Dagen idag

Undrar vad dagen har att bjuda på? Milton har precis vaknat efter sin förmiddagslur och snart är det dags att ta tag i dagen. Förmiddagarna här hemma är vigda åt att ta det lugnt, i alla fall under Miltons sovstund, det är skönt att få denna stund för sig själv helt enkelt =)
Eftermiddagen bjuder i alla fall på lite häst- och stallskötsel för vår del. Hoppas Milton är på det humlret eller att vi prickar in en sovstund där, annars kan det bli tufft. Men det måste ju göras oavsett.

När vi ändå är ute med vagn och påklädda så ska vi ta en promenad med Yda i Vinslöv, jag är sugen på på rn lång promenad då jag ut en ganska mastig frukost ;) Men gott var det!

"Pratade" med en gammal ridlärare på facebook idag och jag är så sugen på att börja träna med min Armani. Är så less på att aldrig hinna rida eller att inte ha någon som kan rida Armani 1-2 gånger i veckan utöver det jag hinner. Ska försöka ta tag i det och prata med lite personer och se om en ny lösning kan göras, annars får jag försöka på alla sätt ordna någon annan. Det är inte rättvist att han ska behöva stå så mycket och jag vill inte det heller. Jag vill ju ha en häst som är igång, som jag kan rida lite hårdare med, träna litegrann. Behöver ju verkligen inte vara så avancerad ridning, men litegrann sådär.

Sådär ja, nog av negativa funderingar och sådär. Nu ska jag sätta fart och boosta mig själv med friskluft, tror att jag behöver det =) Ha en härlig dag, kramar!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0