt. Jag som trodde vi var pågång mot något bättre om kvällen.
 
Det är tur han är så vansinnigt söt, den där bebben. Han är verkligen helt fantastiskt superfin, hahaha.. Han har fått en Bumbostol så korta stunder sitter han med oss vid (på) köksbordet och tittar på oss när vi äter, skrattar och är bara sådär fin att se på, vår Buddha!
 


Vintertiden gör sig påmind just nu och ögonen känns väldigt grusiga. Tänk om bebben kunde hänga med på det, haha.. Snart tänker jag gå och sova, oavsett vad pojkarna än säger. Kram och godnatt!


Kommentarer
Alle

Silken goding fasters lilla prins❤ saknar Milton här Emilia vill så gärna leka en dag. Men hon vill vänta tills gipset är borta så dem kan gunga😄

2014-11-02 @ 01:59:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0