Mörkt!

Hej på er!
Gud vad mörkt det är ute! Och klockan är bara kvart över fyra, inte klokt! Många blir ju deprimerade av det, men faktiskt, jag tycker det är supermysigt! Vi tänder fönsterlamporna tidigt, tänder en massa ljus, tänder en brasa. Hästarna tycker om att gå in tidigt och äta gott. Och det går faktiskt att vara ute i mörkret, det är ingen omöjlighet direkt, snarare tvärtom så är det även det riktigt, riktigt mysigt.
Ja nej jag är verkligen en höst- och vintermänniska, ingen sommarmänniska alls faktiskt. Dessa årstiderna bekommer inte mig det minsta och inte är jag ett dugg deprimerad - inte av vädret och mörkret i alla fall ;)

Milton och jag ska alldeles strax klä på oss och gå ut. Stallet är bara mockat, så där ska läggas in hö, blandas mat och fixas vatten, innan hästarna får komma in, vilket vi också ska fixa. Vi passar nog på att ta en promenad tillsammans också, då Yda nog vill det.
Sedan blir det in och göra allt det där jag skrev om i början; tända fönsterlampor, ljus och en brasa - MYS på hög nivå och som görs varje dag här nu!

Ha en fin kväll, kram från mig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0