Höstpromenad

Den här höstpromenaden med Milton och Yda var verkligen en energo-boost för mig idag, så välbehövligt! Det var inte så skönt väder idag, fast så länge vi gick så höll vi värmen. Eller ja, Milton frös kanske, för han satt ju stilla i vagnen, fast han är en varmblodig kille, så jag tror knappt det =)
Och vi är riktigt nöjda med den nya vagnen. Den är liten och smidig, men ändå stabil och stadig och otroligt lättkörd!
Det blå uppe på sufletten är Ydas vinterkofta som hon fick idag av "farmor". Hon är en frusen liten hund som är ute massor, trots kyla, därför måste hon ibland ha (stå ut med!) en kofta.




Milton gillar sin vagn, även om han föredrar att gå ;) Däremot tycker jag att det är lite "naket" så vi ska köpa en sådan där bygel. Han har sele på sig, fast inte axelremmarna, utan bara runt benen.



Snöret tycker det är sådär roligt att åka vagn nu för tiden (till min stora sorg, eftersom jag älskar att köra runt med vagn och en nöjd unge!), än mindre när vagnen står still ;)



Hoppas ni alla har en fin vecka framför er, vad ska ni hitta på? Här blir det mest studier i veckan, men till helgen ser jag fram emot en ledig helg med familjen! Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0