10 år!

Idag firar vi vår årsdag, nyårsafton och allt - och inte vilken årsdag som helst, 10 år har vi hängt ihop nu!
 
 
I ur och skur, vått och torrt, uppgångar och nergångar, med- och motgångar. Mycket vatten har runnit under broarna och vi har hunnit med mycket. En kort resumé:
Bott i varsett hem, med syskon och föräldrar. Bott i två hyresrätter och en bostadsrätt och nu ett hus.
Jag hade min Armani från början. Efter att Marcus tillkom ;) så tillkom även vår lilla Yda -07, Malva -08 och Vilse -11. Yda var Marcus val, även om hon numera är mest min. Sedan valde jag Malva och Marcus fick helt enkelt hänga med i den svängen med en häst till. Vilse passade jag på att skaffa när Marcus var i Norrland - inget av våra älskade djur har någonsin ångrats.
Det finaste vi har är ändå Milton. I drygt 2,5 år har han funnits och varje dag förgyllt våra liv, gett oss anledningar att gnissla tänder, gett oss sömnbrist, gett oss kärlek som vi aldrig trodde fanns. Aldrig har vi väl älskat någon som vi älskar Milton.
Vi har tagit studenten, gått på balen ihop och studentfester. Vi har varit på andras bröllop. Vi har varit utomlands (på världens i särklass sämsta utomlandsvistelse, men det är en helt annan historia).
Vi har haft gemensamma vänner. Vi har haft "egna" vänner. Vi har haft vänner som kommit, vänner som gått och vänner som följt med oss under alla dessa år. Vi två är även från början gamla vänner.
 
Vår fina vän Markus, skrev så fint om oss på facebook för ett tag sedan, allt stämmer förutom att vi har två hästar ;) De som känner oss kan historien, ni andra får läsa här:
 
 
Senare idag kommer en Måndagslista, imorgon följer en liten resumé om vårt 2012 och vad som hänt under detta år.
Hoppas ni alla får en underbar fantastisk Nyårsafton. Stora varma kramar från oss!


Kommentarer
Allé

Grattis till era tio år ihop å hoppas det blir många fler ❤

2013-01-01 @ 10:41:19
URL: http://Mealexandra.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0