Midsommar 2012

Hej på er! Loggade in här och såg att det var helt annorlunda nu att blogga från datorn. Tar nog ett tag att lära sig det, men det blir nog alla tiders :)
Midsommarafton 2012 är över och för mig väntar jobb om 1,5 timme ungefär. Killarna och Yda är kvar i husvagnen, jag körde hem i eftermiddags och har hunnit koka kolasås, plockat undan, dammsugit och moppat golven i huset så nu är här rent och fint till kalaset imorgon.
Midsommar i år var kanske ett av våra bästa. Vädret var inte helt på vår sida, även om det blev bättre framåt kvällen. Dessutom var Milton sjuk framför allt igår och var väldigt pappig och gnällig, men även det rättade till sig framåt kvällen.
 
Såhär fint var vädret när jag satt i bilen från jobbet mot husvagnen tidigt igår morse, ljuvligt!
 
 
Vädret blev ju sämret på dagen. På eftermiddagen gick vi ner till bryggorna, kastade sten i vattnet och umgicks med en liten kille som nu var lite piggare.
 
 
Tänk vad mysigt! Fyra stycken i en dubbelsäng i husvagnen, kan knappt bli mycket mysigare än så! Milton låg längst till höger, sedan jag, Yda och längst till höger låg Marcus.
 
 
 
Idag kunde vi till och med passa på att sola lite, jättehärligt med klarblå himmel en liten stund :)
Ser ni min förlovningsring? Midsommarafton för 8 (!) år sedan förlovade vi oss, närmare bestämt den 25 juni 2004.
 
 
Milton sitter på trappen till vår husvagn och tar bort smuts från fötterna. Vad gillar ni vår husvagn? ;) Det är mina föräldrars egentligen, men syrran och jag har mer eller mindre fått den. Den är helmysig och vi värderar den högt! Vi har semestrat i den nästan varje sommar sedan jag var bebis och nu är det vår tur att få ha den och låta Milton testa på husvagnslivet :)
 
 
Idag var vi nere vid havet och det var faktiskt riktigt skönt i vattnet! Milton fick känna på vattnet och tyckte det var superroligt! Detta är första gången någonsin som han badar i havet!!
 
 
 
 
 
 
Även lilla Yda uppskattade vattnet! Hon är inte direkt ett vattendjur (hahaha..) egentligen, men idag var hon tuff och tyckte det var superroligt.
 
 
Nu ska jag avsluta här och vila lite innan jag ska köra. Hoppas allt är väl med er och att er Midsommar var jättefin. Kramar härifrån


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0