Grattis älskade Milton!!

Tänk vad ett år går fort! Stora fina Milton, för precis ett år sedan såg du ut såhär; Liten, näpen, tyst och mest sovande inne på bb.



Nu har du ju blivit en personlig liten männsika som vi älskar mer än det går att förklara och den kärleken växer sig allt starkare för var dag som går. Trodde inte det var möjligt att älska någon såhär mycket, det gör nästan ont i kroppen så mycket jag tycker om dig. Älskade, älskade Milton.

Idag var det dags för kalas, ett litet kalas bara med tanke på hur vårt hem ser ut just nu i och med den stundande flytten =) Morgonen började på klassiskt födeledagsvis - med sång i sängen, Milton älskade det och hoppade runt i sin säng när vi satt nedanför den och sjöng "ja må han leva" och hurrade efter!
Och sedan paketöppning. Men vadå paket? Snörena är alltid BÄST ;)


Framåt eftermiddagen kom första gästen, gudfar Alexander. Med sig hade han ett stort paket. Milton får lite hjälp med öppnandet av Alexander ;)

 

 

Jag gjorde tårta, dagen till ära. Min allra första tårta - spännande! jag hittade alla mina recept HÄR (klicka på de stora bokstäverna till vänster, har visst ett par läsare som önskar beskrivningen, hihihi!).


Dagen avslutades i Vinslöv hos hästarna för hela familjen. Mysigt att få sällskap ut där och så fick Milton klappa lite på hästarna =) Milton var inte lätt att lägga idag ;) men en riktig liten gladfis i sängen som kröp runt och lekte i säkert en timme innan han däckade i fel ände, Sötsnöre! Han brås nog på mig, jag har så svårt att komma till ro om kvällarna i sängen och är oerhört kvällspigg.
Nu ska jag njuta lite av lugnet (Marcus tittar på en "viktig" fotbollsmatch hos Alexander) med min fina Yda och en kopp te. Natti natti med er, imorgon är det morsdag! Min andra mors dag, LOVELY!!
Kram på er!


Kommentarer
Anonym

Stort grattis Milton! Och bilden på paketöppningen var ju lite gullig, Yda ser ju mycket mer nyfiken ut än vad Milton gör;)

2011-05-29 @ 21:55:20
Camilla

Stora gossen! GRATTIS i efterskott Milton. Ska bli så kul att få "jobba" ihop med honom till hösten! :)

2011-06-01 @ 15:40:25
URL: http://lillafritzson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0