En bättre dag!

Hade ingen vidare bra dag igår, som ni kanske förstod..
Men idag så, känner jag mig piggare och vid bättre mod!

Vart en sväng på gymmet ikväll med - det känns så jäkla bra!! Vill bara få se lite förrändringar på kroppen också, men men det kommer väl.. Jag tycker bara att det borde ske typ... igår ;)
Men jag går med ständig träningsvärk nu och det är väl ett gott tecken.

Annars har dagen spenderats på praktiken, först med ett intressant seminarium och så eftermiddagen med "vanligt arbete". Sedan fick jag för en gångs skull hämta Milton själv på dagis (har inte blivit mycket av den varan nu under praktiken). När jag kom hem hade tjejerna pysslat så fint i stallet, så gulliga är dem och jag blir bortskämd!!

Hela eftermiddagen lades såklart då på Milton, vi brydde oss inte ens om att laga mat, utan umgicks bara tillsammans. Mest satt vi i soffan faktiskt och tittade barnprogram, Milton har några riktiga favoriter där och så himla mysigt är det! Tror att även han uppskattar det, att få koppla av lite i lugn och ro, efter en hel dags bus på dagis. Han skulle mest sitta i mitt knä och luta huvudet mot mig. Jag blir fortfarande lika förvånad när Milton vill mysa nära, han är inte ett barn som har ro att göra det och vill helst sitta och ligga själv, sådan har han alltid varit. Därför är det extra mysigt, när det väl händer. Och det blir oftare och oftare, till min stora lycka!!

Nu strax sängen. Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0