Saker som gör mig tillfreds

Just nu lever jag med en inre stress som får mig att inte alls må sådär superbra, som jag är van vid att göra. Allt handlar om jobb och det suger, bokstavligt talat. Idag ska jag dock på ett möte och det ska bli intressant!
 
Men i helgen har vi fått en hel del gjort, i lördags i alla fall, äntligen! Gräsmattan rensandes på hundskit (örk...) och högtryckstvätten åkte fram - en matta och alla utemöbler skulle rengöras.
Ja och så Milton då tydligen, hahahaha... Så roligt vi hade, alla tre!!
 
 
Men innan vi drog igång var det så mycket frost, så himla vackert, jag älskar frost!
 
 
På morgnarna är Milton och jag oftast själva hemma och hästarna ska ut. I fredags var inget undantag och Milton ville följa med mig. Det är lite olika det där, ibland vill han sitta kvar inne och titta på film, köra med tåg eller sådär, men ofta vill han följa med.
Idag var inte riktigt som vanligt, för han var övertygad om att han kunde gå ut med Armani själv, vilken kille va? Så stor han har blivit... Och kan han gå med hästarna själv på ridskolan så kan han väl gå här hemma, eller? Han fick såklart prova, Armani är världens bästa och jag gick strax bredvid med stränga order om att INTE röra Armani, haha...
Och det gick ju hur bra som helst!! Vilka killar va! Armani är så himla bra....
 
 
Det är just sådana här saker som gör mig tillfreds, som får mig att må lite extra bra, mitt i allt kaos nu. Få undan lite jobb hemma som måste göras, umgås med familjen, ha djuren nära... Ibland mår man bara sådär extra bra, i lördags var en sådan dag. Och där i fredags morse, vid hästutsläppet.
 
Kram på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0