Kommentarer

Skitlöjlig är jag kanske, men det är verkligen roligt med kommentarer i bloggen!!
Enligt statistiken så har antalet läsare i bloggen ökat lite den sista tiden, vilket är så himla roligt!! Dock är det en väldig stiltje och himla dött på kommentarsfronten.
Givetvis är det helt frivilligt att kommentera, men det är väldigt roligt att få respons på det jag skriver, lite då och då ;)
Annars berätta gärna - vem är Du som läser, är det bara folk som känner mig rent privat, eller där finna "helt utomstående" läsare också, så att säga?

Nu har vi, för en liten stund sedan, landat hemma - skönt! Nu ska vi nog bara ta det lugnt och mysa ner oss i soffan, det behövs sådana kvällar också, inte bara stall-renoverings-kvällar, vilket det nästan bara har blivit nu sista tiden, mer eller mindre.

Hoppas allt är väl med er, kramar!


Kommentarer
Elin

Tjohej, här har du mig! Klart jag följer dig!

/E

2011-09-30 @ 10:29:28
URL: http://kringelin.blogspot.com/
Hanna Runesdotter - mamma till Thristan och Thexas

Heej!

Jag har precis hittat hit, kul. :)

Vilken underbart söt son du har!



Ha en fin helg!

Kram Hanna

2011-09-30 @ 13:09:08
URL: http://hannarunesdotter.blogg.se/
Jessica

Hejsan!

Jag brukar vara inne och läsa din blogg en del, själv orkar jag knappast blogga mer;)

Vi bor "nästan" grannar då jag bor vid vårdcentralen och vet att du haft häst hos Camilla, det hade jag oxå när jag hade häst!

Min lillasyster är nog i din ålder oxå(Jennie heter hon) och jag känner Josefina Jönsson så på något sätt har jag halkat in på din blogg..härligt med en blogg där man åtminstone vet vem personen bakom det hela är!

Ha det bra och fortsätt ditt trevliga bloggandet!

2011-09-30 @ 21:40:10
URL: http://dagarmedemilia.blogspot.com
Camilla

Hej Fanny! Jag läser oxå, men det vet du ju vid detta laget. Ibland är jag lite dålig på att kommentera, fast jag själv tycker det är underbart skoj när någon skriver (ett liten bekräftelse på att folk har läst). Hinner dock inte med att läsa allt du skriver. Du är ju så flitig med dina uppdateringar. :) Kram

2011-10-01 @ 10:03:13
URL: http://lillafritzson.blogg.se/
Sandra

Jag brukar minsann läsa. Är kul att hänga med lite vinslövs-folk när man själv är utflugen. Och ni verkar ha det så mysigt, vilket gör de extra roligt =)

2011-10-02 @ 00:16:13
URL: http://sandranielsen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0