Milton 3 år!

Älskade lilla barn, idag blev du 3 år. Tidigt i morse, 03,54 var det tre år sedan Snöret föddes. Tiden bara springer iväg och livet med Milton blir roligare och roligare för varje dag.
Han är det absolut finaste jag vet och det bästa som någonsin hänt oss. Det är inte klokt egentligen, hur mycket ett litet barn betyder i ens liv, hur världen förrändras för någon så fort ens barn föds.
 
Dagen började tidigt i morse, med skön(?)sång vid sängen, något det lilla barnet uppskattade. Sedan var det paketöppningsdags, småpaket på sängen och ett STORT i hallen. I det stora i hallen var det en tripptrapp-stol. Den har stått gömd i källaren i ett par månader, haha.. Men nu var det dags att ge den till Snöret, som verkligen var i behov av en ny. Milton har hittills suttit i älskade Hokuspokus-stolen. Ni kan ju föreställa er hur lägligt det var med en ny stol ;)
En glad kille hela morgonen, som gillade att stå i centrum :)
 
Med posten idag kom ett par vykort till Milton, från min faster och farbror och min farmor och farfar. Ni är underbara (hoppas ni läser här inne!), som vet precis vad Milton tycker om - vykort med elefanter, lejon, zebror, apor och giraffer. De andra vykorten fick han på kalas (plus ett med traktor, som också det är mycket uppskattat). Jag älskar ju vykort och grattiskort ;)
Här skymtar ni även Stocke-stolen. Passar perfekt runt vårt matbord.
 
 
Ikväll var det familjekväll på Miltons dagis. Så Jäkla Mysigt och roligt att se vad barnen gjort under året. Milton hade med sig föräldrar, farfar, lillfaster och mormor och äääälskade det! Perfekt avslutning på födelsedagen helt enkelt :)
En trött liten kille somnade för sent, sittande i soffan. Galet trött, stackaren. Bara att bära upp honom, snusa lite på honom, berätta för honom hur mycket jag tycker om honom och pussa på honom en miljon gånger.
 
I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen - Milton. Du är vår värld!
 
 
 
Nu ska denna gråtmilda mamman avrunda här. Imorgon firar vi två år i huset - underbara fina huset. Jag älskar det bara mer och mer för varje dag!
Stor varm kram till er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0