Vovve - Villa - Volvo


Ja, nu är vi "Svenssons" på riktigt, hahaha.. Köpte ny bil igår, eller ja ny och ny, det är den ju inte, men ny för oss ;) Vi är mycket nöjda och den är SÅ fin. Jag är ju en stark motståndare till mörkblå bilar. Nu har jag visst två.. Men jag fick svälja det eftersom bilen i övrigt är JÄTTEFIN!!
Fotot är taget från lägenhetsfönstret, därav kvaliten ;)






Dagen igår var kanon! Var ju först hela förmiddagen i Malmö och köpte bilen. Efter det bjöds jag på lunch bestående av soppa i Grantinge, och jag älskar ju soppa! Sedan bjöds det på vofflor hos mamma och pappa och till råga på allt så bjöds det på grillat i Hässleholm. Marcus var på galaj igår så det var bara jag och Milton.
Kvällen spenderades hemma här med en sovande Milton. Jag och vännen Alexander passade på att titta på en skräckfilm, gäller att passa på när Marcus ine är hemma, för han tittar inte gärna på skräckis, hahaha ;)

Idag är jag väldigt trött, är väl eftersom vi har ställt om klockan ;) Nej jag vet inte, trött är jag i alla fall och sitter nu nerbäddad i soffan, Milton cover och Marcus börjar strax jobba. Sedan ska jag köra till Vinslöv och fixa med hästar och promenera en sväng tänkte jag. Kvällen idag blir lugn och bara vi här hemma framför en film hoppas jag på =)
Hoppas er helg har varit kanon! Kramar till er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0