Examen Examen Examen!

Hej på er!
 
Mycket har kretsat runt examen nu sista veckorna och framför allt de sista dagarna såklart :)
Mitt examensbevis ser ut såhär, det var en mycket speciell känsla när jag fick kuvertet i min hand. En känsla som gjorde mig glad, stolt och upprymd!
 
 
Här är jag och min fina fina klasskompis, vilken fin dag vi och de andra fick i fredags!
 
 
Fredagskvällen spenderades sedan hemma hos mina föräldrar, där vi firades både jag och min syster. Där var såklart våra båda respektive sambos och denna tuffe lille kille ;)
 
 
Igår under dagen förberedde jag och syrran för examensfest i vår festlokal ;) Jag älskar vårt garage!!
 
 
Kvällen var superkul med våra närmsta vänner. Ungefär såhär suddigt var det kanske för vissa, haha ;) Kvällens roligaste foto! Om ni har svårt att urskilja vilka detta är så är det, från vänster: Lina, jag, Mimi och Gustaf. Vi är som syskon och är uppväxta tillsammans, är så glad att ni var här!!
 
 
I förmiddags städade jag och Mimi. Garaget har sett bättre dagar, haha.. Mycket burkar och flaskor var det...
 
 
Vi bjöd som sagt in våra närmsta vänner, de vi umgås mest med och har mest kontakt med, både gemensamma vänner och vänner var för sig. En jätterolig blandning och en riktigt kul kompisfest helt enkelt. Vi har bra vänner!!
 
Nu är det sängen som gäller här, välbehövligt efter allt för få timmars sömn natten till idag. Vilken fantastiskt fin och rolig examenshelg jag har haft, få jättemånga vis. Supersupersuper och TACK för all uppvaktning, jag är evigt tacksam!
 
Ha det fint, stor kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0