20 februari

Jag läste häromdagen om att våren, rent statistiskt, brukar starta så smått i Skåne den 20 februari. I år stämmer inte det ;) Jag sitter och pluggar just nu i min fåtölj precis intill fönstret i vardagsrummet. Kaminen värmer bakom mig och utanför fönstret dalar små snöflingor sakta ner. Ibland ser jag hästarna skymta förbi i hagen och känner hur lycklig jag är på direkten.
 
I morse när jag släppte ut hästarna hade jag som vanligt sällspar av småglinen. Yda sprang överallt som vanligt och nosar, förmodligen letar hon efter möss. Vilse däremot satt i tryggt förvar på stengärdet och väntade tålmodigt på mig, fina kloka katt. När jag var klar, var det bara att ropa på honom och så kom han springande.
 
 
Igår kväll pratade jag med min allra bästa vän, när jag var ute och nattade hästarna. Efteråt så satte jag mig i Malvas box och fällde ett par tårar. Precis just då för minuten kände jag mig inte alls lika lycklig.. Ibland är saknaden efter bästa vännen SÅ stor och just nu finns det inte mycket jag mer önskar, än att vårt land var lite mindre avlångt, eller att jag hade haft att par dagar över och kunnat spendera dem hos henne. Världens bästa A!
 
Nu ska jag fortsätta här, stor kram på en stund :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0