Äventyr i Halmstad!

Hej alla!
Idag har Milton och jag varit på långfärd ;) Ända uppe i Halmstad på Busfabriken med 3 andra mammor, så mycsgt och jag är så glad över att vi drog ihop detta!
Jag är medlem på ett internetforum, från början som hästtjej, men hänger nu mest inne på föräldraforumet, där jag har lärt känna så härliga människor! Eller ja lärt känna och lärt känna, allt är ju relativt över internet. Men jag vill kalla det så, det är lätt att i text skriva av sig, vare sig det är ren frustration eller positiva grejer, samtidigt som man väljer vad man vill skriva och hur mycket man vill lämna ut av sig själv.
Vi är ett helt gäng mammor som har pratat/skrivit sedan vi blev gravida i princip om ALLT mellan himmel och gjord, nära och fjärran - helhäftigt! Anledningen till att det är just de mammorna och jag är eftersom vi är "vårmammor", alltså fått barn i mars, april eller maj (och så har några "sommarmammor" trillat in i vår ganska aktiva tråd, vilket är jätteroligt!
Vi sa det idag, att det är synd att Sverige är så långt. Vi är ju mammor från söder till norr, men kan ju inte träffas allihop tyvärr. Vi som träffades idag är vi som bor söderöver. Skulle varit två till, men som uteblev på grund av sjukdom, vilket var jättesynd - vi får väl dra ihop en ny träff igen så de kan vara med ;)

Milton var superduktig i bilen, eller vad man säger - duktig lät ju helt fel? Men han tycker om att åka bil helt enkelt och sov både dit och hem. Däremot märker jag så tydligt på Milton när vi är iväg på ställen med mycket intryck, han är känslig för det och blir lätt lite gnällig och asocial. Konstig förklaring kanske, men mest vill han vara i famnen och att jag stor upp eller så vill han sitta lite för sig själv och pyssla med något eget. Han blir lätt trött och lite tagen när vi är iväg. Samtigit tror jag att detta var bra för honom, just eftersom det var så lite barn och övrigt folk, förutom vi då ;) Det var lugnt och skönt och de intryck han fick var just över hela miljön =) Jag märker lite samma känslighet när vi är på babycafé t.ex. då där är så mycket folk.

Nej nog för idag, nu är det te, tv och soffmys som alltid. Jag är trött och har lite ont i min nacke idag, beror nog på all bilkörningen då jag sitter konstigt. Dock bara älskar jag att köra bil själv och långt och fort (jag hade ju förvisso Milton med, men ni fattar vad jag menar). Med fort menar jag motorvägen mellan Laholm och Halmstad där det är 120 km/h - I love it!
Nej, som sagt nu är det kväll, godnatt med er, kramar!


Kommentarer
britta bloggar

Nu är Bambinotävlingen avgjord! Kika in och se om du var en av de lyckliga vinnarna! Och passa på att tävla om 500 kr från IoB-butiken! Ha en fin kväll!

2011-03-24 @ 21:33:16
URL: http://brittabloggar.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0