Nyfriserad!

Hej på er! Började dagen med Miltons 10-månaderskontroll, stora killen var 77 cm lång om jag inte minns helt fel och vägde 11620 g. Ja, stora killen ;)
Jag blev sedan nerskjutsad till stan av resten av familjen och avsläppt utanför frisörsalongen, äntligen! Som jag längtat efter detta! Sitta ned i stolen några timmar och bara njuta och bli ompysslad, härligt! Dessutom har jag världens bästa frisör!!
Inte så ofta det blir bilder på mig i bloggen, men idag så :P Såhär blev det efter klipp och lite nya slingor. Såhär "ljus" har jag inte varit på år!!



Milton har åkt på en mycket tråkig hosta, så synd om honom.. Eftermiddagen har gått i lugnets tecken och bara tagit om hand om Sötsnöret. Ikväll ska jag iväg på en typisk tjejgrej. Kram på er, måste kila!


Kommentarer
Vanja

fin du e :) Och jisses vad stor Milton är! (som om du inte hört de innan hihi) Alfreds 1 års kontroll vägde han in på 10,6 (nätt kille) och 77,5 lång. De e så kul att dom kan bli så annorlunda och ändå så lika sen nån gång när dom är riktigt stora killar :) KRAAAAM!

2011-03-29 @ 16:39:05
Mimi

Oooooj syrran jag sitter här och är förvånad ! På ett positivt sätt då juh givetvis. Blev jättefint:) ha det nu inte i nån klämma eller hårsnodd!!!!

2011-03-29 @ 20:42:50
URL: http://mimilindborg.bubbleroom.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0