Utflykt

 
 
 
 
Vi for till Åhus när Milton hade vaknat efter sin middagsvila. Vi började med att äta glass, Miltons favorit"mat" för tillfället ;) Sedan tittade vi på vattnet och på barn som badade. Milton var djupt faschinerad av de stora barnen som hoppade från bryggan.
 
 
 
 
Tittar och funderar...
 
 
 
...fast på behörigt avstånd från vattnet hela tiden ;) En riktig liten badkruka är vår lille kille, än så länge i alla fall. De enda som ska bada, är hans älskade plastdjur. vem fick hämta dem i havet? Jo en förbipasserande kille en gång och så jag de andra gångerna.
 
 
 
Jag hade på mig en orange (jag ÄÄÄÄÄLSKAAAAAR orange!) långklänning som jag fått av min fina syster. Alltså, varför har jag inte upptäckt långklänning förut?! Det är ju såååå galet skönt och snyggt dessutom.
Japp, fortfarande orange tånaglar också, det kommer jag nog ha hela sommaren skulle jag tro ;)
Vi är fortfarande så jädrans nöjda med Miltons vagn föresten - BabyJogger city mini (4 hjul). Den är så himla lätt, tacksam och perfekt på alla sätt och vis.
 
 
Nu ska jag påta ihop ett annat inlägg. Vi "hörs" om en stund. Kram!


Kommentarer
MIMI

siken härlig dag ni verkar haft igår :) ja jag säger ju det.. superskönt.. du ska få testa min svarta Acne- långklänning med riktigt dujp urringning baktil.. superskön men något lång.. Passar kanske dig bättre.. Du är ju lite längre torts allt haha ;D

2012-07-16 @ 11:17:41
URL: http://mimilindborg.bubbleroom.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0