Vilken dag!!!

Eller egentligen började den bra dagen redan igår då vi tillbringade några timmar i svärisarnas husvagn, Milton var totalt lyrisk; "Ååhhh vilken fin husvagnen" "Jag fick godis i husvagnen, mamma" och så vidare, det var en toppendag helt enkelt! Dessutom gick Milton och jag och lekte på lekplatsen vid havet och hade himla roligt. Tur att vissa dagar är bättre än andra!
 
 
Och idag då, vilken fantastisk dag! Först ett underbart väder, som vi har längtat efter detta vårväder!! Jag rensade rabatten, räfsade och sopade trädäcket medan Marcus gjorde iordning lite på uppfarten från gamla hålor och sådär, Milton sprang emellan oss och sprang in lite och sådär :)
Efter det har vi hunnit med att fixa undan all ren tvätt, städat huset, lagat mat, alla har duschat. Och nästan det bästa av allt - alla djuren har idag fått motion och det stillar mitt dåliga samvete enormt mycket! Medryttare som tagit Armani både igår och idag och idag tog jag mig tid till min lilla häst och lilla Yda samtidigt och vi tog en skogspormenad och hade det himla skönt! Det är verkligen så skönt att Marcus är ledig alla helger nu. Vilken skillnad! Det är hur länge sedan som helst, som han var ledig två helger på raken. Nu åker han i och för sig iväg med jobbet fredag-lördag, men det är ändå inte samma sak, han är ledig alla helger och det är helt fantastiskt!!
Milton var så trött ikväll att han somnade i soffan, lilla fina barnet. Han hade så bråttom ut vid ett tillfälle idag och kom ut med mina klackaskor och sa; Mamma, kan jag låna dina skor så länge?" Hahaha, jo men visst Milton ;)
 
 
Nu är jag redo för morgondagen; djur och barn nattade, matlådan fixad, fönat och plattat håret, kollat mailen. Nu tänker jag unna mig ett choklad och soffsittande. Nu hoppas vi att våren är här för att stanna :)
Vi hörs imorgon, kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0