En måndageftermiddag ute

Ja jag var ju SÅ sugen på ute-mys i eftermiddag och det blev det också, direkt efter dagis-hämtning. Fast det blev inte skogen, utan "ridskolenrundan" där vi kikade på hästar, pratade med en tant och sprang på min gamla stallkompis och hennes häst. Mest åktes det vagn för Snörets del, men han ville givetvis gå själv lite också ;) Det hör till numera och givetvis är det mysigt, fast jag gillar att gå fort och ha honom i vagnen, men äh han får väl gå då ;)

"Lokala"! läsare ser väl var vi är kan jag tänka?

 

 

Man ska gå, gå och gå, mest hela tiden ;)

 

Fast stenar är häftiga grejer också tydligen ;) Det skulle plockas stenar och kastas stenar under en lång stund. Sedan började jag frysa och då fick Milton hoppa ner i vagnen igen och så gick vi raskt igen för att få uppvärmen.



Det gäller att njuta av det underbara vädret, en dag är det borta igen och regnet tar över tyvärr.. Sedan har vi en vinter när det är svårt att vara ute på samma vis, fast Milton har redan två vinteroveraller (varav den ena kom på posten idag, wiii !), en Didrikson och en Reima, så han ska nog hålla sig varm i vinter.

Ikväll har vi haft det supermysigt! Milton slocknade runt 20 och när jag kom ner var ljusen tända och tekokaren var igång. Film var fixad så vi har bott i soffan fram till nu. Nu var det visst sporten på tv, så jag plockade snabbt upp datorn. Imorgon är det skola igen för min del, de andra är lediga. Så snart är det dags att (försöka..) hoppa ner i sängen, jag måste upp i tid imorgon, vilket inte är min starkaste gren....!
Ha det fint, kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0