En varm dag

Vilken värme sommaren bjuder oss på just nu - helt fantastiskt!! Utan att på något vis vilja klaga, är det dock lite jobbigt att vara höggravid nu, jag medger det. Men ändå, jag vägrar klaga. Denna värme är vi alla väl värda just nu!
Efter många om och men kom så även jag iväg till stranden idag. Snöret åkte i förväg med mormor, moster och mosters Macke. Jag kom på efterkälken och Marcus jobbade så han fick väl nöja sig med ac i bilen som svalka antar jag ;). Höga vågor, varma vindar, behagligt i vattnet. Ja, stranden kunde inte gett oss bättre förutsättningar. Milton vill ändå inte bada, så de höga vågorna kvittade för hans del.

Kvällen sedan spenderades i mina föräldrars helt underbara trädgård (min mamma hon kan sin sak, helt enkelt). Så enkelt som beställda pizzor till middag och så vars en glass till efterrätt. Det behöver liksom inte vara mer komplicerat än så. En liten promenad, Miltonlek och lite badminton, sedan kände vi oss ganska nöjda allihop och vi begav oss hemåt efter en toppendag!!

Min älskade lilla Yda var med såklart. Hon med de vackraste ögonen jag någonsin skådat. Kolsvarta, men så mjuka. Min stolthet och ögonsten här i världen. Älskade hund. Ja ni ser ju, hur kan man annat än älska?


Nu gör jag som resten av familjen; kastar in handduken och säger godnatt.
Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0