Lucia 2012

En av de finaste dagarna på ett år och har alltid varit. När jag var yngre sjöng jag i kör och vi gick alltid massor av luciatåg, även i skolkören gick vi lucia och jag har fått äran att vara både tärna och lucia många gånger.
 
Men nu är det över med luciatåg för min del, istället är det nu Miltons tur och jag älskar det! Dagiset gör alltid det så himla fint i gamla gymnastikbyggnaden här i byn och luciatågen är så fina!
 
I morse körde jag till praktiken och även idag var det rimfrost på det mesta, fina luciamorgon vet i tusan om jag skådat! Suddig bild, men så blir det ibland ;)
 
 
Men för att återgå till dagis, lucia och min Milton. Han var en liten tomte idag och var så fin i sina röda kläder, lykta i handen och lite bortkommen blick sådär framför alla föräldrar. Mitt hjärta svämmade över av kärlek, fina underbara barn! Ditt första riktiga luciatåg och du var så duktig!
Förra året var vi där nere och tittade, men eftersom Milton varit sjuk i två veckor ungefär i den vevan så satt han som en liten pepparkaka i mitt knä i publiken :)
 
 
Han såg oss ganska på direkten och satt med blicken fäst på oss, Marcus, min pappa och så jag. Jag kröp närmare sedan och när han såg mig bara några meter ifrån sig själv så började underläppen darra. Men han satt fint kvar och "höll ut" hela luciatåget.
Men efteråt, så var det bra mysigt att hamna i min famn och säkert funderade han lite över vad konstigt detta var, att de var där inne, alla kompisarna och mitt bland alltsammans så fanns mamma och pappa!
 
 
Nu ska jag gå ut och släcka hos hästarna i stallet. Sedan blir det till att fortsätta tina upp mig här framför brasan. Idag har det varit kallt, men oh så underbart, vackert, friskt och häftigt! Jag önskar så att vi slipper de där plusgraderna i helgen som det pratas om.
 
Kram på er som tar er tid att läsa här, det värmer! Allt gott!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0