Dan före dan före dopparedag

Det stämmer va?
 
Marcus jagar lite idag, Milton och jag ska tvätta, slå in de sista julklapparna, handla lite och sedan ska vi bara försöka njuta och suga åt oss av allt bra som denna dag har att ge. Detta måste vara årets snabbaste helg, så mycket att se fram emot, så mycket att njuta av och julen är verkligen precis runt hörnet.
Tiden går så otroligt fort i december, månaden bara försvinner i ett nafs. Först alla advent, julkalender och nedräkning. Sedan alla förberedelserna med julklappshandling och -inslagning, bakning och ätning av allt gott. Granen ska kläs, musik ska lyssnas på.
Sedan är julen väl här och vi njuter för fulla muggar från nu och fram till annandagen. Efter det är det dags att dra igång förberedelserna inför nyår, som även det är en fin dag - så även nyårsdagen, med lite vila,
nystarttänkande och så vidare.
 
För att bjuda på ett icke bildlöst inlägg visar jag er vårt julkortsfoto från förra året, lillkillen med röd uppskrapad näsa. Årets julkort ska ni få se på julafton ;) Ni som inte redan har fått det i brevlådan vill säga.
 
 
 
Nu säger Milton och jag godmorgon, dags att ta vara på denna dag. Stor kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0