Gå, gå, gå!

Och det behövs ;) har idag promenerat en hel del! En jättetrevlig barnvagns-walking med rara Helena, hon med dubblet last i form av två ungar, jag hade det slappt med bara enkel-vagn =) Så trevligt var det i alla fall med massor av traggande och lite motion samtidigt och sovande barn och en mycket nöjd Yda, härligt!!
Nu i kväll (i Milton-tid alltså, för kväll för honom är runt 18) gick vi ytterligare en barnvagns-promenad, Milton, Yda och jag. Gick till Marcus jobb när han slutade och slog följe med honom hem, mys!

Annars har dagen bestått av besök av svärmor, Alexandra och kusin-vitamin-Emilia. De stannade på en kopp kaffe och Alexandra var så snäll och tog min bil till verkstaden när hon ändå skulle hämta sin egen där, perfekt. Annars har jag städat, diskat och hissat ner Miltons säng idag. Det var verkligen dags nu. Inte för att han visar tendenser på att kunna sätta sig upp själv än, men rätt som det är så gör han väl det. Dessutom tycker han det är helfesligt att sitta i sin säng, leka lite med kramdjur, titta på trädet utanför fönstret etc. men jag vågar verkligen inte lämna honom sittande där eftersom han tar tag i kanten och tittar över kanten och sådär, nej tack. Då är det bättre att sänka den så behöver inte mamma bli nervös :P
Skulle ha gjort vofflor och överraskat Kalle när han kom hem idag, men Milton har inte varit så vidare nöjd idag och varit mycket ledsen och besvärlig. Så länge jag bär på honom så har det varit ganska okej, men han vill inte sitta i knät och vill inte riktigt sitta själv heller. Men min nacke klarar inte av att bära stora killen så mycket som han kräver. Jättetråkigt och jag vill verkligen göra det, men jag kan inte. Istället får man försöka distrahera honom på annat vis, tillslut gav jag ju upp och så tog vi vagnen och styrde kosan mot pappas jobb = lycklig Milton i vagnen.

Nähä, nu är det te i vanlig ordning =) Hoppas ni har en härlig helg framför er! Kramelikram!


Kommentarer
Pia

Hej,

Såg att du hade skrivit på blogg.se hjälp sida om man kunde flytta bloggen och inläggen från blogspot till blogg.se... jag hittar inte något svar på det någonstans undrar om du fick svar eller lyckades?

Har samma problem nämligen..



Mvh Pia

2011-03-26 @ 22:18:19
URL: http://himmelsblaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0